Jste se tady asi všichi zbláznili, felda byla mrtvý auto už tak 5 let zpátky, já jsem všechny zbylý díly na felicie vyházel někdy v roce 2012, nikdo to není schopnej normálně zaplatit, co se taky divit, když je to auto za 5000. Normálně jsem prodával třeba dveře krásný neschnilý za 200, altík za 300, každej to chtěl nafotit, každej to chtěl do barvy, pak ve finále poslat poštou, to se na to můžu fakt vysrat. Na servis je to taky tragédie, kolega to ještě tak nějak dělá, no má náturu ty lidi víc očesávat, já už vůbec, mě je blbý někomu říct 10.000 za opravu auta který má cenu 5000
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
a každej si myslí že mu na tom někdo bude dělat za 100kč na hodinu protože to je levný auto, naposled jsem dělal nějakýmu ukrajinci páčku na blinkry a kroutil se jak had že mi měl dát 1500...
Absolutně se nedivím, že to ve škodovce nechtějí skladovat, 40 virťáků je fakt nevytrhne a normální člověk to nekoupí. Co jsem vykupoval nějakej autorizák, tak dílů na feldu se taky zbavovali hodně let zpátky, něco jako prodávali jako balík dílů v ceně půl milionu prodávali za 10tis. něco kusově se slevou- třeba nastrojenou hlavu 1.3MPI za 1000kč, co jsme tam nechali tak šlo do šmelcu.
Co vím tak ted kámošovi vozej ze škodovky díly který vyháněji ze skladů na dvojkovou oktávku/supa, já třeba ted nasál asi 10 sad novejch tlumičů - předek komplety, zadky pro sportline, zadky pro špatné cesty, měli tam nějaký zadní nápravy, zadní blatníky atd. Já se jím vůbec nedivím, když si člověk vezme co stojí skladovací prostory.