skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 11424 až 11473) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
Neviem kam dať tieto fotky, ale minule sme sa tu bavili o Tatrách na prepravu áut od Kadenu, tak to dám sem. Nie je to síce Tatra, ale Liaz. Videli ste niekedy niečo také na živo?
-> oppik: Toto je dobrá prestavba, našiel som to na nete. Ja chcem jednu prerobiť na fekálny voz, chcem použiť nástavbu z V3S. Len ešte neviem, či je to vhodný typ, či také boli v skutočnosti.
Zberatel 17.04.12 21:52:30 napsal:
.už jí mám taky :-))
.už jí mám taky :-))
Pozeral som si konto na atlase a vidím, že mi ako ďalší príde KRAZ 256
Tak burza bola dobrá, všeličo sa dalo vidieť, kúpiť. Mne pribudol jeden autobus z atlasu do zbierky a pár amerík. Modelov škoda bolo požehnane, mali aj 130 RS, nádherné, úplne detailne prepracované. 110 R od NEO models sa zatiaľ nepredáva a nevie sa, kedy sa začne, ale vyrobené už sú. Mám ich katológ, ohlásená je ešte aj v červnej farbe. Z Atlas náklaďákov predávali Tatru, IFU, Robur Garant a Csepel. Garant vyzerá dobre, snáď ho pošlú na budúci mesiac, nechajme sa prekvapiť.
Dostať tam všeličo z Kultoviek, aj Kultove auta CCCP, ZILy, GAZy a tak, budú určite aj Atlas náklaďáky a kopec iného.
Modelári, zberatelia, kto ste z Bratislavy a blízkeho či ďalekého okolia, v sobotu je v Bratislave modelárska burza. www.burzy.sk/
teď mě tak napadá,za jakou cenu odebíráte další modely z té kolekce náklaďáků,když za těch 99(129) byla jen ta první Tatra. Co si já pamatuju mělo by to být 420,je to tak nebo ne?
-> doking: Tak to musím ještě dozkoumat, ale vzadu z toho nic nevisí. Divná je mi ta díra na kabel, ono to totiž žádnej pohon ani řiditelnou nápravu nemá. Vím o tom kulový, jen snad že je to jediná hračka jažtakž vcelku, zbylá po synovci..
E: Ano, vzadu nic, tam kde původně byly přečnívající konce nárazníků, jsou dokonce stopy po lepení.
E: Ano, vzadu nic, tam kde původně byly přečnívající konce nárazníků, jsou dokonce stopy po lepení.
-> Jozka: Měl by si fotku ze zadu auta,určitě ti tam chybí ještě i odrazky na zadním nárazníku,vlastně i krajní kusy nárazníku. jako tady: www.kropi.webz.cz/t813/t8
134.JPG
Zrcátka jsou na tomto nejchoulostivější,potom následuje zadní nárazník komplet a pak žebrování na čele a pak zbytek.
Zrcátka jsou na tomto nejchoulostivější,potom následuje zadní nárazník komplet a pak žebrování na čele a pak zbytek.
-> doking 16.04.12 11:34:03: Měls přesný odhad, v porovnání s odkazem opravdu chybí rezerva a zrcátka..
-> WMA - navigátor :): Tu co znám já byla komplet modrá (ala avie a zetor) a nacházela se v obci Hradištko u Nymburka.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 18.04.12 07:58:07: ja myslim ze byla modra, se zelenou korbou mozna 

-> WMA - navigátor :): Nebyla tmavě zelená?
Jinak já jednoho majitele a uživatele takovéhle multikrávy (a nejen jí) znám osobně...
Jinak já jednoho majitele a uživatele takovéhle multikrávy (a nejen jí) znám osobně...
-> doking 18.04.12 00:09:41: Ja tuhle znam, u babi kdyz jsem byl malej tak ji mel jeden chlap od nich z vesnice a furt na tom neco vozil.
Tak v serii bude i ta Multikára pravděpodobně,aspoň tato aukce to naznačuje.Před nějakým časem jsme řešili co by tam tak mohlo býti,tahle multikára je pro mě exot,vídával jsem jednu jedinou jako malej v 90 letech,pak jsem možná viděl 2 další kusy,jinak nic. Multikáru se klasickou zelenou kabinou zná asi každej
aukro.cz/atlas-multikara- m-22-kraz-256-ifa-horch-h3 -1-43-i2283987018.html

aukro.cz/atlas-multikara- m-22-kraz-256-ifa-horch-h3 -1-43-i2283987018.html
-> skodovak: Vidíš, môže to byť tak, ako vravíš, lebo autobusy aj silver cars som objednával cez kupón a tam zľava aj dvd boli. Ale náklaďáky som objednával cez web.
-> Zberatel: No nevím jak to je ,ale myslím že sleva " DVD+ Tatra zdarma "byla asi jen se slevovým kuponem...Ten mi přišel po obědníní Tatry přes kupon z novin.Dokonce i Tatra přišla v době kdy se tu podávala stížnost za 99kč
-> Zberatel: jojo v pohodě,já to zrušil a počkám jak jsem psal..
Inak ešte k týmto náklaďákom, neviem prečo, ale ja som Tatru zadarmo nemal, musel som ju zaplatiť 3,90 a IFU mám za 19,95. No a bez DVD. A to som to objednával na dve mená, dve adresy a aj tam aj tam to prišlo takto. Dnes som to už odhlásil z jednej adresy, ďalší model ešte odoberiem, ale už jeden.
-> skodovak: V Nemecku bol druhý Robur Garant, tam začínali touto ifou a druhé balenie bol potom robur. Tak možno ho u nás budu posielať teraz, ako tretí model. Ale to len tipujem.
-> Zberatel: Postříbřené jistě jsou Atlas přeci nelže a má ve všem pořádek..
Asi ji prubnu,jedno stříbro mě neroztrhá..
Mimo jiné co je třetí v náklaďácích asi netušíš?..

