skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ak47 Aktualizace
-> m8rinek: tak ono ufiknout střechu neni zas takovej problem,horší je to potom dotvořit

mě se třeba moc líbí tohle www.skoda110r.cz/article.
php?id=666 nechcete mi někdo fiknout střechu?

-> Bedřich: jj to máme naprosto stejný názor, jen bych je sypal do Ferrari 388GTO...... jen sen......
-> Kuba.K: Samozřejmě pokud chceš nasypat peníze do auta....
-> Milacek: -> Gabriel: -> spartra: mi se to auto taky nelíbí..teda karoserie vůbec ne.Karosářsky zpracování a vše na tom autě je uděláno na jedničku ale prostě se mi nelíbí ta přední maska a oblast kolem předních světel.
-> Kuba.K: podle mne je to jenom o tom do jakého auta ty peníze chceš nasypat....ja do tohoto vůbec ani bych neuvažoval nad stavbou takového krásně zpracovaného "mutanta".Takov é Quatroporte nebo Indy popřípadě další skvosty....u toho bych neváhal...
-> Kuba.K: podle mne je to jenom o tom do jakého auta ty peníze chceš nasypat....ja do tohoto vůbec ani bych neuvažoval nad stavbou takového krásně zpracovaného "mutanta".Takov é Quatroporte nebo Indy popřípadě další skvosty....u toho bych neváhal...
-> myl@s: Tak se to naštětkuje dodatečně. 

-> aDAm: jak se to vezme, jen se na to dívám asi trochu jinak, asi nemám toliko peněz jako on
-> Jirik : to nevim,asi za to mohla rychlost,ale kdyz bych se na nej nedival,jak to otvira,tak by me ani v zivote nenapadlo se tam podivat,ale je fakt,ze show car by mel mit takove detaily nastrikane
-> myl@s 05.05.07 22:39:34: Proč nemá dolakovanej žlab od tej kliky ? Že by richle richle, ať už to jezdí ?
-> aDAm: do zenskej radsej cosi ine vrazat ako prachy...

-> Kuba.K: treba do zenske ze ;)
-> Milacek: mit ty prachy tak to vrazím do něčeho jiného než do auta......
-> Gabriel: -> Milacek: -> spartra: pšt, už jsme ty ty no černý vovce, beeee

-> favo110lrs: co máte všichni s tim řezánim střechy
u rapida to vydadá na muj vkus dost hnusně, pravda k rabbitovi to paří, ale třeba retro vypadalo líp s původní střechou
jinak hodně štěstí při práci, to si ještě dost máknete
u rapida to vydadá na muj vkus dost hnusně, pravda k rabbitovi to paří, ale třeba retro vypadalo líp s původní střechou
jinak hodně štěstí při práci, to si ještě dost máknete

-> spartra: -> Milacek: taky souhlysím. ale budu se dál snažit mlčet
-> spartra: Souhlasim
Tohle auto je nějak tak ne na muj vkus.Videl bych ho jinak a lepe,ale kazdy ma svuj nazor.Je to uz takove moc prehnanhnane.No nebo jak tady pisete mno nevim nevim.Ja mit ty prachy tak to urobim inac,ale kazdy ma svou predstavu a idee:-)))
Ono po ose muze jet jen tam kde vi ze projede vzhledem k vysce auta
Gryzly : ja vedel ze ne vsude pojede na podvalu

by ste se z toho novýho auta neposraly

Vždyť to říkal že po okolí Zlína nebo odkud je tak se bude prohánět po svejch a srazy trochu dál na podvalu...

-> myl@s: ach jo zenske vsetko by chceli vlastnit...
-> Gryzly: jo kamarádka ho viděla taky,jak ho veze na podválu do Mimoně a pak mi vyprávěla,že se do toho auta asi zamilovala a že ho potřebuje

-> T: brácha ho v pátek potkal jak jel do Mimoně, ale třeba do Kopřivnice jel posvých
-> T: Kdo Rabbit?jasně,že to vozí na podválu
myl@s : jses si jistej ze jezdi na podvalu?

-> Tuner#2: ale zas potřebuje ještě jedno auto a podvál,aby se někam dostal

-> myl@s: Tak tu má silně modifikovanou, aby vydržela jiné uchycení, ale vzhledově z venku jo :o))
-> Tuner#2: jeste predni kapotu

Jak tak na to koukám, tak máme stejný kompa, ale to je asi tak vše :o))
www.tuningy.com/tuningy.c om/.../DSC_9271.html
a zajímavé je, že to jde i bez vzducháče :o))
www.tuningy.com/tuningy.c om/.../DSC_9787.html
Kompletní foto na tuningy.com a nebo zajímavé na Tuning cupu.
www.tuningy.com/tuningy.c om/.../DSC_9271.html
a zajímavé je, že to jde i bez vzducháče :o))
www.tuningy.com/tuningy.c om/.../DSC_9787.html
Kompletní foto na tuningy.com a nebo zajímavé na Tuning cupu.

já tam byl taky a hrozný ... jel se project tak zapínám video a jdu natáčet ... jenže jsem nebyl jedinej...najednou tam kolem něj zhluk lidí a já viděl prd ... zvuk to má pěknej ale škoda pískajících brzd a tý reklamy naboku

-> zufo: tak já myslím,že za ty nálepky nějakej peníz dostal,řekl bych,že byly reklamní
ale ty nalepky co tam měl v mimoni se mi nelibi těmito to zkazil
Fakt nehorázně krásný auto, včera sem ho viděl v mimoně a je to opravdu dokonalý a ten interier
... líbí se mi to

-> Honza M: takhle,podle zamku dveri muzes odhadnout,kde to zhruba je,neni to mechanicky,ale ma tam normalne elektromagnet a to cerveny je tlacitko,ktery kdyz zmackne,tak dvere odskoci,jako klasicky odskok
-> myl@s: husty ja myslel ze ma odskoky na dálku
-> myl@s: tý jo tak to je super machrovinka

-> Honza M: takhle,podle zamku dveri muzes odhadnout,kde to zhruba je,neni to mechanicky,ale ma tam normalne elektromagnet a to cerveny je tlacitko,ktery kdyz zmackne,tak dvere odskoci,jako klasicky odskok
-> myl@s: a jak má tu kliku?
-> Gryzly: jo jo v Mimoni,ale libilo se mi,ze to auto tam nebylo jen privezeny a postaveny na jedno misto a obehnany ostnatym dratem jako vetsina dalsich aut,ale auto bylo volne k dispozici,ze si ho clovek mohl cele prohlednout,hlavne se mi libil pristup majitele,nejakej kluk od nej tam zaviral dvere a delal to hrozne jemne a on tam prisel a rekl:vzdyt je to jenom skodovka a trisknul s tim jako kdyby to byla skoca Franty z JZD,jezdil tam s tim po letisti a ma to krasnej zvoucek a jede to taky jako z praku

-> myl@s: kde bylo v mimo ni?
tak tohle autíčko jsem dneska viděl na živo a musím říct,že je to nádhera,na živo to působí úplně jinak,nejvíc se mi líbí detail otevírání dveří,že auto má kliku i když nemá kliku

-> DOOlittle: tobě by se líbilo kdyby ti někdo kopíroval auto ? mě teda ne....
to auto je zajímavý,propracovaný...a le mě se líbilo rozpracovaný. Nalakovaný se mi to nelíbí...nevim proč. Možná až to naživo uvidim,změnim názor

to auto je zajímavý,propracovaný...a le mě se líbilo rozpracovaný. Nalakovaný se mi to nelíbí...nevim proč. Možná až to naživo uvidim,změnim názor
Pater video je celkem na nic on s tim autem vubec nejezdil celou dobu stalo zaparkovany
sezente nejaký video pro ty co se tam nemohli dostat
Gabriel:

-> zufo: naprosto souhlasím..kam se hrabou fotky to auto je naprsto bezchybný!
tak ted jsem přijel z vyškova byl tam rabbit naživo a je to nadhera ze všech stran na fotce se mi to zepředu moc nelibilo ale je to fakt nadhera