skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex - Kontrolní otázka :-)
prohledat
65 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 25.12.2006 do 30.01.2008, založil/a Peklo-Evo-Luboš
-> Gryzly 20.01.08 11:33:38: nabouranej abrex, taky dobrý

-> MATTESS: Copak dveře ty zatmelím a vyryju jinou "paneláž" ale na to potřebuju aby byl základ z plastu.
-> Antony: a jak prodloužíš dveře?
-> Nwkt: Ptám se proto že 72-tiny jsou plastový a v tomhle měřítku by to byla piplačka. Jsou větší měřítka všechny kovový? A sedana nedá takovou práci překopat na rapida.
-> Antony: Kovový a Rapida nedělají
Pánové prosím jak je to s měřítkama, resp. Abrex píše že jde o kovové modely, ale mám doma novou fábku, je v 1:72 a je plastová. Ptám se proto že chci spáchat rapid kabrio a líp by se to dělalo z plastu, než řezat do kovu. Díkas
-> Gryzly: přesně takle se mi loni roztekl i můj modýlek

-> zdenyk: to jsou dost nepovedený napodobeniny udělaný ze sériových Abrexů, původní LR od Matchboxu je nebe a dudy
Gryzly 20.01.08 11:39:47 napsal: tady parkuje. uvažuju že budu mít jedno auto na léto a jedno na zimu
to jsem kdysi udělal s favoritem - sluníčko tomu nedělá dobře, taky se zkroutily skla atd.
to jsem kdysi udělal s favoritem - sluníčko tomu nedělá dobře, taky se zkroutily skla atd.
-> Peklo-Evo-Luboš: jakto že se 130LR nedělají, jsou sice trochu dražší ale sehnat se dají, když hledáš. foxtoys.inshop.cz/inshop/
.../big_picture.asp?img=..
/pic...
foxtoys.inshop.cz/inshop/ .../big_picture.asp?img=.. /pic...
foxtoys.inshop.cz/inshop/ .../big_picture.asp?img=.. /pic...
-> LADAS: ja mam 2 vady na tej malej... Ma odrenou strechu a vzadu ma kaz na zadnim okne - nek se jim tam nepoved ten plast, ale ta bude stejne jednou v garazi, tak to je fuk :)
to jsou moje a nevšiml jsem si nějaké vady až teda ne ten blinkr ta moje VB to má líp než ta druhá ale taky to není ono ale nevadí za tu cenu pěkné zpracování
-> Gryzly: joo, můžeme se dohodnout, napiš mi na ICQ
-> Gryzly: to jsi mě moc nepotěšil, já ho mám taky na palubovce ale přes léto auto stálo v garáži, takže jsem se tomu vyhnul, jsem zvědavý jestli na jaře a vlétě budu mít taky po modelu jako ty 

-> Gryzly: ale vypada to drsne:) jak kdyby jsi ji hodil prez boudu:)
-> FORM: A poslal bys ho poštou?
-> Gryzly: no já stejně dvě stejné nepotřebuju, ale to máš putna, rozbouraná je pěkně
-> FORM: spíš jak po bouračce. Jen si ji nech já si seženu druhou. třeba začli pak používat lepší matroše. Tadle je koupená asi 14dní po začátku výroby.
-> Gryzly: Mám jednu navíc v téhle barvě kdyby jsi jí chtěl vyměnit. Zase to ale vypadá jako luxusní surealistický modýlek 

-> Yogi55: mě není líto peněž ale toho že je ted ošklivá.
-> Gryzly: toto isté spravila aj moja, a bola aj takej istej farby, bolo mi jej ľúto, dal som za ňu veľa korún
-> Gryzly: hm to je skoda... tak si tam holt necham porsche 356
-> Gryzly: tak to je nemile...aspon vim ze to nemam delat...

