skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rozdíly Mbček - co je originál?
-> Tabi: Dělá to na mě stejnej dojem.. no, já ho mám okyslej, takže jeho povrchovou úpravu holt nějak zfalšuju - a schválně mrknu, jestli se nějakej olámanej obal někde neválí k účelům průzkumu bojem.. 

-> Jozka: Nevím jestli je kolíček do bakelitu zalitý ale vyndat nejde,to jsem na jednom starším zkoušel.Myslel jsem,že ho dám s ostatníma dílama na pozink.
Možná je na něm tisícihran a je tam nalisovaný a ještě třeba zalepený lepidlem,vždyť na něj nepůsobý žadný velký tah.To by ale musel někdo,kdo má doma obal na vyhození použít hrubé násilí a vyrvat ho ven,pak by jsme poznali jaký byl výrobní technologický postup.
Jinak já mám kolíček na ventilátoru co půjde zpátky do auta OK,takže mě to netrápí,že nejde ven.

-> Jozka 14.03.15 19:38:57: Jak jsem se dával ten obal ventilátoru.. kolíček v tělese, na kterým je uchycena pružina, ten jako jedinej není vyndavací a zastamdací, ale natvrdo zalitej do bakelitu, že ?
-> tukanovec83: Zajímavý tuhle zimní variantu jsem nikdy neviděl.
-> tukanovec83: Zabra - Ausführung Stalingrad :)
-> tukanovec83: Tak ta je teda echt zimní.. nikdy jsem neviděl.
V dílech co jsem dostal k autu jsem našel jedno novou evidentně nepoužitou žábru, pak jednu jedou, pak sadu žáber, co na nich je nalepená koženka v barvě auta, asi na zimu a pak plechovou plnou žábru viz foto, nikdy jsem to nikde neviděl, zná to někdo? evidentně je to origo, jako nedodělaný polotovar to nevypadá...
-> Bukaj: Takovou krytku měl embéčkovej volant v mý služební 1203.. ale jestli byla "vocáď" lze při 3rd kastli (a 4th motoru) těžok říct..
Dotaz: Našel jsem doma v dílech krytku volantu, ale nemá slepici ani díru na ní - co je to zač?
Edit: Doplnění poztrácených D ;-)
Edit: Doplnění poztrácených D ;-)
-> Bukaj: 

-> Jozka: Nojo, no...
Víš, co je to JEŠTĚD?
Reakce na nápis PREL

Víš, co je to JEŠTĚD?
Reakce na nápis PREL

-> Bukaj: OK..
(jsem prostě neokázal oolat
)
(jsem prostě neokázal oolat

-> Petr98: Mrkni.. nový, co jsem měl, už se minuly - stejně jako AL nýtky vloni.. ani teď nevím, jestli jsem si sehnal nový
.

-> Jozka: hele, kdysi jak jsem v tom kontejneu nasel spoustu tech veci, bylo tam hodne techto plechu novych. Mrknu a dam vedet.
-> Petr98: Skvěle - doufám, že méně okyslé, než ty moje..
-> Jozka: Dneska jsem vyndal presne takove
-> Petr98: Na autech, co mi prošly rukama, nic takovýho nebylo a z desítek (možná spíš stovek) návodů, kterak odhlučnit 100/1000 jsem nabyl dojmu, že meziprostor byl jen lakovanej (a ještě dost nevalně, hlavně na "stropě"). Ale matroš je to echtovní dobovej.. 
-> Bukaj:
Jo, tu ivnou eku kufrovní to fakt silně připomíná..
Na čem jsme se usnesli ohledně štítů koncových světel ?
Tohle stavitelný provedení je pro model 1967 přijatelný ?

-> Bukaj:

Na čem jsme se usnesli ohledně štítů koncových světel ?
Tohle stavitelný provedení je pro model 1967 přijatelný ?
-> Bukaj: To je hrubé jak filc. Az to vyndám, nafotím. Pravda, ze v tom aute bylo o dost tiseji
-> Petr98:
Vypaá to, jako ečka z kufru nalepená na stěně...

Vypaá to, jako ečka z kufru nalepená na stěně...

-> Tuner#2: -> Petr98: Moc pěkný fotky parádně se na to kouká

-> Luky: To ne, občas tam zaskočím, tam to dělají poctivěji 

-> Petr98: to jsou fotky jak z renovace-veteranu.cz 

-> Tuner#2: -> Petr98:
Díky za parádní fotky
Díky za parádní fotky

-> J3STER: nee. Toť vše. Je to z FB.
-> Petr98: Krásné fotky. Máš ještě další?
-> Petr98 19.03.15 20:58:18: Se jim povedl jinej odstín, tak barvu přečíslovali.. s B+L systémem, kterej mám já, se to kreje jen částečně - šedobéžový jsou v něm dvě (1007 a 1019), 1999 je černá.. spíš v tom čichám přečíslování, ale kdo ví..
-> zralous: no, kdyby se vzal nějakej matnej nemetlízovanej, tak snad trochu jo..
-> zralous: no, kdyby se vzal nějakej matnej nemetlízovanej, tak snad trochu jo..
-> Kocvin: i tak, bych se bál, že z toho udělám stan

Tak holá kastle váží celkem prd..
-> zralous: tez jsem cumel
-> Petr98: Oni to zvedaj za střechu

-> Petr98: Tlepatie
Viděl bych to spíš na stejnou nemoc
Díky
-> Duri: Dvojbarevně určitě ne.. Na odstíny jsem ještě nekoukal, je to tedy něco podobného jako stříbrný komax?

-> Duri: Dvojbarevně určitě ne.. Na odstíny jsem ještě nekoukal, je to tedy něco podobného jako stříbrný komax?
-> Tuner#2: jj nádhera 

-> zralous: To musi byt telepatie
Ted jsem na to cumel a zapinam virt a tady disky
v Geregovi: od 1.1 1967 autoemail vypalovací S2053 - sedobezova 1004 (vsechna provedeni)
od 1.1. 1968 autoemail vypalovaci S2053 - sedostribrna 9109 (vsechna provedeni)
a MBX od 1.1 1967 autoemail vypalovaci S 2053 - šedobezova 1007
MBX od 1.1. 1968 autoemail vypalovaci S 2053 - sedostribrna 1999
Takze na MB discich byly 4 barvy? To snad ne

od 1.1. 1968 autoemail vypalovaci S2053 - sedostribrna 9109 (vsechna provedeni)
a MBX od 1.1 1967 autoemail vypalovaci S 2053 - šedobezova 1007
MBX od 1.1. 1968 autoemail vypalovaci S 2053 - sedostribrna 1999
Takze na MB discich byly 4 barvy? To snad ne