Ta oranzova felicie je nejakyho manika co delal v mercedesu na chodove, potom v porsche praha na smichove... tedka nevim kde ji je konec.... ale myslim ze druha stejna neni, ale po praze jezdi este jeden oranzovej kombik, takovej nechutnej tuzing, plasty hnusny, na plechach a nakoply na prdel...
-> Tampajs: určitě vim, je to tak...ale nad čim pořád musim přemejšlet je, jestli nejsou dvě....já si jí taky pamatuju, kolikrát ještě jezdila přes Lhotku ještě na základce, pak sem jí viděl právě na Libuši stát u takovýho malýho paneláčku u Baseballovýho hřiště...ale řikám, třeba je to ona, bůh ví...
-> Turda: No já když jí viděl tak vypadala na 100% takhle samozřejmě měla SPZky.. Měl sem za to že jsme jí viděly spolu někdy v létě když jsme jeli BUSem.. Ještě jsme se bavily že je fakt moc pěkná..
-> Tampajs: já vím, vím vím, jenže ta co sem viděl, s ní měla společnou hlavně barvu, na další si nepamatuju, na tý Lhotce, ono je to vlastně na Libuši, sem jí viděl před X lety, pokud je to teda fakt ona , tak by to chtělo se tam kouknout!!! třeba majitel pokračoval v pracích až z ní vyrostlo tohle..
-> tomaso435: já dokonce vim kde stojí, teda kde stála, jestli to byla ona taky stopro nevim je to tak taky 3,4,5 roky zpět, ale zda li tam ještě je, to ví bůh!! vim že měla stejnou barvu ale takhle nevypadala, třeba ale dostala změny za ty roky...ale přesně takhle podobně vedená, tu sem věděl kde stála!!