skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 3601 až 3650) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
Ve čtvrtek v Otíně u Jindřichova Hradce... Zvláštní RZ.
Omluva za kvalitu fotky, foceno z auta za pomalé jízdy.
Omluva za kvalitu fotky, foceno z auta za pomalé jízdy.
-> RON: Ta na Atlantách je moc pěkná, škoda, že ne su milionár, jinak bych hned volal, že ji beru. 

-> RON: To je přesně to, co jsem někde tu už psal. Na tu Funku jsou 14" Atlanty lepší, než to co tam je ze salonu. Seděj tomu jak prdel na hrnec..
po Sušici jezdí další Fun,musím ho vyfotit dneska mi zmizel dřív než jsem ho stačil vyfotit a prohlédnout.Jinak klasika zbavení a má nástavbu jako Doyle
Aneb, jak prohlásil kamarád, když viděl fotky: "ta je prďácká!" auto.bazos.cz/inzerat/...
/Felicia-Fun.php
picasaweb.google.com/m.sy dney911/BazarKPRODEJI3 odkaz z inzerce na skodafun.cz
picasaweb.google.com/m.sy dney911/BazarKPRODEJI3 odkaz z inzerce na skodafun.cz
-> sheilla: ty si ta cica vedla 

Nwkt 19.08.11 17:46:20 napsal:
nějaká funka z fuckbooku
No toto ..čo to tu robím

nějaká funka z fuckbooku

-> Nwkt: na feliciakluboch má
-> lukydm: hezký 

Nwkt 21.08.11 20:51:05 napsal:
→ lukydm:
jakto že tu ještě
nemá kartu
Tak si ju spravim
Som prihlaseny na www.feliciaklub.sk
→ lukydm:

nemá kartu

Tak si ju spravim

-> lukydm:
jakto že tu ještě nemá kartu 

Nwkt 19.08.11 17:46:20 napsal:
nějaká funka z fuckbooku
Tak toto je moja FUNka a Moja Janka :)))))))))
nějaká funka z fuckbooku
Tak toto je moja FUNka a Moja Janka :)))))))))
-> Nwkt: A ještě jí ladí auto k dřevákům.
-> mb136gl: No to by mě zajímalo, kde vzal autor popisu to, že se jich vyrobilo 11,000. Ale jinak moc pěkný exemplář.
Jedna pekná z netu www.flickr.com/photos/...
/71865047
-> Max: A co je na ní bezpečnostního, nejde odlepit? :)
-> U-Geen: taky jsme se načekali...

Minulý týden, se silně zranila jedna Felicia Fun co narazila zezadu do Passatu.I starou BOL značku měla.Sice to byl pracant,ale ještě všechny FUn díly v pohodě.byl to rok 1998 a 1.6.Nevím jestli jde do šrotu.kapota,maska,blatní
k atd. byli špatný.
-> Max: wow, upgradovali :)
-> Max: tak ja uz v mobilech skoro 3 roky nedelam:) takze uz jsem mimo misu:) jen rikam jak to bylo

-> havlik: teď máme od května bezpečnostní samolepky na čočky..

-> Max: :D telefon s kterym muzes do skodovky co?:D taky si pamatuju ze sme kolikrat vyndavali fotaky v praci a psali posudky ze toto uz opravdu nic nevyfoti
po Bolesce jezdí jedna celá černá s oranžovýma doplňkama (lízátko a proužek na kolech. Kdybych neměl zalepenou čočku na tel,tak bych ji i vyfotil....
vypadá moc pěkně

vypadá moc pěkně
vim ze inzerce je jinde - ale jsou lidi kterri do ni nechodi a tohle se primo tyka FUNa:
skoda-virt.cz/cz/.../1511 58-ram-felicia-fun
tak se tu na me nezlobte
skoda-virt.cz/cz/.../1511 58-ram-felicia-fun
tak se tu na me nezlobte

-> Stepan FUN: tohodle funa znám,je od nás z jaroměře,firma souhlasí

aj ja mám jeden úlovok - v Podlesku v Slovenskom raji je jeden FUN, chýba mu zadný fun nárazník, jedna puklička na orig. žltých diskoch, má minimálne deravý výfuk, podla všetkého je to 1,6-ka (nebol čas skúmať), interiér vyzeral pomerne nezničene, ale zvonka zhuntovaný - vela dielov dostreknutých základkou, nad prahom to už veselo kvitlo .. značky SN
Jeden dnešní "úlovek" kousek od Hořic v podkrkonoší. Sice dělník, ale vcelku (na první pohled) zachovalej. Vnitřek v kůži... Víc jsem to detailně nezkoumal - stálo to u baráku a nehctěl jsem to oblejzat, takže jenom fotky z auta...
-> VeTeV 10.08.11 21:16:56: maximálně tak pro Helmut von Sajrajt

nadelate - to je FUnka po prvnim majiteli, plnou serviskou a cistejma 110tis km ve verzi lesni zelen - rarita, pouze 5ks na vyvoz pro sady lesy zahradnictvi Gunter Obermajer
-> Joki 09.08.11 22:52:08: no ty kokot
tak to je malá vražda tahle rádoby funka
,píše že i předek byl bouranej a zadní sicny k tomu nejsou,hodně věcí je špatnejch na podvozku ale prej je něco i měněný
ještě tak ty tapce by mohli posloužit ale jinak je to šrot

ještě tak ty tapce by mohli posloužit ale jinak je to šrot

-> Joki: Tykravo, tam zustalo funkcni asi jen to vytahovani zadnich sedacek jinak nic 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: maskovací design je dodáván ve dvou provedení... letní a zimní
Nová a kchulatá Skoda FunLine

-> Joki: tak ten je luxusně zdevastovanej

-> FORM 07.08.11 22:56:00: Jj, to jsem říkal taky.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 07.08.11 22:43:30: Není to špatné, akorát ty sedačky k tomu nesedí, ale to je problém jakékoliv nežluté barvy. To je bazáč? Kde a za kolik?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 07.08.11 22:43:30: Není to špatné, akorát ty sedačky k tomu nesedí, ale to je problém jakékoliv nežluté barvy. To je bazáč? Kde a za kolik?
Enggik 07.08.11 18:52:43 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : Je to bílá
-> Enggik: Tak na bílou jsem se neptal, ta je snad jasná... jde o tu doplňkovou, fotka kvůli snížené kvalitě dost zkresluje jaká to je barva.
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : Je to bílá

-> Jarda: Kdyz by to bylo v barve jakou jsou plastovy listy na feline, tak by to dle me docela sedelo...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Moc pěkná kombinace. 

dneska sem viděl dost pěknou žluto zelenou
řídil jí nějakej starší ročník 

-> Syny: to uz je az moc velkej kontrast...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Kdyz bilou tak s cernejma laminatama... To by byl luxus :) Za kolik je v tom bazaci?