skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5286 příspěvků (zobrazeno 501 až 550) od 03.04.2006 do 17.03.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> ondie 03.10.19 22:11:22: Pro neznalé proč k ničemu?
Další dobrák s lidovou cenou,kterej se ani neobtěžuje upozornit,že jsou ty světla naprosto k ničemu.
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-felicia-fun-origina l-nepouzite-hella-zadni-sv etla.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-felicia-fun-origina l-nepouzite-hella-zadni-sv etla.php
-> Jarda: Tak to nevím, já po něm chtěl fotky z toho jak to opravoval a říkal mi že fotky nemá, že se nic nevyvařovalo....tak sem mu napsal, že se mi to moc nezdá, že o to nemám zájem a hned mi začal nadávat, že sem marnil jeho čas a další kecy....
-> PsychoWard666 27.09.19 00:20:53: to jsou favo hrnce, ne? ja ted vyvaruju ty puvodni, no moc z nich nezbylo :/
-> michael: hmm, jakto že má stříbrný disky 

-> michael: a jo ta klička...zajímavé

Chtěl za to 3000 liber
-> peter13789: Nedoporučuju, já se s ním bavil už před nějakým časem kdy tomu teprve dělal novou technickou, auto vypadalo hodně pěkně podle fotek a je na něm určitě hodně práce, ale když mi konečně po měsíci domlouvání poslal fotky korby tak mě to hodně rychle přešlo, prostě tohle se mi nezdá v pohodě....navíc pochybuju, že to někdo z Čech koupí, je to na prodej ve Skotsku u Edinburghu.
-> Bohyn: Zajímavá je vnitřní chromovaná klička na otvírání dveří.
-> michael: Pekný pro mNě neznámé fotky hlavně ta první je krásná.
Zde pěkné video od Garáž CZ:
www.garaz.cz/clanek/skoda -felicia-fun-nejblaznivejs i-model-z-historie-skodovk y-21002630?dop-ab-var...
Zde pěkné video od Garáž CZ:
www.garaz.cz/clanek/skoda -felicia-fun-nejblaznivejs i-model-z-historie-skodovk y-21002630?dop-ab-var...
-> Jumbo: Připínací hačky mám taky, ale ocelový lanko je nejsis integrovany. A v horním rohu oblouku je jen ten maly trn a na plachte patent. To stribrny mezi tesnicimi gumami, co zapadnou do zlabku oblouku.
-> HLT: tu jsem měl kdysi dávno rozjednanou, nakonec mi ji majitel firmy ve fm neprodal...
-> Skury: Ja mam HiTop a ten se kotvi bez vrtani, na zajistuje se propinacima hackama ktere se daji do zlabku pod obloukem a ty zmacknou to ocelove lanko do zlabku na oblouku...
-> Jirka168: Jestli je to ta, co si myslím, tak konstrukce se rozložit dá. Ale bez zásahů do auta to není. Musej se vrtat držáky toho černýho oblouku a do oblouku zezadu kotevní místa na tu konstrukci + lišta
Jeden pracant dnes na burze v bašce. Nadstavba prý origo na Funa
Třeba tahle, ale nevim jestli se ta konstrukce dá rozložit a nebo se to dá používat bez konstrukce
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-felicia-fun.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-felicia-fun.php
Asi ji radši vyměním,protože bych jí asi nevyužil.Mě by stačila jen ta nad sedačky a nebo ten skládací Hitop 

-> Jirka168: Já mám HiTop, kde se do oblouku musí vrtnout takový 2 malý čepy/trny.
-> Luky: Luky, Sorry, to mělo být spíš na Jirku168, ten se bál, aby nemusel vrtat do oblouku...

2) Kdy by měl někdo zájem tak pro info plachta je natržená ve švu cca 5cm ale dá se to v pohodě opravit:)
Co jsem zjišťoval tak Hitopu byly asi 3 druhy, tak nevim, ale jestli by měl někdo zájem tak bych tu plachtu vyměnil za tu plachtu jen nad sedačky a nemuseli by se dělat žádný díry do auta např. Na to lanko jak se dá do toho žlábku v oblouku nebo za ten obyčejný Hitop
-> Skury: nikde netvrdím přeci opak, to je vidět i na těch fotkách na Škodateamu... Spíš by mě zajímalo kdo je výrobce nebo kde se dá ulovit, na živo jsem to nikdy neviděl
-> Luky: I na fotkách je jasně vidět, ze to je kotveny k oblouku. Ve spodním rohu, u lišty korby.
-> Jirka168 11.09.19 10:27:06: to znám, chtěl jsem nové info :)
Jo,zítra mi jí přiveze chlap z německa
,ale bojim se abych nemusel vrtat do toho oblouku nad sedačkama nebo něco do plechu

-> Jirka168: ty víš kam pro ni, co je to zač?
Nemá někdo zkušenost s touhle plachtou???Zajímalo by mě jestli musím zasahovat nějakým způsobem do kastle nebo do toho oblouku nad sedačkama
-> Jirka168 09.09.19 23:04:34: vydrž, plánují se repliky