-> Bruno 30.10.11 10:38:51: To jsi zjistil brzo, ten už tam, je přes čtvrt roku. dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 20.07.11 10:23:51 napsal:
Mimochodem, ten FUN, co stál dlouhé roky v bazaru KNB Jaroměř, je teď nově v Hradci na Prachárně. skoda.autobazar-pracharn
a.cz/Skoda-Felicia-10396.h
tml Jel jsem okolo a zahlédl přes plot FUNa, tak jsem tam zajel se podívat a je to ten z Jaroměře. Dokonce mu nechali i podložku pod RZ se samolepkou „Autobazar KNB Jaroměř“. Zvesela si pěkně kvete – kastle už na tom nijak dobře nebude, ale má pěkně zachovalý interiér, akorát
volant už je z vrchu vyšisovaný jak na něj pořád praží sluníčko v nějakém bazaru. A hlavně, původně ani nebyl zelený. Při pohledu z blízka je to přestříkávané – lemy, lišty, všechno a bez sundání z auta…
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ok, já jen jestli se zase nepohyboval v protisměru RZ při najíždění, jako to udělal v Běšinech. Jestli ho třeba někdo nevyhnal do křoví, nebo tak něco...
-> OndraST: Nevypadala na první pohled vůbec zle, ale detailně jsem ji nezkoumal. Držák zadního levýho tlumiče už byl někdy dělanej, a před pravým zadním kolem nad prahem začínala trochu kvíst.
-> Enggik: před auto esa by chtělo stát a kupovat od majitelů.. škodovku favorita i první felicii vykoupí od tebe za 1000kč a pod nátlakem tě donutí podepsat že je auto rozbité nefunknční a poškozené tak, že je nutno vysoké investice do oprav.. tipuju že majiteli za tu fanku dali tak 10 000kč... kurvy nenažraný... autum daj sjetý pneu s 2mm vzorkem který sou černější než nový, všechno je namaštěný aby se t lesklo, a smrdí to čim si, čim impregnovali palubku aby dělala dojem nové... hajzly jedni
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: koukám ono to má rám pod tou atrapou rámu ? já že mě v sobotu v sezemicích zdravil někdo s volámaným funem na mladoboleslavskejch spzkách a před nárazníkem měl jen tuhle trubičku rámu ....