skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Lubes120: Tenhle volant mám taky někde v garáži. Za kolik byl v tom inzerátu?
Ja som nedávno našiel v garáži volant čo som dávno kúpil asi za 5 e a zabudol som na neho
a dnes som našiel inzerát a ostal som prekvapený auto.bazos.cz/inzerat/...
/volant-skoda-felicia-prot
otyp.php

-> Milan 136 17.03.22 09:23:57: spíš M2T v klikové skříni 

-> Milan 136: Voda přímo ne, ale olej tam byl 100 let (moc ho tam nebylo) a byla tam i vlhkost, takže to podle toho vypadá. Byly tam i špony a písek 
(Jawa 555 po nevlastním dědovi, který na ní do smrti (před 5 lety) jezdil)
Až na tuhle startovací hřídel (nemá vliv na funkci) a ložiska vesměs oxidace minimální:

(Jawa 555 po nevlastním dědovi, který na ní do smrti (před 5 lety) jezdil)
Až na tuhle startovací hřídel (nemá vliv na funkci) a ložiska vesměs oxidace minimální:
-> Bukaj 17.03.22 09:17:09: Tam byla voda?
-> RadoS: aha, to někomu asi uletělo z veterána :(
-> Milan 136 27.02.22 18:45:54:
Já jednou na kole vezl rozstřelenej brzdovej buben (asi z návěsu). Kdysi jsem tu určitě dával fotku.
Já jednou na kole vezl rozstřelenej brzdovej buben (asi z návěsu). Kdysi jsem tu určitě dával fotku.
-> saskyn2 27.02.22 22:51:55: A chtel jen vymenit desticky, ne? 

-> saskyn2 27.02.22 22:51:55: Citigo? 

V pohodě, kdysi přijel do Běšin na sraz kamarád, že mu erko špatně brzdí...
Po sundání kola se zjistilo, že zapomněl na jedné straně nasadit destičku a brzdil pístkem o kotouč...
Po sundání kola se zjistilo, že zapomněl na jedné straně nasadit destičku a brzdil pístkem o kotouč...

-> saskyn2: ty perka na ty desce by mely dostat vyznamenani za statecnost.
-> saskyn2: Většinou ne. Pokud nejsou v prdeli kotouče. A že těch aut s temě kotoučema v prdeli jezdí hromada...
třeba to někomu jen vypadlo když vezl šrot do sběru. Ono to většinou takhle celý nevypadne.
-> Jarda/felda 27.02.22 17:15:27: Tady v ČB ležela na kruháči dlouho velká destička, asi z kamionu

-> Milan 136 27.02.22 11:40:25: no já jí jednou potkal na křižovatce :D si říkám támhle leží mobil a ona to byla velká brzdová deska :D
-> StepaNoFUN 27.02.22 11:22:49: To jsem po pravdě nepoznal. Už ji vidím 
Tvl takový auto chceš potkat na silnici
Ale taky ke mě jednou přijel fotbalista s nějakým Peugeotem a brzdil už pískem
Naštěstí má táta soustruh, tak ho zarovnal a složil jsem to zpět.

Tvl takový auto chceš potkat na silnici

Ale taky ke mě jednou přijel fotbalista s nějakým Peugeotem a brzdil už pískem

Naštěstí má táta soustruh, tak ho zarovnal a složil jsem to zpět.
-> Milan 136: Za tou octávkou leží na zemi brzdová destička.
-> darklord 27.02.22 09:23:09: Asi úplně nevím, co mám hledat?
-> lokaj: Peknej Trambus 

Ja se dnes objevil uz docela vzacne auto
-> Bukaj 10.02.22 22:47:08: este najdi Ropaka...a mame eko vybavene.
Karburátor na houby...
(ano, to bílé je opravdu něco z říše Fungi
)
(ano, to bílé je opravdu něco z říše Fungi

-> Jumbo: bratranec je zanícenej spojař a chtěl by je
-> Jumbo 06.02.22 13:11:20: Ak ich chces udat...rad ich kupim.
-> Jirik_Tuňák1983: Kde myslis, ze jsem je nasel? Ve stene v baraku po dedovi...
-> Jumbo 06.02.22 13:11:20: To jsou takové ty skleničky do vitríny, které se vytáhnou až při nějaké příležitosti a když ta příležitost přijde, tak se na ty skleničky zapomene a dál se na ně práší. 

-> Jumbo: Palinator? 

-> Zeke-ten šestý: Nechapu, kdyz je nekdo prase, proc si kupuje svetlej interier...
-> dragon_cb_cz:

-> Zeke-ten šestý: Jednou jsem tam našel takovej ten ve strečce balenej kus eidamu... značně archivní. Tuším v GLSe 

-> dragon_cb_cz: a občas je to pěknej hnus
EDIT: ale hodilo to asi 60 korun v drobnych

EDIT: ale hodilo to asi 60 korun v drobnych

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo jo, to je vždycky dobrá fáze, ten průzkum nově koupenýho auta 

Dobře.Dík. ;)
-> Polyš: Ano, rele je nutne, jinak ti ohori kontakty v pacce a nebude to troubit (vyzkouseno).