tady parkuje. uvažuju že budu mít jedno auto na léto a jedno na zimu
Taky se mi odchlípá trošku přední blinkr.
Docela mě udivilo že se nikdo neozval že se mu to auto v létě rozteklo. To jste si ho nikdo nedalo na palubovku? Některé díly jsou z termoplastů a už v květnu když bylo v autě kolem 60°C se přední blinkry ohnuly. A pak v červencových pařácích kdy tam bylo jistě přes 70°C se poroučeli vnitřní skla a zadní světla. Nárazníky, zadní sklo, zrcátka, stěrače a podvozek v pohodě.
Docela mě udivilo že se nikdo neozval že se mu to auto v létě rozteklo. To jste si ho nikdo nedalo na palubovku? Některé díly jsou z termoplastů a už v květnu když bylo v autě kolem 60°C se přední blinkry ohnuly. A pak v červencových pařácích kdy tam bylo jistě přes 70°C se poroučeli vnitřní skla a zadní světla. Nárazníky, zadní sklo, zrcátka, stěrače a podvozek v pohodě.
Tomas120Ls
kamo hladaj niekde v tescu v butiku alebo niekde inde v hrackarstve nejakej mototechne a tak...ja som kupil minuly rok v jednom butiku v tescu ale v kosiciach...
kamo hladaj niekde v tescu v butiku alebo niekde inde v hrackarstve nejakej mototechne a tak...ja som kupil minuly rok v jednom butiku v tescu ale v kosiciach...
-> Syny: Protože nepočítaj že by si stim jezdil někde v bordelu,ale to by tě museli znát

Helejte vite co je zajimaci? Ze voni se u toho modelu delaj s vnitrnim zrcatkem, steracema a takovejma chujovinama, ale neudelaj zadni zasterky
Sem zas vytahnul hrbitov co

Sem zas vytahnul hrbitov co

CAWTE NEVIETE KDE BY SOM KUKPIL TAKY MODEL SKODY 120LS NA SLOVENSKU ..TEDA BLIZO ZVOLENA?? DIK AK BY SA DALO TAK SPRAVOU.--

-> minno: úplně stejný,vadný kopyto asi
neviem ako na vaších modeloch, ale na mojom modeli ten ľavý výlisok blinkra s maskou len trochu odstáva od blatníka, keď to pritlačím, tak je to OK. Asi to prilepím malou bodkou sekundáča.
Mám dvě a na obou je to kousek šoupnutý... jen na jedný straně, naštěstí :)
ale je to vidět jen při pohledu hodně zblízka skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=4&i...
Já to mám kousek posunutý - kolem černýho "plastu" prosvítá ještě kousek oranžovýho "plexiskla"
Já jí mám taky ok.
-> All: užovky nemají? třeba takový GLSk
nebo mají jen "M"

Gryzly 25.12.06 14:42:19 napsal: Já jak jsem si ju prohlížel tak mi přišlo že ona sice na ta linka je na
uplné hraně, ale ten blinkr odstává od blatníku a tou škvírou prosvítá
ten oranžovej plast kterej vede někam hlouběji.
To samý
uplné hraně, ale ten blinkr odstává od blatníku a tou škvírou prosvítá
ten oranžovej plast kterej vede někam hlouběji.
To samý
Mám ji už dobrý dva měsíce a u ni je to v pořádku...
já mám dvě,a ani na jedný to nemám

Já si budu asi taky muset pořídit nějaký modýlek abych mohl debatovat.
Proč nemají fáčko

u moji to mam naprosto OK
U jedny to mam ok, u druhy je to souply...
-> Nwkt: jo je v pohode... a kdyz tak jen malinko ujety, ale to neni snad ani videt.
-> Syny: Koukni se z blízka, u mě to taky vypadá OK
-> Peklo-Evo-Luboš 25.12.06 12:02:52: Tak ja to mam OK
Já jak jsem si ju prohlížel tak mi přišlo že ona sice na ta linka je na uplné hraně, ale ten blinkr odstává od blatníku a tou škvírou prosvítá ten oranžovej plast kterej vede někam hlouběji.