-> Hurdis: No obsah vypadá takhle (viz. foto, omlouvám se za kvalitu), připomíná mě to původní vydání, tedy podle obrázků z netu. Jinak je obsah rozdělený do 7 kapitol + různé indexy a vysvětlivky.
-> růža: Tak originál katalog, který obsahuje i modely 135, 136 má v prvním vydání klasickou bílou obálku s tenkým modrým orámováním jako předchozí klasika, jen doplněný text. Druhotisk z přelomu milenia je žlutý s modrým záhlavím. Tohle bude nějaký individuální bastlík.
-> Hurdis: Podoba by tam byla, marně jsem se snažil najít datum vydání tý bible, ale nikde nic. Předpokládám, že by to ale mohlo být asi tak stejně jako ta hra.
Já dneska našel toto, ale co to ku*va je? Předpokládám, že to je nějaký stabilizátor při úbytku napětí na vedení? Nevíte někdo? Jinak je to nějaký AUT 320, ZPA Košíře- závod Děčín.
Dneska na sběrnym dvoře, jsem našel celekm slušnej IPUR volant. Doslova sem ho tomu chlákovi, co ho tam šel vyhodit, vytrh z ruky. Řikal, že si dal do škodovky 3 raměňák z fáva, že by někdo odsud?
Dneska jsem konečně prohrabal nástěnný šuplíkový pořadač co mi zbyl po dědovi a dva roky ležel v garáži... krom kopice elektronického bordelu, campingových otvíráků konzerv a neznámých trysek (viz Identifikace dílů) jsem v něm našel taky 4 zkoušečky na 220V a hezkou šuplerku s metrickou i imperiální stupnicí
Bukaj 31.05.13 22:43:00 napsal: → lokaj:
Tak tak, v době M1 se standardně montovalo maticové řízení, hřeben byl na zvláštní přání a seriově jen do luxusnějších verzí (LS, GLS, GL). Karoserie M1 měla otvory jak pro maticové, tak pro hřebenové řízení, ten nevyužitý byl zaslepen gumovou zátkou…
pouze u 105tky, 120L již měla hřeben(možná jen nějaké první kusy) měli jsme doma 120L 2/84 normálně to mělo hřeben a žádný příplatek tam za to nebyl, jen zadní vyhřívané okno a samonavíjecí pasy dle faktury.
-> Koblet: minulej tejden jsem našel ten samej jen modrej při vyklízení garáže otce jednoho souseda.... mimo jiné poklady, ale to tady nebudu ukazovat, ještě by zase něJJakej chudák mohl závidět a pomlouvat jak má ve zvyku
Vy si ztoho delate prdel ale když VAS kamarad prizabije mochomurku tak.po.druhe už si date kurva majzla a verte tomu že to jsou jine halusky než po lisolhavkach :-D
Tak tak, v době M1 se standardně montovalo maticové řízení, hřeben byl na zvláštní přání a seriově jen do luxusnějších verzí (LS, GLS, GL). Karoserie M1 měla otvory jak pro maticové, tak pro hřebenové řízení, ten nevyužitý byl zaslepen gumovou zátkou...
kdepak M1čky měli maticové řízení. Jak 105ky tak stodvacítky. vím to, protože jich u nás pár jezdilo a ještě jezdí v původním stavu s původním majitelem. teda jezdí, už spíš stojí. M1 právě měla ještě některý prvky z užovek (pavouk,těsnění okolo oken, L stále dost chudou vybavu bez opěrek hlavy apod..)zároveň to bylo ale eMko, akorát že zatím nepřišly na ty otvory v čele a že by tam mohli vrazit ty boční blinkry.