skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ak47 Aktualizace
-> all: podla mna ten co to auto lakoval mohol pred tym nez to strekol do laku z toho aspon stiahnut laminatove formy............ ale to by asi nestihol zaciatok sezony... hm

ještěže ne dentista

-> haso: ale kto by sa s nim bil.......on si len potrebuje nieco dokazovat..... ja mu v tom vsak bohuzial nepomozem. Nemam chut sa s niekym otlkat. to nech skusa medzi svojimi.-> DuriQ: mozes sa vyhrazat kolko chces, ja sa s tebou nepotrebujem pobit. Radsej studuj, najdi si zmysel zivota a neries picoviny na nete
zrejme ti to vsetko trosku prerasta cez hlavu - to ti odkazuje Artista

-> DuriQ: hlavne sa ukludni
DOOlittle: staci ak ta stretnem je jedno kde
taky salat si este nedostal 

-> DOOlittle: raz vam na zraze spravime ring a vtom sa mozte pobit

-> DOOlittle:

-> DuriQ: PN.. vaazne???????no to som nevedel...myslel som si myslel ze to je nejaky druh Bulharskeho alkoholu....nieco ako nase KBcko.... no a vies co znamena MTFPJJSTGP? Ze> Mam ta f pici jak jarny sneh ty gadzo pripeceny

-> Boga: neurazi, kazdy ma jiny vkus.. ja zastavam to ze lestenych ploch neni nikdy dost
Tohle auto se mi už líbilo když bylo na stolici...
A myslím si že tyhle kola tomu jdou rozhodně víc než ty Dotzy jak tvrdí vyznavač chromu
Doufám že se MAjkl neurazí....

Doufám že se MAjkl neurazí....
-> DuriQ: -> DOOlittle: Chlapci, co kdybyste se sli hadat nekam jinam, co?
DOOlittle: a ja si nekoledujem ale ty sak ty si atrista nemjo 

myl@s: 
DOOlittle: PN = prace neschopnost ty dement jaj...

DOOlittle: PN = prace neschopnost ty dement jaj...
-> DuriQ: tak jasny,neni clovek ten,kterej by se zalibil lidem vsem, a to same plati i u aut

-> DuriQ: no neviem, ale vianoce uz boli, takze koledy si nechaj na koniec roka

DOOlittle: si koledujes o PNku ?
myl@s: nazivo to bude este horsie
pretoze tam by som ti nasiel more chyb
tak isto ako na svojom 
myl@s: nazivo to bude este horsie

-> DuriQ: negramotnemu gadzovi Durikvovi

-> DuriQ: tak třeba ten detail koncovky výfuku mi přijde jako zajímave a neokoukané řešení,ale stejně tady většina z nás hodnotí jenom fotky,až člověk uvidí auto v prostoru,tak bude vypadat úplně jinak,to auto je prostě jiné,není fádní,takže působí rozporuplně,ale názor bych si na něj dělal až potom,co ho uvidím na živo
DOOlittle: kokotovi dooolacovi 

DOOlittle : taky si mylsim
ty uz byly prehnany,tyhle k tomu sedej

-> DuriQ: zase ta gramatika....... majitelovI .......joj chalan......

-> Majkl: prave ze tie dotzy co tam mal povodne posobia na mna extra hrackarsky......
stejne by mu ty Dotz Las Vegas slusely mnohem vic
ale vravim mne sa to napr. nepaci a to neni dvolezine dvolezite je to ze sa to paci majitelovy
to je to najpodstatnejsie 

myl@s: zadna cast konkretne otvaranie kapoty uplne zle a tak isto diera na tlmic laufu to je jak hrdzavim klincom do oka, predok je dosti divny ale to by sa dalo spravit upravou prednej masky ta co tam je je uplne zla... sak to vyzera jak snurky na pradlo.... :))
ale zase z boku to auto vyzera uplne genialne :) proste sa treba pozret realite do oci ;)
Doolittle: neporovnavam to zo svojim autom pretoze moje je co sa kasne tyka je seria ked neberem do uvahy tie lamino prahy :) je to pekna praca co sa tyka technickeho spracovania klobuk dole ale co sa tyka desingu tak mno seria alebo RH je natom po desingovej stranke uno-tuty belisimo ;)
ale zase z boku to auto vyzera uplne genialne :) proste sa treba pozret realite do oci ;)
Doolittle: neporovnavam to zo svojim autom pretoze moje je co sa kasne tyka je seria ked neberem do uvahy tie lamino prahy :) je to pekna praca co sa tyka technickeho spracovania klobuk dole ale co sa tyka desingu tak mno seria alebo RH je natom po desingovej stranke uno-tuty belisimo ;)
mohol by s tým prísť na slovensko, rád by som to videl naživo. Je to parádny kúsok.
těch poslednich asi 4 vteřin je to palba jede pěkně už se těším do vyškova
čemu se tam ty lidi tak smějou? Jako auto dobrý, ale moc vtipný mi to nepřijde.
-> zufo: Tywoole, dobra akce..
-> zufo: hustý
Luukkyy : to videt pojistovak nebo policajt a videt cedulku škoda rapid tak asi nevi at ma pojisteni nebo ne

