skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ak47 Aktualizace
milion korun, 36 Mpx, tuning, hele neco s vofcema tu nemate????
A schválně kdo si dal todle na plochu? Já jo.
Ty predni svetla sou hrozny... Kdyby je nehal vodorovne tka je to good, ale tohle je jak parodie na Cadilack bo jak se to pise... Z boku a zezadu to vypada ale dobre...
No ten predek je strasnej... Je nevim me se libi proste takovej original - nebo vylepsenej original - treba jako a Tuner2 a tak

Predek je teda peknej humac, ale zbytek se me libi

-> Rooney: i já, videl bych to nekde po doksech ze by mohly bejt
-> Majkl: tak to sem na ty fota teda zvědavý

-> Majkl: tak rikam jete a jeste ne digital od nejakyho studia

-> Rooney: jj to nejlepsi co lze vubec na svete koupit.. (zatim) jsou jen tri kousky v republice :)
-> VeTëV: tak 50 littru a jedno mega :)) to je rozdil :) za 50 dneska nekoupis ani objektiv poradnej
-> VeTëV: tak 50 littru a jedno mega :)) to je rozdil :) za 50 dneska nekoupis ani objektiv poradnej
-> Majkl: jo pane to jsou tezce profi stroje - kamos ma jednu doma klasika, zadnej digital a kupoval to jety nejak kolem 50 litru

-> Majkl:

-> VeTëV: jj to jo.. a neboj mobilem to nebude, je to jeden ze tri nejlepsi digifotaku v republice, stoji 1 000 000, Haslblad (nebo jak se to pise) a ma 36Mpx

-> Majkl: jako stalo by to fakt za nejaky lepsi a upravenejsi fota v tomdle stylu - jinak ta oranzova je jak klasicka pomerancova barva

-> VeTëV: neboj, mam uz domluveneho profesionalniho forografa, fotil pro skodovku, fotil i billa gatese clause, paroubka, filmove hvezdy atd.. myslim ze vysledek bude super, pak udelam komplet novou galerii...
-> Majkl: hele skus si taky pohrat s fotkou - ale fot to ne na telefon, ale na nejakej lepsi fotak - fakt ta barva vypada mnohem lepe

-> Karel.: OK, nebudem to pitvat.

-> Tuner#2: dobře, to auto se mi nelíbí
prostě každej má jinej názor a s tím nic neuděláš a každej ten názor jinak ventiluje!I kdyby takhle vypadalo BMW tak řeknu, že bliju, máme jineij vkus a o tom to je!!

-> chooki: nechapu úrpc by mely upravy fotky snizovat jejich hodnotu?? Spis naopak.. dneska zadna profi fotka neni neupravena ;-)
uz som to pisal viackrat...pekne auticko ale fakt neskutocne bez vkusu...tie fotky su pekne, aj ked dost upravovane, co trocha znizuje ich hodnotu, a fakt z nich padam na zadok ale celkovo to auto vypada ako krabica...
Co je to KR ?
-> Tuner#2: jo tak s tim nezbyva nez souhlasit,ale jestli bude mít tohle auto pěkný detaily,tak myslím,že KR strčí do kapsy,co jsem koukal,tak jim dost vyčítají "suchost karoserie",ale tohle auto má nápad,je prostě vyjimečné,když postavíš vedle sebe TT,Leona tak jsou skoro stejné...
Osobně druhý nejhezčí auto s touhle barvou...a první je originál Lamborgini
-> myl@s: KR nikdy na začátku sezóny nic nového neměli, zato v průběhu na tom makají a dělají změny, ale jinak si taky myslím, že v Škoda old scene si neškrtnem :o) a i celkově bude mít tohle auto vysokou pozici.

