skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex - Kontrolní otázka :-)
prohledat
65 příspěvků (zobrazeno 51 až 65) od 25.12.2006 do 30.01.2008, založil/a Peklo-Evo-Luboš
-> Peklo-Evo-Luboš: cece dival sem se na ty 120 od abrexu a nektery serie sou spatny, sterace, zrcatka atd. ja mam moc peknou skodovku a mam tu linku pres blinkr naprosto minimalni...podle me je to o serii
-> Peklo-Evo-Luboš: taky to tam mám.
-> Crack: nene ta 120s je plastova a cena je asi 2400,- ale vyrobce nemam tuseni. u temata abrex je na ne snad i odkaz...
Někde jsem viděl škodu 120S,dělá to taky Abrex,nebo jiná firma?Už to nemůžu nikde najít.
ale nejakou takovo vadu nepozoruju,on tam sice prosvita sparou ten oranzovej blinkr ale oramovany to mam dobre na obou stranach
-> Nwkt: juuuuu ja mam taky zelenku

jo na pravo je to ok ale vlevo to mam taky
Mám to taky,ale třeba míň než Nwkt a jen na jedný straně,na druhý to je ok.
-> Jerrys136: ne
-> Jerrys136: Zatim ne, ale snad se budou dělat
A Rapid se náhodou nevyrábí???
asi to maj všechny

Doufam, ze to tu jeste nebylo a ze me nejaky [terminator] nezastavi diskusi :-) Chtel jsem si koupit skodovku bilou, na prestavbu na 130LR, nebot ji nedelaji. A zarazilo me, ze mela to cerny oramovani natisteny ne okolo bocniho blinkru, ale v pulce toho blinkru. V tom obchode u nas to mely vsechny barvy, vsechny auta. Zajimalo by me, jestli je to vada vyroby a maji to vsechny, nebo jestli to je spatna serie a kdyz ji budu pracne shanet jinde, bude v poradku. Jakou ji mate Vy?
PS.:Na obrazku to je relativne malo, ty v obchode to mely jeste vic.
PS.:Na obrazku to je relativne malo, ty v obchode to mely jeste vic.