-> Gryzly: Ty jsou určitě z toho VW 

eště je tu varianta že to pojistil třeba v pátek než jel na sraz a pojištovně to trvá třeba týden než to zapíše do digitálního registru.
A to že má na značce nálepky ještě neznamená že někde na STK byl. Na emisích mi nikdy číslo kastle nekontrolovali a takže tam mužeš dojet s jiným autzem stejné barvy a na stk se to dá udělat tak že přijedeš po týdnu s jiným autem že sis wapkou smyl nálepku a stačí předložení protokolu a na značku ti vylepí nálepku. číslo kastle nebudou kontrolovat. Kdoví jestli ty značky jsou vubec ze škodovky.
A to že má na značce nálepky ještě neznamená že někde na STK byl. Na emisích mi nikdy číslo kastle nekontrolovali a takže tam mužeš dojet s jiným autzem stejné barvy a na stk se to dá udělat tak že přijedeš po týdnu s jiným autem že sis wapkou smyl nálepku a stačí předložení protokolu a na značku ti vylepí nálepku. číslo kastle nebudou kontrolovat. Kdoví jestli ty značky jsou vubec ze škodovky.
Hezký,ale jak napsal Jiřík.....Mezi lidma mi to přijde jako model a ne jako auto...))).....Nebo je to možná auto akorát pro Jiříka...))) JOKE
-> PepaS: Ten introš je masírka, bude to fakt pecka auto, už se těším na živo.

-> Kuba.K: Bohužel, asi to tak bude

-> Kuba.K: kdyby v prdeli byly ryby ... atd

-> Luukkyy: hej ty si jak moja mamka, a co kdyby a co kdyby:-) Jo kdyby nebyly rybníky, nebyly by ani ryby:-)))
-> T: Ano. Pokud se zastaví o ISO Griffo nebo Bugatti EB 11O tak to bezproblémů zacáluje, že
A nemusí to být taková exkluzivitka. Kdyby to napálil do mě, tak z něj těch 120 tisíc bezproblémů vyrazim taky (pokud to teda neni nějakej Big Boss, co na mě pošle Kolju a Voloďu)
Jinak tak jak to udělal Gryzly se ověřuje, jesli má auto zaplacené povinné ručení. Používá se to například když tě někdo nabourá, když si prověřuješ auto, když chceš zjistit, jesli to auto je policejní atd. Spolehlivost baj oko 80%, takže se tu navíc možná bavíme vo vepřovim

A nemusí to být taková exkluzivitka. Kdyby to napálil do mě, tak z něj těch 120 tisíc bezproblémů vyrazim taky (pokud to teda neni nějakej Big Boss, co na mě pošle Kolju a Voloďu)
Jinak tak jak to udělal Gryzly se ověřuje, jesli má auto zaplacené povinné ručení. Používá se to například když tě někdo nabourá, když si prověřuješ auto, když chceš zjistit, jesli to auto je policejní atd. Spolehlivost baj oko 80%, takže se tu navíc možná bavíme vo vepřovim

ale klucí když už postaví neco takového tak má asi i na to aby si to vyřidíl v případě bouračky ne
Gryzly : to nechapu? jako ze boural? ne jemom ze nema povinny ne?

Gryzly : to nechapu? jako ze boural? ne jemom ze nema povinny ne?

-> Majkl: Když nabourá někdo jeho, je řidič tuningového auta vždycky spoluviník nehody - jel po silnici z něčím, co tam nemá co dělat. Jako takový dostane v nejlepším případě deset tisíc a lízátko. A to ještě kdoví jesli - pojišťovna dá jen to, co musí a má sakra dobrý právníky.

-> Luukkyy: nj, ale kdyz naboura nekdo jeho, tak mu pojistovna toho druheho taky nic neda
-> Gryzly: Na takovýhle auto povinný ručení nepotřebuješ - v případě nehody (tebou zaviněné) tě likvidádor pojistné události pošle brutálně do prdele a veškerá škoda de na tebe.Tak proč vyhazovat 3 klacky za rok (Nebo 10 klacků
)

Ze by jezdil bez ruceni, kdyz si na to vylital technickou i emise?
-> p.b.: krásná fotka,uz je na pozadi:)
kurna tak sem četl na tuningscene že jede do vyškova a že by tam jel rád po vlastni ose ale nema jěště geometriii. Na to se tam musim jet podivat
Ten interiér se mi děsně líbí