skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 13851 až 13854) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
ja bych chtel uzovku

-> M a r c e l - GARDE: a když mám rapida i garde ? 

sice bych radsi rapida nebo Gardecko ale 120-ku si taky rad koupim :)
-> Rooney: Jasně, moje řeč
-> M a r c e l - GARDE: Nenapíšem protestní dopis ať udělaj i kupátka

-> M a r c e l - GARDE: Nenapíšem protestní dopis ať udělaj i kupátka

GARDE rullez B-)))
Ale nejvíc mě sere, že nebudou dělat i Rapíky.
120cku má každej magor
, ale Rapidy mají jen fajnšmekři
Ne že mě tu ukamenujete
120cku má každej magor

Ne že mě tu ukamenujete

Kua, ať už to začnou prodávat, prdele..

-> borrico: Vypadá pěkně
-> gim: Možná. Kdyžtak to zítra vyfotím a dám to sem.
-> borrico: tak to bude to samy co ve svete motoru
-> gim: Tak já tu fotku viděl v posledním abc a bylo tam, že bude v prodeji v druhé polovině října.
-> borrico: v katalogu abrexu je engiho 120 a jinak model byl k videni ve svetu motoru
-> gim: Njn, tak to na té fotce asi opravdu bylo skutečné auto.

-> borrico: nene skodovka tak hezka neni :-)
Jsem viděl na fotce tu 120 a jestli opravdu tak bude vypadat, tak asi začnu nervózně podupávat před nějakou nejbližší prodejnou. Jen mě nahlodává červík pochybností, jestli na té fotce nebylo skutečné auto.

tak dneska sem se byl ptat a meli by byt k mani 10-20.listopadu
-> Majkl: pokud vím tak našli jen část toho lupu.
-> Majkl: no kua a já o tom nevim... jsem si mohl taky zajít pro pár kousků..

-> Pavel P.: sak to maji ty sklady na proti Agen Computers. pres Cernokosteleckou..
-> Majkl: ve Strašnicích jo?.. safra... taky mohli něco říct...že bych taky došel na náááákup..

-> Johny Death: opozdilo se to kuli tomu ze jim vykradli sklady ve strasnicich!!! bylo to i ve zpravach.. pak ty ukradeny auta nasli v cakovicich v cukrovaru
takovej modýlek bych si asi bez velkého rozmýšlení zakoupil hned v několika exemplářích, aby mi zbyly nějaké hračky pro děti a vnoučata

-> Vojtik:

škoda, že nedělaj funkční model škody 136 GL z nerezovýho plechu v měříku 1:1

SM psali, že 120ka bude v druhé polovině října
Promakany modely to oni maj. Ten meil uz bohuzel nemam ale psali mi ze bude eRko v 1:18 a eReso v 1:43 nebo obracene... ted fakt nevim, kecal bych.
-> David.: ty modely fabky stojej kolem 350 tak si to zdvonasob a mas 700 za 1:24... a 1:18 si nedovolim odhadnout. ja bych za nejakej pekne zpracovanej model jakykoliv skodovky bych dal max 1500,- a i to je pro me dost
-> gim: no alespoň těch 1:24 aby to bylo detailnější a 1:18 by bylo ještě lepší a klidně bych si to připlatil kdyby to byl "promakanej" model.
-> David.: ale nekde sem cet ze se chystaj rrozsirovat nabidku. tedka delaj fabky v 1:24 a prej chystaj i 1:18 tak se treba casem dockame, ale za jakou cenu...
-> gim: jsem si to myslel....škoda,že tak malý

-> gim: na tydle modely automobilka připlácí aby byli dražší.
-> David.: meritko bude 1:43 jak si psal
-> Johny Death: uz je to rok, posunuly to kvuli vyrobe Roomsteru
jinak tedka udajne byly na vystave modelhobby v letnanech. a behem nekolika dni ci tydnu by meli byt k mani. todle to mi rikal chlapek z modelarstvi v cerny ruzi. jak uz ostatni psali budou tam i stovecky, erka, stary feldy a oktavky. a ceny zhruba jako se dneska prodavaj voiturety tj 400-500,- novy auti dotuje automobilka ale stary bohuzel ne :-(
-> Johny Death: uz je to rok, posunuly to kvuli vyrobe Roomsteru
jinak tedka udajne byly na vystave modelhobby v letnanech. a behem nekolika dni ci tydnu by meli byt k mani. todle to mi rikal chlapek z modelarstvi v cerny ruzi. jak uz ostatni psali budou tam i stovecky, erka, stary feldy a oktavky. a ceny zhruba jako se dneska prodavaj voiturety tj 400-500,- novy auti dotuje automobilka ale stary bohuzel ne :-(
a jaký to bude měřítko?1:43? nebo větší?
-> Targa: sem to rikal

info pro vas: model š120 bude k dostani prvni tyden v listopadu společně s modelem felicia (1963)sedan,cabrio ,,dalsi jako š 100,1203 kolem vánoc ..
-> ACAB Ultrafan: a foto by nebylo?
prej by model S120 mel bejt kazdym tejdnem tedka...je to co vim
-> Nwkt:
neva...

-> Syny: Jééé sem sklerotik, sem na to zase zapomněl, sory
-> Nwkt: Ja CHCI ferrari! Mas smulu no
Neudelas nic...
(mam uzofku, ale bez volantu
)

No o rapidu zatim ani zminka :P
-> Syny: Já CHCI rapida
ty už máš svojí užovku, já mam prd

-> Nwkt: Ne urcite ne, nemuzes mit vsechno!

rapida ne. ale fakt je že už loni jsem to viděl v norimberku na výstavě hraček. ale v prodeji nejsou a ještě douho nebudou. Možná na vánoce. Puvodně to bylo plánovaný na onský vánoce ale nejak to asi neklaplo. .. nebo už předlonský??? no letí to letí.
-> Jake: A Rapida taky?
Nj, trva jim to vsechno strasne dlouho. Dopisoval sem si s nima, slibujou i 100vku, 1000vku, eRko i eReSo ale je to asi na dlouho :(
Dneska sem viděl ve světu motorů reklamu na model Š120 od Abrexu (co měl bejt už před rokem), ale nikde sem na netu nenažel žádný zprávy o tom. Ví někdo něco?
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma