skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 11374 až 11423) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
tenhle týden mi přišli obě tatry co jsem objednával spolu s rto,to už mám doma víc jak měsíc
-> Jožynek : mne neprišla tiež....dlabem na to...mám veľkú 613-ku ,tú treba spojazdňovať

-> Jozka: ok bol by som rad -> Matulo: hej kukal som na odkaz od Radka -> Michal N 283: ako vravis stare pieskovisko ked sa kopala montazna jama sa naslo 

-> doking: Tak to nepreberiem, a nazdar...to majú taký prístup že až...
-> Jožynek : pokud už bude na cestě,tak ti stejně dojde.
Mne tá druhá Tatra vôbec nedošla a to som ich objednával súbežne aj z RTÓčkom ktoré prišlo asi po mesiaci a pol, objednával som ich 3.3.12 v pondelok tam zavolám a zruším to...nasrať.
-> castrol: asi bol ten trambus zabudnutý v bývalom pieskovisku 

-> castrol 23.04.12 20:38:59: ten trambus je od Igry... Malo to take malicke kolieska s pneumatikami a bielym diskom - rovnake boli na malom privesnom voziku co som mal k Rapidke... Zial zostala mi len Rapidka... 

-> doking: Ale to je šikovnéééé! Dobre
Skús ešte jednu, či si to všimnú

Tak dneska mi přišla Tatra od Edition Atlas i přesto,že jsem zadal při registraci stejné údaje,jako u první,krerou jsem hned po Tatře zrušil.
-> castrol 24.04.12 18:23:21: Zkusím pohledat nějaký zbytky (máti vše moje dala kdysi na hraní synovci) a povede-li se, pofotím..
-> Radek Retro eLeSo: Tak to ani nepamatuju..
-> Radek Retro eLeSo: Tak to ani nepamatuju..
-> Zberatel 25.04.12 19:22:19: Tak už se taky objevila
Sice taky s lehčím zpožděním, ale přeci. V ruce jsem jí ještě neměl, ale takhle z fotek nevypadá zle 

-> Radek Retro eLeSo: ok pokukam to tam -> Radek Retro eLeSo 26.04.12 13:35:33: dikec 

-> castrol 23.04.12 20:38:59: našel sem ti tohle: aukro.cz/igra-trambus-kon
tejner-i2296657607.html
;Zberatel 22.04.12 12:04:55 napsal:
Neviem kam dať tieto fotky, ale minule sme sa tu bavili o Tatrách na
prepravu áut od Kadenu, tak to dám sem. Nie je to síce Tatra, ale Liaz.
Videli ste niekedy niečo také na živo?jo tohle je pěkný :-))
Neviem kam dať tieto fotky, ale minule sme sa tu bavili o Tatrách na
prepravu áut od Kadenu, tak to dám sem. Nie je to síce Tatra, ale Liaz.
Videli ste niekedy niečo také na živo?jo tohle je pěkný :-))
-> castrol 24.04.12 18:23:21: prohledej stránky starehracky.cz tam by mělo bejt fotek dost

-> Flasch1994: Aj železnicu, mám vlaky H0 aj autíčka, ale nemám koľajisko. A potom mám 1:43 autíčka.
-> Zberatel: ty máš železnici H0, nebo jenom auto?
-> doking: Áno, Herpa
-> Zberatel: Herpa?
-> Jozka: nemam ani sajn co tam bolo ale bude tam sklapacka
volake foto by si nemal?

-> castrol 23.04.12 21:24:41: Tak těhle jsem měl jako kluk několik.. sklápěčky většinou.. tohle byl podle těch zbytků žlutých patrně domíchávač betonu (i když ani nevím, zda 1:1 na 706 existoval)..
-> castrol: 

-> myschaak AZNP K.Hora:
asi ho trohcu zrepasnem

-> castrol: trambus,dobře!
-> doking: na tejto nic nieje asi to bolo na podvozku
-> castrol: loni jsem taky vykopal pozůstatek hračky na chatě karoserii 603ky od itesu asi nebo od toho německýho výrobce.Je plastová
-> Lukaso358:
sakra ale mrzelo by ma to

-> castrol: Aj s rukama 

-> Lukaso358: dufam ze ne mam novu lopatu a nerad by som ju stratil 

-> Lukaso358: zavolal bych archeology
-> castrol: Jen počkej až to bude mina 

-> berkym1: Veľmi pekná zbierka. Ten Garant ti prišiel ako tretí model v poradí?
dneska jsem se coural městem a co jsem nenašel v trafice za 149kč

ZdeněkH 22.04.12 16:40:47 napsal:
→ yGeorg: nějaký velký model
1:1

→ yGeorg: nějaký velký model

1:1

-> yGeorg: nějaký velký model 

-> doking: Ja si plánujem kúpiť na tú prestavbu jednu V3S fekál a tiež ju potom prerobiť na prevoz dreva 

-> Zberatel: Tož se chystám dělat to samé :-D čekám až mi dorazí Ifa,cisternu už mám připravenou,když mi zbyla po jedné V3Sce předělané na převoz dřeva :-)
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma