skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 1251 až 1300) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> ondie 03.05.18 21:33:03: Ano zdá se dost podobné, třeba někdo napíše kdo to už řešil.
zdá se tvarově podobný.. www.obautodily.cz/skoda-o
ctavia-rs-combi-zadni-brzd
ove-svetlo-original-8441cz
127
Určitě to bude Hella,at ti někdo,kdo má Funa koukne,musí tam bejt nějaká signace,pak to musí jít objednat,dohledat.
Určitě to bude Hella,at ti někdo,kdo má Funa koukne,musí tam bejt nějaká signace,pak to musí jít objednat,dohledat.
-> Bohyn: nešlo by tam napáchat světlo z Octavie 1 Combi RS?
-> ondie: No pane jo ta cena. Zkusím jim napsat a uvidíme. Díky za tip

-> Bohyn: Tady je to komplet,třeba by poradili nebo prodali zvlášt ?
www.mkkosa.cz/ambitioncar /skoda-felicia-fun-kridlo- kompletni-brzda-hella
www.mkkosa.cz/ambitioncar /skoda-felicia-fun-kridlo- kompletni-brzda-hella
Dnes mi přišlo druhovýrobové křídlo. Zpracování pěkné, snad bude pasovat na dveře. Vybrání na brzdové světlo nemá. Nezjistil už někdo z čeho by mohlo pasovat? Abych mohl shánět a křídlo upravil před lakem.
-> Klubko_: A nebo rámeček RZ na panty za horní hranu, když otevřeš víko, tak se automaticky vyklopí dolů...
-> Jura_Favorit: aj karamba 

-> Jura_Favorit 02.05.18 13:35:23: to mně přijde jako menší průser to sklopený čelo 

-> Nwkt: jo je, byť tam ta značka asi většinou trochu čitelná je (tím spíše, pokud orgán při kontrole auto obchází a má zvednut RZ přímo pod nos
)

...a nebo skoda-virt.cz/cz/.../9757
-sedivka-1 (foto 15-20) a RZ zůstane krásně čitelná na svém místě 

-> Luky: Stejnej problém u hatchbacku (s RZ na kufru) pokud vezeš něco delšího ne?
-> Klubko_ 02.05.18 11:48:18: trochu jsem už po tom pátral, ale jasnou odpověď jsem nenašel. Obávám se, že je na to nahlíženo jako na zakrytou/nečitelnou RZ -> odebrání ŘP, pokud narazís na debila.
Asi nejvíc legální řešení je 3. RZ na nosič kol upevněná někde na nákladu/horní (teď tedy zadní) hraně sklopeného čela
Asi nejvíc legální řešení je 3. RZ na nosič kol upevněná někde na nákladu/horní (teď tedy zadní) hraně sklopeného čela

Otázka týkající se legislativy.
Jak se PČR dívá na převážení dlouhého nákladu se sklopenejma zadníma dveřma, tedy s nečitelnou RZ?
Chtěl bych na pickupu vozit motorku a ta je jaksi delší, než zavřená ložná plocha.
Jak se PČR dívá na převážení dlouhého nákladu se sklopenejma zadníma dveřma, tedy s nečitelnou RZ?
Chtěl bych na pickupu vozit motorku a ta je jaksi delší, než zavřená ložná plocha.
-> Peca: vůz číslo 774004
bohužel kolikátý je to FUN nepoznáš

-> Doyle: presne si to vystihol
-> Doyle: tak ta je bozi
-> castrol: to jo, moc mi teda nesedí, ale jde vidět, že si na autě pěkně mákli.
-> Nwkt: dík, to auto znám 

-> Doyle: zaujimava farebna kombinacia
-> Aleš: Brno
-> Nwkt 31.03.18 17:14:29: prosím tě, kde si na něj narazil?
-> Mr._Nosferatu: oni jdou celkem dobře vytrhnout. nechápu jak muže náklad na tomhle zustat i s hagusama ve střeše při ostrým brzdění
-> Tomaso435: to nepomůže, ze vnitř se na ně nedostane
-> Peca: zkusil bych je opatrně odvrtata a nanýtovat nový matice
-> Peca: zkusil bych je opatrně odvrtata a nanýtovat nový matice
-> Peca: ve třeše by mohly bejt nanejtovaný protikusy... asi to bude chtět stropnici dolu.
Kdyz se mi ty srouby v uchytech na hagusy protaceji a nelezou ven, asi je neco spatne, ze?
-> Peca 08.04.18 07:20:16: cng
a melka korba :)

-> Peca 08.04.18 07:17:35: Tak už doma, gratulace 

-> Peca 08.04.18 07:17:35: hezkypěkně 

Další objev je na trhu: auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-Felicia-Fun-16i-CNG
-Dovoz-Italie-Zcela-bez-ko
roze.php
Dokázal někdy někdo rozebrat mechanismus kliky dvířek kastlíku? Když povolím ty vruty zevnitř kastlíku, demontuju jen omezovač otevření a vlastní mechanismus jen kvedlá uvnitř dvířek. Na ty hnusný vruty zvenku pod klikou na foto se nedostanu vůbec...
parádní plachta, sedí k tomu snad nejlíp
-> Peca: ta vyzera velmi pekne 

V sobotu jsem měl velice zajímavé sezení s dobrým kolegou neboštíka pana Gunsche. Mimo jiné mi povyprávěl, co vedlo ke zrodu felicia fun.
Pan Gunsch si vytvořil z fáva Pick up demontáží plechové stěny a zástavbou sedací lavice plážové vozítko. Chtěl to dostat na papíry, jako vozidlo pro 5 osob a tak s tím vyrazil do Boleslavi pro nějaké vyjádření. Tam sice neuspěl ale za rok se představil koncept FUN
Jinak co dělali s běžnými Pick upy za modifikace, klobou kolů...
Pan Gunsch si vytvořil z fáva Pick up demontáží plechové stěny a zástavbou sedací lavice plážové vozítko. Chtěl to dostat na papíry, jako vozidlo pro 5 osob a tak s tím vyrazil do Boleslavi pro nějaké vyjádření. Tam sice neuspěl ale za rok se představil koncept FUN

Jinak co dělali s běžnými Pick upy za modifikace, klobou kolů...
-> krtik 03.03.18 23:46:22: Zatím ne, ale mám ho připravený. Jenom domontovat a zapsat.
-> saskyn2: To je zásoba tak na 5 let dopředu
-> saskyn2: To je zásoba tak na 5 let dopředu

-> Nwkt 03.03.18 14:10:07: Děláš zásoby na letní grilovačky jo

-> krtik: Plná korba uhlí
-> Nwkt 01.03.18 12:07:31: Co vozíš?
Jako takhle, mně se víc líbí ty sedany, UTE jsem sem dal jen proto, že se tu řeší taky divnej pickup