skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 3551 až 3600) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> RON: je to obyčejnej dieslovej pickup kterej má v tp vyjímku:Midi fun,rozdíl váhy asi o 50kg ale stále 2 místa k sezení,takže na to někdo zlegalizoval prosklenou boudu z funa,víc nic...přepážka s dalšíma dvěma místama je tam dle mě nelegálně....údajně na stk v pořádku ale jinde bys třeba dle mě nepochodil
-> RON: ten bastl je normální pickup, akorát ověšenej věcma z funa, není to zapsáno v tp, myschaak se na něj byl podívat
Zase pár kusů na prodej:
sauto.cz/detail-inzeratu/ .../9319620 copa to je za bastl?
sauto.cz/detail-inzeratu/ .../9310791
sauto.cz/detail-inzeratu/ .../9311530
otomoto.cz/show?id=C20558 5...
sauto.cz/detail-inzeratu/ .../9319620 copa to je za bastl?
sauto.cz/detail-inzeratu/ .../9310791
sauto.cz/detail-inzeratu/ .../9311530
otomoto.cz/show?id=C20558 5...
V Pondělí sem se vyfotil s kolegou u Arkády v Prostějově moje je ta v pravo.

-> Torčmen: nedělám ale školu mam asi 10metrů odtud...nekdy na tom parkovisti stoji zajimave kousky

Dnešní úlovek Funky, ještě s původní SPZkou (cca 1998).Horší kvalita fotky. Musel sem fotit narychlo a z větší vzdálenosti.
-> RON: to je možný, měl tu plachtu..
takovej lesk to zas není. akorát je to od středy navoskovaný
takovej lesk to zas není. akorát je to od středy navoskovaný

-> Milan 136: ten s cernym naraznikem dobitej, to je ten, jak mel na sobe celopolep od MM Reality ne? taky jsem ho uz potkaval.
mimochodem, tebe jsem potkal taky a jeste, ze jsem na sobe mel slunecni bryle, bo by mi ten lesk vypichnul oci
-> mas to moc pekny
mimochodem, tebe jsem potkal taky a jeste, ze jsem na sobe mel slunecni bryle, bo by mi ten lesk vypichnul oci

-> Milan 136: tenhle je vyloženě dělník páč ty chlapy i tak vypadaj ale ten nárazník pořešim
-> castrol: je k ní sada žlutejch OZ kol

-> Radek Retro eLeSo: třeba je to jinej. ale tady v čb jezdí takovej dobitej.
a pak služebák čevak bílomodrej dobitej. ale toho jsem dýl neviděl
a pak služebák čevak bílomodrej dobitej. ale toho jsem dýl neviděl
-> Radek Retro eLeSo: ta je fakt cucu
-> Milan 136 13.09.11 20:03:17: hele to momentálně netušim,pohybuje se po mojí trase častějc tak omrknu,jinak ta plachta je vzadu taková potrhaná či co

-> Radek Retro eLeSo 01.09.11 22:23:50: a měla vzadu obyč černej nárazník ne?
-> Radek Retro eLeSo: a tak to jo....jen mám céčka a ne Éčka

-> lukydm: Viz 19.08.11 17:46:20.
-> lukydm: ale videli 

Takze naš FUNik. Pokial ste ho este nevideli...Sheilla je ta kočka pri nej ;)
skoda-virt.cz/cz/.../8550 -felicia-fun-1
skoda-virt.cz/cz/.../8550 -felicia-fun-1
-> Radek Retro eLeSo: achá, tak to jsem špatně pochopil barevnou kombinaci 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: néé,FORM má žlutá a tmavě žlutá a hlavně bych ho pozdravil,tohle byla oranžová se žlutou

já dneska potkal žlutozelenýho FUNa s klasickou bílou boudou u Tesca v Brandýse n. L... na boudě měl nápis Ekologická likvidace vraků... fotku nemám ale taky dělník.
V krkonoších, blízko hraničního přechodu s Polskem (Pomezní Boudy). Někdo odsud? Ani nevim jak vypadala, všiml sem si jí pozdě 
E. tak koukam že tady ani neni vidět

E. tak koukam že tady ani neni vidět

-> Radek Retro eLeSo: ve stašnicích asi zas strašil form u Katky na dilně
dneska origo žlutá FUNka,značka 4C4,boudička jakoby z návěsový žlutý plachty a jinak těžkej dělník
pak u Lidlu ve Strašnicích žlutooranžovej krasavec
fotit nešla ani jedna

pak u Lidlu ve Strašnicích žlutooranžovej krasavec

fotit nešla ani jedna

-> Bohyn: kolega od nás...pokud to je 1.9 D

Stojí druhý den na stejném místě tak jsem jí vyfotil. Podle všeho to lešťěnka není, výbava žádná jen kastlíky v nákl. prostoru
Pardon že jsem do záběru zabral i svůj vozík 

-> FORM: jj,funem...jedu ještě zejtra ale radši nejezdi,bych měl ostudu
konkr ulice nademlejnská,hloubětín
jinak dnes když jsem projížděl Přistoupimí směr Úvaly tak zleva v zrcátku se za mě pověsil taky fun,s boudičkou....bohužel jsem ale pospíchal tak jsem nečekal až mě dojede...

jinak dnes když jsem projížděl Přistoupimí směr Úvaly tak zleva v zrcátku se za mě pověsil taky fun,s boudičkou....bohužel jsem ale pospíchal tak jsem nečekal až mě dojede...
aukro.cz/skoda-felicia-fu
n-i1793595589.html Jedna na aukru, tuším že fotky jí tu už byly.
-> myschaak AZNP K.Hora: já vim že ne,potkávam ho často ale nikdy nejde pořádně odfotit
na Harfu jezdim jen na myčku
na Harfu jezdim jen na myčku

-> Bohyn: Vypadá solidně....
-> myschaak AZNP K.Hora: FUNem? Že bychom udělali minisraz? 

-> Radek Retro eLeSo: já to nebyl...zejtra jedu prahu....někam k harfě

-> Bohyn 27.08.11 21:40:24: Form II?
-> myschaak AZNP K.Hora: opravdu je

-> Bohyn: vypadá že krasavec