skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 551 až 600) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Jirka168 09.09.19 23:04:34: vydrž, plánují se repliky

-> Nwkt: To je nesmysl šílenej... Já vím, že to je limitka a že díly nejsou, ale říct si 20 za něco co stávalo asi 5 by mi bylo dost blbý...
Jako když jsem nechával díly z FUNa, tak mi i kamarád z autodílů volal, jestli na to ještě mám díly. A že tam má zákazníka, co si kupoval nový díly (asi za 50)...
Ale že potřebuje sedák a že ten novej stojí 11. Tak jsem mu ten svůj nadělil za 5,5 a dal mu k tomu jako bonus zadní opěrky...
Jako když jsem nechával díly z FUNa, tak mi i kamarád z autodílů volal, jestli na to ještě mám díly. A že tam má zákazníka, co si kupoval nový díly (asi za 50)...
Ale že potřebuje sedák a že ten novej stojí 11. Tak jsem mu ten svůj nadělil za 5,5 a dal mu k tomu jako bonus zadní opěrky...
-> StepaNoFUN: A když tak za ně chce 20 

-> Jirka168: Nejsou a nebudou... Tyhle díly už těžko někdo prodá. To by musel mít jako kdysi já bouranej vrak. Ale dneska by asi po tý mý ráně stálo za to, to dát na stolici a ty nosníky srovnat.... Zase tak moc tomu nebylo. Ale vy tý době bylo lepší koupit jinýho.
Nechce se někdo náhodou zbavit kastlíků

-> Luky 29.08.19 09:20:09: ty prasklý jsou tušim za 1200
Háček byl v tom,že si údajně z pána udělal někdo prdel a on s tim inzerátem nemá nic společnýho...zněl dost otráveně,asi má dost zájemců

Háček byl v tom,že si údajně z pána udělal někdo prdel a on s tim inzerátem nemá nic společnýho...zněl dost otráveně,asi má dost zájemců

-> venni: A v čem byl háček ?
-> venni: jak to mám blbče vědět
Já viděl nějaký inzerát, kde LZ bylo prasklý, tenhle ne

-> Luky: blbče,nový zabalený...
-> venni: na ty prasklý? Já teda ne 

Přiznejte se, kdo všechno volal na inzerát z bazoše na pick upácký hella světla za 450kč kus?
Já byl s telefonátem hotov celkem rychle

Já byl s telefonátem hotov celkem rychle

Vymenim 1,9d za nejakou jinou zajimavou skodovku. Nekompletni, nepojizdna, ale je s doklady. Nabidnete... 721679239
-> Jumbo: jj je to on
Není to "perspektivní veterán" už teď na prodej?
aukro.cz/skoda-felicia-fu n-1-6i-cz-tp-eko-zaplaceno -k-renovaci-cti-popis-6951 365257
aukro.cz/skoda-felicia-fu n-1-6i-cz-tp-eko-zaplaceno -k-renovaci-cti-popis-6951 365257
-> StepaNoFUN: jj, HiTop je cislo dve...
-> Jirka168 22.07.19 22:55:06: Předpokládám tahle, když už nějaká...
O ten HiTop bych měl zájem,ale nemám představu o penězích
-> Jumbo: už někdy na podzim byla akce na Facebooku, myslím že jsem to sem taky psal.
EDIT: aha, tak beru zpět, dával jsem sem výroby zadních oken na Truckama, ale zařizuje to stejný člověk.
Už vím jak to bylo - ptal jsem se ho jestli to mám/smím šířit i za hranice tý Facebookový skupiny a nechtěl, aby mu to nepřerostlo přes hlavu. Už takhle myslím že toho lituje a příště se na celý zařizování podobných hromadných akcí pěkně vybodne... :)
EDIT: aha, tak beru zpět, dával jsem sem výroby zadních oken na Truckama, ale zařizuje to stejný člověk.
Už vím jak to bylo - ptal jsem se ho jestli to mám/smím šířit i za hranice tý Facebookový skupiny a nechtěl, aby mu to nepřerostlo přes hlavu. Už takhle myslím že toho lituje a příště se na celý zařizování podobných hromadných akcí pěkně vybodne... :)
-> Luky: A že nikdo nedal vědět, že se něco chystá... Potřeboval bych překrytí korby...
-> Jumbo: přímo z HiTopu? Jedna zásilka se tam teď dělá, ale hrozně se to táhne, mělo to být hotový ještě před sezonou. Nosná konstrukce druhoška, němci to jen šijí
-> Luky: Díky za tip, poslal jsem mu SZ, tak uvidíme...
A jinak čistě hypoteticky a orientačně, kdyby se daly sehnat nové HiTop střechy, byl by zájem? A připadně kolik byste za ně dali? Jen průzkum trhu, abych věděl jestli to mám řešit po vlastní ose, nebo hromadněji...
A jinak čistě hypoteticky a orientačně, kdyby se daly sehnat nové HiTop střechy, byl by zájem? A připadně kolik byste za ně dali? Jen průzkum trhu, abych věděl jestli to mám řešit po vlastní ose, nebo hromadněji...
-> Jumbo: není to od Pawlose?
-> Jumbo 22.07.19 13:43:28: mam dojem ze odtialto niekto kupoval a kvalita ok
A nekupoval někdo tohle, navíte jaké je to kvalita?
auto.bazos.cz/inzerat/... /FELICIA-FUN-SAMOLEPKY.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /FELICIA-FUN-SAMOLEPKY.php
-> StepaNoFUN: Takže moje maska bez znaku je "tuning", ok...
jinak kdyby někdo sháněl žluté čelo na Blaupunkt, našel jsem ho na Amazonu v Německu za 7 EUR, akorát by tam prot to musel někdo zajet...
www.amazon.de/BLAUPUNKT-F rontblende-Zierrahmen-Ersa tzteil-8619000546/.../B00F UIL1J6
jinak kdyby někdo sháněl žluté čelo na Blaupunkt, našel jsem ho na Amazonu v Německu za 7 EUR, akorát by tam prot to musel někdo zajet...
www.amazon.de/BLAUPUNKT-F rontblende-Zierrahmen-Ersa tzteil-8619000546/.../B00F UIL1J6
-> Jumbo: Stejná maska. Akorát na tom plastu ten znak nebyl nalepenej a byl až na hrazdě.
Pánové, FUN měl přední masku jako felda, nebo měl bez znaku?
-> Jarda: nakonec jsem auto prodal i s nima pred renovaci. Nebyl cas a nez bych se k tomu dostal, tak to shrabu na lopatku a vynesu do popelnice. Oxidy železa v kovostotu nechtej.
Kazdopadne bych se toho nebal. Menil jsem horsi veci.
Kazdopadne bych se toho nebal. Menil jsem horsi veci.
-> StepaNoFUN 13.07.19 20:44:05: a menil jsi je sam? ja bych se do toho asi nepustil...
-> suri: cena pekna. Za ty 2 vnitrni podbehy jsem daval kdysi 15k.
Ja měl to štěstí,že jsem si mohl jeden kus alespoň půjčit abych měl "mustr" 

-> suri: cena slusna a len porastie
Když tam je jen jeden ten vnitřní podběh

-> suri: já ještě jednu divnou žlutou Feldu a pak snad budu mít chvilku klid... Jo a ještě jednoho škaredě hnědého Favorita...
-> Jumbo: ja už nič vyvárať nebudem dúfam
-> suri: Teď na to není volný kapitál, čeká mě střecha a FUN až pak... Kdyby v tom byly obě vnitřní stěny, tak možná, ale takhle je to zbytečně moc plechů, které zase úplně nevyužiju...
-> Jumbo: treba brať kým je a nešpekulovať
-> suri: Nenenenene... nebudu to kupovat... Proč sem dáváš takové věci?
-> Jirka168: www.autobazar.eu/plechy-f
elicia-picap-id13293586.ht
ml ak máš peniažky
-> Jumbo: já bral jeden ze čtyř posledních kusů co měli ve škodovce
-> Jirka168: Jestli seženeš, máš můj upříný obdiv...
-> Luky: No jo koukam nejsilnejsi trvale magnety vzhledem k malym rozmerum. Diky za potvrzeni

-> Bohyn: kluk z vedlejší vesnice to tak má. Neodymové magnety v lemech. Sundá, vyčistí, dá zpátky. Zatím nevím o tom že by to ztratil 

Slyšel jsem o lemech držících na klasických lemech na magnet. Má s tím někdo zkušenost? Přijde mi to praktické lemy párkrát do roka sundat, vymejt, nebo nechat vyschnout hned po jízdě v dešti...Prahy bych se asi bál, ale o tomhle bych uvažoval.