-> Maťulo: V Rači na Rendezi sú parné lokomotívy a tak. Tatrovky tam neboli,sú tam historické autobusy, ŠL, ŠM, RTO. A kooooopec ľudí Pozri sa na veterany.eu alebo vlaky.net pre podrobné info.
-> Zberatel: co je to za vystavu ci zraz??? lebo vcera som v TT na krizovatke stretal krasne zrenovovanu Tatru 111ku bager - modru s bielym ramenom a lyzicou a za nou isla 8 kolka T 813 s podvalom - bleducko bezova... No akurat mi skocila zelena a za mnou stali auta, tak som nestihol ani siahnut po fotaku...
Zdravím všetkých. Bol som dnes tu v BA na zraze historických železničných vozidiel, je tam aj taká menšia burza a v jednom stánku mali modely z atlasu, tak pripájam pár foto:
kucí, sice to není abrex, ale taky se musím prostě pochlubit, co jsme našli u přítelkyně po strýčkovi, teda krom sedaček, skel, světel a palubovky z Lady 2101
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ono sa to bude časom určite predávať aj v obchodoch, aj tento model má logo IST models na spodku. Tatra, Garant a IFA by sa mali predávať už tento rok. A ceny budú snáď primerané. IXO teraz vydalo prvý kamión Berliet, tak 30e stojí. Predtým sa to dalo zohnať tiež len cez takú časopisovú edíciu.