skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 1201 až 1250) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Peca: už ak je toto zle tak potom neviem ako prežiješ podlahy , prahy a podobné chuťovky kde nie sú ani diely a stav bude ešte 10x horší
-> Syny: ne tomu, ale TAM nic neni
Tam kde ma byt deformacni zona a drzaky kulatiny z narazniku, jsem to po kusech loupal rukama.

-> Peca: Tomu nic neni 

Asi budu potrebovat moralni podporu a odvaznyho klempire placenyho zlatem

-> Nwkt 04.07.18 10:53:23: na Besinach jsem si tak nejak automaticky rikal, ze jezdis jako spolujezdec
ikdyz to vim, ze to je anglan...

-> Syny: určitě se ti po tom stýská 

-> Nwkt: Tyvoe ja jezdil 3 roky s volantem vlevo v levostrannem provozu, nechtej po me, abych ted zase jezdil v pravostrannem provozu s volantem vpravo 

-> Syny: Dovez z GB
jo je to mazec

-> Peca: Ta cena je brutus (kor kdzy to ma jeste na kasi blatniky)... To uz se FUNky vysplhaly na takovyhle nesmyslny hodnoty?
Bejt to za nejakou rozumnou cenu, tak o ni i uvazuju...

Bylo? Známe?
Na to, že je to napadený korozí, podle mého názoru dost přemršťená cena.
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Felicia-Fun.php
Na to, že je to napadený korozí, podle mého názoru dost přemršťená cena.
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Felicia-Fun.php
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: echt vrak
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: To báwo....taky mazec, asi hulí dobrej matroš 

-> maca: no mě se neptej, ja na hlavu neupadl, to cabrio za ní taky nemá chybu, blazinec
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 22.05.18 22:04:40: Dobrý, to mojí prodám aspoň za 200 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 22.05.18 22:04:40: nekompletní vrak za 100 tis?

-> Luky 19.05.18 22:32:51: nějaká kosmetika na ní je, ale kastle je naprosto parádní. Strašila tu půl roku v inzerci, tak jsem se jí ujal
-> zralous: předpokládám, že leštěnka? :)
-> zralous: 

-> Luky 17.05.18 22:45:37: Jo a do stejšna taky ne, chápu.. 

-> Kocvin: njn, do Rapida se to nevejde 

-> Luky 13.05.18 11:09:39: Ty máš vždycky nějaký extra povoz.. 

-> Jarda: ale fiatka je krajsia 

-> Syny: predjizdel asi se 3 autama.. a nejlip mi do ruky padnul Fun... dalsi byl SAAB a BMW
-> castrol 17.05.18 12:13:50: spis monopost, tat je to univerzalni

-> U-Geen: multiplu
-> Matsoft: protoze jako ridic mas o provozu, narozdil od spolujezdcu, vetsi prehled. A nebo si porid auto bez ztredovyho tunelu a jenom si prelezes :) jinak viz Syny, neco malo jsem po UK s kontinentalnim autem najel a nic moc :)
-> Matsoft: Predjizdels nekdy s volantem na opacne strane (respektive v UK provozu s volantem vlevo nebo v nasem provozu s volantem vpravo)? A vysazovat spolujezdce do silnice taky neni nic moc...
podle mne je to kde je volant cele nelogicke.... proc mam jako ridic vystupovat do silnice?!
-> Luky 15.05.18 10:51:12: Tak je otázka, jestli má volant blbě Tomáš nebo se u nás jezdí po blbej straně. 

-> Nwkt: Nech si nekde udelat zrcadlove RZ, at je haluz dokonalejsi 

-> Nwkt: ...a navíc volant na špatný straně 

-> ogi: Pod hnusnou šlupkou ještě horší spodek 

-> Luky 14.05.18 10:42:11: Možná v neděli kolem 18 hodiny bych mohl. Ať mu to tam vyvařený dlouho nestojí/nehnije.

-> Jarda: Nevim, neznam, projizdim to v inzerci jen "ze zvyku"...
-> Bukaj: typický trik jak uměle navýšit hodnotu pro neznalé zlatokopy... Ještě tam může dopsat "po důchodci ročník 1948" a zase cena poskočí

-> Bukaj: typický trik jak uměle navýšit hodnotu pro neznalé zlatokopy... Ještě tam může dopsat "po důchodci ročník 1948" a zase cena poskočí

-> Peca 14.05.18 11:07:26: Hlavně mne pobavilo, že je to zařazeno v kategorii "veteráni" 

-> Peca: neprodava ji nahodou bratr Ivana skodoukolemsveta.cz ?
-> ogi 14.05.18 10:32:36: stav se u mě 

-> Peca: pak ovšem platí -> ogi 14.05.18 10:32:36: 

Dle prodejce "velice pekny stav"...
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Felicia-Fun-16-MPI- 55kwABSKastlikyelsibr.php
No nevim
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Felicia-Fun-16-MPI- 55kwABSKastlikyelsibr.php
No nevim

-> ogi: jo blbý je, že čas na naložení vyvařenýho auta máš až příští tejden, žejo… 

Jsem to pomáhal Lukymu náhodou skládat u klempíře v dílně. Takovou hnilobu jsem dlouho neviděl. Jak mi klempířina baví, tak kolem tohohle bych 14 dní chodil a přemejšlel, odkud začít. A pokud takhle vypadá Fun, kterej byl na pohled docela hezkej, nechtěl bych vidět jak vypadaj ty, co jsou hnusný i na pohled. Třeba to, co koupil Krpálek...

-> Jarda: jj, doma na takovou shnilotinu nikdo nemá nervy