skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 11351 až 11400) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
-> Enggik: pořád lepší než nic,ale to je pořád dokola žábrovka žábrovka a na zbytek se zapomíná...Ale třeba pujde velký lépe předělat než malé :-)
-> Enggik: to sem koukal, ale četbou sem skončil teprv u chryslera 300c, asi přeskočim pár stránek

-> Zberatel 10.05.12 16:53:25: Pěkné
doking Chtělo by to,ale embéčko 1/18 a nejlépe rok 67/68 :-)
A četl jsi poslední Svět Motorů. Abrex rozpracovává model 1000MB v 1:18. Byla tam i malá fotečka, zozpracovanýho návrhu na PC. Ale má to být žábrovka. Takže si ještě tak jedno desetiletí počkej, a pak si napiš ježíškovy

doking Chtělo by to,ale embéčko 1/18 a nejlépe rok 67/68 :-)
A četl jsi poslední Svět Motorů. Abrex rozpracovává model 1000MB v 1:18. Byla tam i malá fotečka, zozpracovanýho návrhu na PC. Ale má to být žábrovka. Takže si ještě tak jedno desetiletí počkej, a pak si napiš ježíškovy

-> Zberatel:
Tuhle jsem startoval tenhle model akorát ve větším.
Tuhle jsem startoval tenhle model akorát ve větším.

-> Hurdis: Jen aby to bylo taky tak robustní jak za našich dob
Když si vzpomenu jak jsme se na tom nablbli to byli časy.

Pozeral som sa na svoj atlasúčet, teraz by mi mal už každým dňom prísť Kraz a potom tam už mám písaný ďalší model: IFA S 4000. To bude taká cisterna "MINOL", tak Liaz zatial nepríde.
Ta paní co se mnou bydlí :-) byla dneska s dcerkou v hračkářství, donesly katalog 2012 s alespoň jedním zajímavým výrobkem, jen víc reedicí.
www.pompo.cz/vyhnalek/aut o-tatra-815.htm
www.pompo.cz/vyhnalek/aut o-tatra-815.htm
-> doking: Áno, Herpa. Bude aj zelená, to fakt? Už sa teším.
-> Zberatel: Opět Herpa,že? Už je avizovaná cca na září tmavě zelená varianta. :-)
Chtělo by to,ale embéčko 1/18 a nejlépe rok 67/68 :-)
Chtělo by to,ale embéčko 1/18 a nejlépe rok 67/68 :-)
Včerajší Atlas DDR :), parádny Sachsenring P240, ale nejde to po rade, preskočili dva modely podľa kódov...
ahoj, ifa w50l ako trojstranny sklapac... cisterna je ale tiez super, mozno si urobim 

tak jsem ještě dodělal nějaké detaily,náhradní kolo a systém na vytlačení obsahu cisterny.
Ešte toto dávam do pozornosti, úplne dole na stránke: www.liaz.cz/forum/viewtop
ic.php?t=2491&...
doking=> na moment jsem si myslel že je to origo Fekál od IST
-> doking: Pekné, dobre to vyzerá. Fakt pekné. Ja som sa na prestavbu ešte nedal, nemám darcu nástavby, musím najprv kúpiť takú V3S
Tak jsem ji spíchnul vypadá to celkem dobře,líbí se mi snad více než v3ska od abrexu v týhle variantě,na nějaký lakování jsem se vykašlal,nechal jsem to být,neni to dokonalá kopie originálu,ale to je fuk

Konecne som sa dockal Trabanta a Wartburga z Nemecka. Dnes mi ich doniesol svagor.
tenhle týden mi přišli obě tatry co jsem objednával spolu s rto,to už mám doma víc jak měsíc
-> Jožynek : mne neprišla tiež....dlabem na to...mám veľkú 613-ku ,tú treba spojazdňovať

-> Jozka: ok bol by som rad -> Matulo: hej kukal som na odkaz od Radka -> Michal N 283: ako vravis stare pieskovisko ked sa kopala montazna jama sa naslo 

-> doking: Tak to nepreberiem, a nazdar...to majú taký prístup že až...
-> Jožynek : pokud už bude na cestě,tak ti stejně dojde.
Mne tá druhá Tatra vôbec nedošla a to som ich objednával súbežne aj z RTÓčkom ktoré prišlo asi po mesiaci a pol, objednával som ich 3.3.12 v pondelok tam zavolám a zruším to...nasrať.
-> castrol: asi bol ten trambus zabudnutý v bývalom pieskovisku 

-> castrol 23.04.12 20:38:59: ten trambus je od Igry... Malo to take malicke kolieska s pneumatikami a bielym diskom - rovnake boli na malom privesnom voziku co som mal k Rapidke... Zial zostala mi len Rapidka... 

-> doking: Ale to je šikovnéééé! Dobre
Skús ešte jednu, či si to všimnú

Tak dneska mi přišla Tatra od Edition Atlas i přesto,že jsem zadal při registraci stejné údaje,jako u první,krerou jsem hned po Tatře zrušil.
-> castrol 24.04.12 18:23:21: Zkusím pohledat nějaký zbytky (máti vše moje dala kdysi na hraní synovci) a povede-li se, pofotím..
-> Radek Retro eLeSo: Tak to ani nepamatuju..
-> Radek Retro eLeSo: Tak to ani nepamatuju..
-> Zberatel 25.04.12 19:22:19: Tak už se taky objevila
Sice taky s lehčím zpožděním, ale přeci. V ruce jsem jí ještě neměl, ale takhle z fotek nevypadá zle 

-> Radek Retro eLeSo: ok pokukam to tam -> Radek Retro eLeSo 26.04.12 13:35:33: dikec 

-> castrol 23.04.12 20:38:59: našel sem ti tohle: aukro.cz/igra-trambus-kon
tejner-i2296657607.html
;Zberatel 22.04.12 12:04:55 napsal:
Neviem kam dať tieto fotky, ale minule sme sa tu bavili o Tatrách na
prepravu áut od Kadenu, tak to dám sem. Nie je to síce Tatra, ale Liaz.
Videli ste niekedy niečo také na živo?jo tohle je pěkný :-))
Neviem kam dať tieto fotky, ale minule sme sa tu bavili o Tatrách na
prepravu áut od Kadenu, tak to dám sem. Nie je to síce Tatra, ale Liaz.
Videli ste niekedy niečo také na živo?jo tohle je pěkný :-))
-> castrol 24.04.12 18:23:21: prohledej stránky starehracky.cz tam by mělo bejt fotek dost

-> Flasch1994: Aj železnicu, mám vlaky H0 aj autíčka, ale nemám koľajisko. A potom mám 1:43 autíčka.
-> Zberatel: ty máš železnici H0, nebo jenom auto?
-> doking: Áno, Herpa
-> Zberatel: Herpa?
-> Jozka: nemam ani sajn co tam bolo ale bude tam sklapacka
volake foto by si nemal?

-> castrol 23.04.12 21:24:41: Tak těhle jsem měl jako kluk několik.. sklápěčky většinou.. tohle byl podle těch zbytků žlutých patrně domíchávač betonu (i když ani nevím, zda 1:1 na 706 existoval)..
-> castrol: 

Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma