skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ak47 Aktualizace
Jinak to auto to chce videt fakt nazivo, ty svetla jsou docela zvlastni, ono spis jde o to ze lidi na takhle umistena svetla nejsou zvykly. I kdyz uz jsem videl i nejaky virtual s upravenymi svetly a musim rict ze to vypadalo jeste lip. Ale jinak je to zvlastni pocit kdyz pijizdi takova "placka". Jen jsem zvedavy co to auto bude delat bez ramu. Ale s ramem by tam byl pak hodne problem s mistem.
-> PepaS: introš fakt pěknej
-> PepaS: dik moc,nadhera
-> DuriQ: porovnavas zo svojim?

-> Luukkyy: mno tak to moch mit jeste na tej shade nez ji prestavel ne...
-> Jirik : Že se kluci u STK nebojej - to je o sebrání licence a o průser

zadek a bok supr, ale ten predek je hnusnej a delaj to ty svetla - ty se mi nelibi jak sou dolu...
Nejvíc se mě líbí z boku. To je pecka! Ze zadu taky dobrý. Ale vepředu se mě nelíbí ta maska. Na světla bych si zvyknul ale masku bych dal jinou

-> DuriQ: jake designove chyby napr.?
-> Apple 23.04.07 16:23:08:
to me tesi.. diky

chooki: jj suhlas mega kiiic
chcelo by to dotiahnut urcite desingove chyby a bolo fakt luxusne... ale co uz ked uz...

A úplně nejvíc jsou ty dvě známky na zadní SPZ. 

nemuzu si pomoct ale vedle tech lidi to vypada jak model... jestli tohle je rapid tak to moje je autobus

-> Jirik : já si vezmu kapesník a jelenici a bych to hnedle vyleštil a utřel si hubu

-> Apple: To nesmíš, to dělá fleky na laku. 

z boku je to fantasticky, ze zadu jeste taky ale min a na ten predek si nemuzu zvyknout, chybi mu tam nerezova maska kolem svetel, treba to chce cas

-> PepaS: megasupalovagigakara

-> zufo: Ano po ose
PepaS JAK TO TAM DOJELO? PO SVOJI OSE?
Syny LOL
Syny LOL

-> Jirik : jj taky sem si rikal ze kdyby s tim zejel do nakyho provozu, ze by ho urcite nepoznali

-> Syny: A nebo mezi jiný Škodovky, abych nebyl v chumlu poznat.

-> Jirik : ja bych jim s tim ujel na pole

S tímhle kdyby mě honili policajti, tak jim ujedu a rychle zaparkuji někde u supermarketu na parkovišti, aby mě na vejšku neviděli mezi ostatníma autama. 

-> PepaS: super,to by jsi byl moc hodnej
-> myl@s: ty mam doma ve fotaku, tohle jsou fotky co jsem mel v telefonu, kdyz si vecer vzpomenu tak prihodim i foto vnitrku
Vypadá to vedle těch lidí jako hračka. 

-> PepaS: nějaka fotka vnitrku by nebyla?
tak vcera jsem ho videl nazivo, vypada perfektne, super zpracovani, hodne se mi libi interier, palubovka je pecka, vse v karbonu. Pridavam nejake fotky
-> Gryzly: já si ho tam dal hned taky
Osobně můj názor.Je to KURVA MAZEC
.Předek je bomba.ty světla tomu dodávaj novej rozměr.kdyby byly normálně tak to není až tak hezký.dává to skoro každej jouda a ztratilo by se to mezi ostatníma.takhle je to moc hezký.Jediný co opravdu mohlo bejt jinak je maska.mohly ty mřížky bejt rovný a hotovo.Zadek se taky moc povedl.výfuky atd tam krásně padnou.Jinak pochvaluju moc pěkně udělanou klempířinu a vše okolo.I ten top chop je jinačí než u retra.to byl hnus
.Tohle auto bude letos vyhrávat jeden pohár za druhým a pokud to ještě k tomu i pěkně pojede tak bude mít i na sprintech úspěch.Bohužel jak už tady bylo psáno tak druhou sezonu už bude celkem okoukaný.A jak psal mistr Majkl
že radši pořád kouká na Tunerovo2 auto tak je to to samý u mě
.Mám rád takový obyčejnější auta,samozřejmě v uvozovkách,sám mám obyčejný a nevadí mi to.A počítám do toho i TUNERa a ostatní.Ale samozřejmě chválím tohle auto.moc se povedlo a už ho chci vidět naživo