Asi ji prubnu,jedno stříbro mě neroztrhá..
Mimo jiné co je třetí v náklaďácích asi netušíš?..
-> skodovak: V prvom balíku je 57Atlantik, celkom pekný a obyčajné pero. V druhom je Jaguar E type, zakladač a DVD o Jeanovi Bugattim, to je dobré, prehľad modelov Bugatti od 41 až po 57, dobové zábery a tak, ujde to. Potom som to odhlásil, lebo je to hlúposť, že sú strieborné tie autíčka. Keby mali naozajstné farby... Vzdy sú v krabici zabalené pod takou čiernou handričkou a je ku nim napísané, že sú naozaj postriebrené

-> Zberatel: páč ne že by mě to nějak Fascinovalo,ale za ty peníze to vypadá celkem slušně a pár modelů mimo chtěné se asi nezblázní

-> skodovak: Ja som si ju objednával.
Obědnával tu někdo tu Edici Silver Cars?.. konkrétně Bugatti 57 SC Atlantic.??..
-> skodovak: Ďakujem
Legendy nákladních vozů ze střední Evropy
DVD ku nim nebolo ani v jednom balení. Aký má názov? Skúsim si ho nájsť na webe.
-> doking: taky si myslím,že pokud by to šlo,už by to jistě nějakej soudruh praktikoval..
Já se vydám cestou zrušení a počkám co se bude dít,potom až uvidím co bylo spočítám náklady,prodejnost toho co nechci a budu třeba pokračovat,pokud tam teď budou třeba 3 nepoužitelné jebky prdím na to..
obnovit to lze vždy...hold kdyžtak i za Tatru, Ifu a RTO to stálo na ulici to nenajdu.....
Já se vydám cestou zrušení a počkám co se bude dít,potom až uvidím co bylo spočítám náklady,prodejnost toho co nechci a budu třeba pokračovat,pokud tam teď budou třeba 3 nepoužitelné jebky prdím na to..

-> skodovak: Podle mě to co odešlou,to si hlídaj,ale tak to někdo zkuste :-D.
Tohle vymyslel jeden sokol
cituji:
Napadá mě, když tam nemají moc pořádek, zkusit nepřevzít model ale neodhlašovat kolekci, jestli by nepřišel další v řadě a takhle si "vyselektovat" jen ty modely, které budu chtít?
týká se to Atlasu

Napadá mě, když tam nemají moc pořádek, zkusit nepřevzít model ale neodhlašovat kolekci, jestli by nepřišel další v řadě a takhle si "vyselektovat" jen ty modely, které budu chtít?
týká se to Atlasu
Zberatel => Díky , Na tu zlatou 613 si taky brousím zuby
-> Tony Outland: To máš moc peknú zbierku. Ja som si bol minule kupovať tú zlatú 613, ale mali len jednu chybnú, tak som odišiel bez nej.
pěkná přestavba: aukro.cz/tatra-148-domich
avac-betonu-1-43-i22783965
29.html
Tak a mam je zatím komplet
Tatra 603 a 613(černé) Kultovní auta , Tatra 613 Bílá , VB , Hasiči IST Models

Tatra 603 a 613(černé) Kultovní auta , Tatra 613 Bílá , VB , Hasiči IST Models
-> doking: Já sice pamětník jsem, ale zas tyhle vozy nikdy nebyly moc častej jev, takže můžu být klidně ovlivněnej dvěma nebo i jedním kouskem z okolí, co měly na hrbu rezervy v páru. Skoro bych řekl oranžová snad z OSP Klatovy, za kterou tahali MB jeřáb, to tak měla, ale nechci šířit nějaký fámy..

-> Zberatel: Ale tak něco se tam dozvíš,jsou tam nějaké výrobní postupy motorů,testy,zajíždění,sk
ládání aut atd..zatím jsem na celé nekoukal..
Teď váhám zda pokračovat.Když nevím co tam bude dál
Teď váhám zda pokračovat.Když nevím co tam bude dál

-> Jozka: Schválně jsem prošel nějaký fotky,neviděl jsem se dvěma (jen jednu a ještě k tomu na jedné nebo druhé straně,ne u prostřed),ale třeba byli i se dvěma,ale nevím,nejsem ročník,který by je pamatoval z běžného provozu.
-> doking: To jsem si přesně myslel, v 1:1 byly dokonce dva kousky, jestli se nepletu
.

-> doking: Však se časem fotka podaří.. Na střeše žádný plonkový otvory nejsou, zato jedna volná díra je na závaží na korbě..

-> Jozka: Pokud je to Tatra od Itesu,tak tý mohou chybět zrcátka,případně majáček na střeše,či odrazky ze zadu z nárazníku
,nebo jde o úplně něco jiného 

-> skodovak: A čo to dvd? Je zaujímavé?
Do pytle, chtěl jsem dát svou 813-ku tahač 3-nápravovej (zdá se mi, že mu něco chybí) a fotka je k nenalezení..

Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma