Pozeral som sa na svoj atlasúčet, teraz by mi mal už každým dňom prísť Kraz a potom tam už mám písaný ďalší model: IFA S 4000. To bude taká cisterna "MINOL", tak Liaz zatial nepríde.
Tak jsem ji spíchnul vypadá to celkem dobře,líbí se mi snad více než v3ska od abrexu v týhle variantě,na nějaký lakování jsem se vykašlal,nechal jsem to být,neni to dokonalá kopie originálu,ale to je fuk
-> Jozka: ok bol by som rad -> Matulo: hej kukal som na odkaz od Radka -> Michal N 283: ako vravis stare pieskovisko ked sa kopala montazna jama sa naslo
Mne tá druhá Tatra vôbec nedošla a to som ich objednával súbežne aj z RTÓčkom ktoré prišlo asi po mesiaci a pol, objednával som ich 3.3.12 v pondelok tam zavolám a zruším to...nasrať.
-> castrol 23.04.12 20:38:59: ten trambus je od Igry... Malo to take malicke kolieska s pneumatikami a bielym diskom - rovnake boli na malom privesnom voziku co som mal k Rapidke... Zial zostala mi len Rapidka...
-> Zberatel 25.04.12 19:22:19: Tak už se taky objevila Sice taky s lehčím zpožděním, ale přeci. V ruce jsem jí ještě neměl, ale takhle z fotek nevypadá zle
-> castrol 23.04.12 21:24:41: Tak těhle jsem měl jako kluk několik.. sklápěčky většinou.. tohle byl podle těch zbytků žlutých patrně domíchávač betonu (i když ani nevím, zda 1:1 na 706 existoval)..