Osobně můj názor.Je to KURVA MAZEC

Gryzly : ja to mam i na pozadi v telefonu

Hoši to auto je bomba. Naprostá. Víte proč? Protože vyvolává emoce, dohady, diskuze, fórum. Tomu se líbí, tomu ne... a to je přesně tuning, snaha se odlišit, udělat něco jinak, tak aby lidé měli o čem přemýšlet. To se tomu chlapíkovi povedlo. Takže chtě nechtě u něj na srazech budou hloučky lidí. A já se skláním před zpracováním a nápadem toho auta. Nikdo z nás takové nemá, nepostavil by (či by nezafinancoval.) Psát, že je to totální paskvil, je proto nesmysl. Je to škoda. Škoda Rapid TUNING. A o tom to je....
-> aDAm: me ne, a to je pro me dulezite

-> Majkl: sak tvoje auto uz je taky okoukane ;)
-> DOOlittle: no nevim, myslim ze neco na tom bude jak rikas to s tema zmenama, ale.. je to subjektivni, ja bych to v garazi nechtel :) ale rad se na to nekde na srazu velmi rad podivam..
-> Majkl: nechcem sa nikoho dotkut, ale dovod preco sa tieto auta tak rychlo okukaju je skor ten, ze vacsinou ked dojdu na zraz, tak su v "finalnom" stave a nikto nema zaujem na nich nejake dalsie upravy prevadzat. Dovod preco sa dojdes na zraze kuknut za Tuner#2 -ovym autom je asi ten, ze ta zaujima co sa na aute zmenilo, takze asi tolko na temu okukanosti. Myslim ze toto auto sa sice stane casom okukane pre tuningovu verejnost, ale je to pocin, ktoremu vzdavam hold
a myslim ze ked to uvidi nejaky civil nedajboze ist po ulici, tak sa otoci aj za 20 rokov

-> Majkl: myslim ze ten co to vymyslel a ten co to financoval bola jedna a ta ista osoba, ale nemyslim ze by sa mu dal dat aj privlastok realizator

-> DOOlittle: zafinancoval nebo vymyslel?
jinak jako vrvhol ho rozhodne nepovazuju, j to zase neco jineho, proste tuning, ale na tehle autech je blby to ze druhou sezonu jsou okoukany, na retro jsem se dival jednu sezonu jak je to hezky, a pak uz na srazu jsem o nej ani nezavadil.. kdezto treba fotky u Tunera2 si muzu prohlizet porad.. co ho znam vzdy na srazu si jdu jeho auto prohlidnout...
jinak jako vrvhol ho rozhodne nepovazuju, j to zase neco jineho, proste tuning, ale na tehle autech je blby to ze druhou sezonu jsou okoukany, na retro jsem se dival jednu sezonu jak je to hezky, a pak uz na srazu jsem o nej ani nezavadil.. kdezto treba fotky u Tunera2 si muzu prohlizet porad.. co ho znam vzdy na srazu si jdu jeho auto prohlidnout...
-> chooki: to auto je zatial vrchol v upravach skodoviek.... retro, brko a vsetky ostatne sa mozu schovat. A tie predne svetla su popici dobre... auto posobi tak ako keby chcelo povedat "Vidite co na mne napachali?" a TO SA MI KURVA PACI!!!
rad by som osobne spoznal cloveka ktory to auto zafinancoval

oceňuju nápad,zpracování,spousta pěkné práce,ale výsledek - nějaké auto...doufám,že na tom nikde nebude nápis škoda rapid

Gryzly taky to mam na ploše to foto z profilu super pozadi
-> Majkl: profesionalne upravena fotka je nieco ine....toto je gyc...je to typicke pre cele toto auto...atuo vyzera zaujimavo a premakane, ale je to gyc, to je asi to spravne slovo, ja osobne ho urcite vyhladavat nebudem...su kvanta krajsich aut