no vzhledem k tomu ze ty fotky jsou upravovane je taky mozne ze nektere dily jsou na to auto nasazeny taky virtualne ;)
-> Luukkyy: tak s tim Best of Skoda urcite souhlasim a s tim Best of best mozna taky,protoze,co jsem koukal na KR tuning,tak snad nic noveho nemaji.....
-> Karel.: Tak já to vidím přesně obráceně. Dizajnově je to doslova nádhera, jeden detail jinak a mohlo by se takové auto vyrábět sériově
Kéž bych i já měl někdy takové nápady a takovou fantazii jako majitel.
S technické stránky věci ale začínám být čím dál rozpačitější - nejvíc bych mu vytknul uspořádání "kufru". Pokud by to napálil předkem do pevné překážky, pravděpodobně dopadne jak Jiří Skula s Lamborginy - potkali by se mu nádrž, baterka a chladič.
Pokud bych takovýhle projekt dělal já, dal bych asi baterku někam jinam a plnicí hrdlo nádrže by šlo vně kastle.
Velké otazníky ve mě vyvolává konstrukce - čím víc přemýšlím o svaření kastle do jednoho kusu, tím větší je to podle mě blbost.
Opět - kdybych to dělal já, zvolil bych přesně opačnou metodu. A nemusel bych nic vynalézat - na Škodě 130 RS, LR, nebo na Dakosu byla s úspěchem použitá.
Úplně poslední věc je využitelnost takového projektu - jezdit se s ním legálně nedá. Kdybych to dělal já, od začátku bych spolupracoval s TUV na legalizaci vozu.
To stojí takový majlant, že o ničem takovém ani nepřemejšlim
Závěrem malý tip. Tohle auto bude letošní Best of Škoda Scene a Best of Best v Tuning Cupu.

S technické stránky věci ale začínám být čím dál rozpačitější - nejvíc bych mu vytknul uspořádání "kufru". Pokud by to napálil předkem do pevné překážky, pravděpodobně dopadne jak Jiří Skula s Lamborginy - potkali by se mu nádrž, baterka a chladič.
Pokud bych takovýhle projekt dělal já, dal bych asi baterku někam jinam a plnicí hrdlo nádrže by šlo vně kastle.
Velké otazníky ve mě vyvolává konstrukce - čím víc přemýšlím o svaření kastle do jednoho kusu, tím větší je to podle mě blbost.
Opět - kdybych to dělal já, zvolil bych přesně opačnou metodu. A nemusel bych nic vynalézat - na Škodě 130 RS, LR, nebo na Dakosu byla s úspěchem použitá.
Úplně poslední věc je využitelnost takového projektu - jezdit se s ním legálně nedá. Kdybych to dělal já, od začátku bych spolupracoval s TUV na legalizaci vozu.
To stojí takový majlant, že o ničem takovém ani nepřemejšlim

Závěrem malý tip. Tohle auto bude letošní Best of Škoda Scene a Best of Best v Tuning Cupu.

tak tohle autíčko je moc pěkný,doufám,že ho uvidím na živo v Mimoni nebo v Doksech,zdá se mi to nebo tam ještě nemá skla?
Kdyby tam nebyla ta snížená střecha a tak velké kola tak by se mi to i líbilo.
Ještě možná předělat tu masku, ale jinak nádhera.
krásný krásný, vůbec asi jedno z těch hodně dobře udělaných aut co jezdí a snad dlouho budou jezdit u nás v ČR
NOtak podle mě mazeeeec ten předek je zvláštní ale ne hnusny je to prostě cely takovy extravagantni ale super prostě smekam
A všiml jsem si že tam má dokonce značku že by to přihlasil :-)
nj když jsou znamosti.
Ted newim jestli jet do te kopřivnice nebo ne jestli tam bude ale pry nejspíš ne. Každopádně myslím že to Vyškov jistí
A všiml jsem si že tam má dokonce značku že by to přihlasil :-)
nj když jsou znamosti.
Ted newim jestli jet do te kopřivnice nebo ne jestli tam bude ale pry nejspíš ne. Každopádně myslím že to Vyškov jistí
-> TUNER: vypadají uměle
je to naprosto super :-) ta predni maska sice mi nejak nesedi ale zbytek?
ps : fotky hezky ale mylsim ze trosicku si s nima nekdo pohral bych rekl....Majkl : si zkus pohrat s tema tvejma v photoshopu

ps : fotky hezky ale mylsim ze trosicku si s nima nekdo pohral bych rekl....Majkl : si zkus pohrat s tema tvejma v photoshopu

-> TUNER: To taky vím, jenže to letadlo samotný je jakoby dlouhý a to je časem... jinak foto je ještě upravené, to je jasné.

-> Tuner#2: Dlouhej čas s tim nemá nic společnýho,letadla dělají "čáry" na obloze normálně.....tyhle foto jsou upravený,je to dobře vidět na tej fotce vpravo uplně nahoře....Jak má nebe jinou barvu a u toho stromu ten barevnej přechod...

-> Tuner#2: zadek ujde, ale ten predek je fakt divnej - ty svetla a ten gril tomu nejak nesedi
-> Karel.: Já taky nikomu nic nezávidím, nemám důvod a rozhodně to nepatří mezi moje vlastnosti, ale z Tvého příspěvku to prostě čiší. Jinak si prostě nedovedu vysvětlit, jak někdo dokáže na takhle udělané auto napsat, že zvrací. To jde tak v sekci obludárium a to ještě jen u některých kousků. Každý máme jiný vkus a někomu se líbí to, jinému ono, ale takhle to odsoudit, to se mě prostě nelíbí.

-> U-Geen: jo na ty listy sem taky koukal a bylo by mozna lepsi kdyby je mel rovne.
ale i tak je to masakr-)
ale i tak je to masakr-)
-> Tuner#2: víš co jsem schopen závidět?zdraví, ale ne auta, peníze a baby na to jsem asi trochu inteligenčně líp než ty
protože jak někdo může napsat, že závidí?nechápu, ty taky pomlouváš tady, takže závidíš?
-> p.b.: skoro jo

-> p.b.: skoro jo
jako gabooo (tykraaaaaaavo)
parada... jediny co mi nesedi jsou ty prohnuty listy v masce jinak ...
parada... jediny co mi nesedi jsou ty prohnuty listy v masce jinak ...
-> VeTëV: JJ předek a i zadek bych na svůj vkus udělal jinak a s fotkama máš pravdu. Asi foceno v podvečer při západu na dlouhý čas a je to fakt super. Je to i vidět podle toho letadla.

Top Chop, se mi na rapidu nikdy nelíbil, ale tenhle je brutální
, fakt super Rapid, no až na ty přední světla ty se mi taky moc nelíbí

-> Tuner#2: jak nemam rad tuning kary tak todle je fakt masakr....
a t yposledni fotky - no tam ta pomerancka fakt vynikne...
jen ten predek me nejak k tomu nesedi - myslim svetla
-> Majkl: teda majkle takovydle udelat fotky - tma ta barva vypada fakt jinak nez u tebe
a t yposledni fotky - no tam ta pomerancka fakt vynikne...
jen ten predek me nejak k tomu nesedi - myslim svetla
-> Majkl: teda majkle takovydle udelat fotky - tma ta barva vypada fakt jinak nez u tebe

-> Karel.: 100 lidí 100 názorů, ale tak jak jsi to napsal Ty, tak to bych v životě u takhle udělanýho auta nenapsal - že by závist?

Masakr no, co k tomu dodat. -> Karel.: Zablil sis klávesnici?
tak auto je vrchol nechutnosti, možná po technické stránce bude super prostě promakanej ale jinak je mi blbě

kua kua kua tak to auto je masakr
-> Nwkt 20.04.07 12:50:35:
Takový nesmysl.
Obejít auto klíčem, copak je klíč tak dlouhej ?
Takový nesmysl.

tusim ze by mel byt zitra videt v koprivnici