To s tou spotřebou je normální. Nevim taky jak dlouho na něj po nastartování jedeš. To s tím vypínáním nebo přivíráním sytiče chce odzkoušet. Každý auto je např. jinak seřízený a vliv má hrozně moc věcí. Některý se může na plně otevřenej sytič začít za chvíli hltit a tak je lepší to trochu stáhnout, protože jet by na to nešlo. Některý se zase neudrží na "poloviční" sytič a pak musí bejt do tý doby než se auto udrží otevřenej naplno. Samozřejmě platí, že když je otevřenej víc, tak to taky žere víc, než když je otevřenej do půlky, nebo čtvrtky. Ale říkám, musíš to vyzkoušet. Čím kratší dobu a úsek pojedeš se sytidlem, tím líp. A podle mě i za cenu nějakého toho zacukání. Já když vyjedu z garáže, tak vyjedu před ní na sytič. Venku to chcípnu (z garáže vyjíždím jenom přes chodník). Pak vystoupím a zamknu garáž. Když si pak sednu do auta, startuju už bez sytiče a motor se normálně udrží a pak už jedu bez něj.
Pokud budeš potřebovat se třeba plynule rozjet (třeba na křižovatce, kde není tolik času si jemně hrát se spojkou a plynem), můžeš si jenom na ten rozjezd sytič drobátko povytáhnout.
Pak si na to zvykneš a budeš už to mít v noze.
Já teď eště párkrát vyjedu, dokud nenapadaj ty býlý sračky a pak se zagarážuje