skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 1277 až 1326) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Jak už jsem uvedl níže. Žluto-bílou variantu nelze vyloučit a modely se dělaly už dříve než vznikl jmenovaný veterán, takže výrobci se museli chytit někde jinde. Barkasy k VB přicházely i po roce 1975 ale není jisto, zda nezůstaly již pouze v civilních barvách. V civil. barvách jezdily u VB ještě v osmdesátých letech. Obrázek modrého jsem tady už ukazoval.
-> Hřib: Modro-biely Barkas VB určite existoval, vidieť ho napr. v knihe Jana Tučka o Škode Octavia, Felicia, Spartak.
-> miroussm: tady máš "kartu" auta a v diskusi pod ním se dozvíš více www.trabime.cz/trabi.php?
id=3&a... , žluto bílý je jen recese, které se výrobci modelů "chytli", předchozí provedení modré s bílým pruhem prý existovalo 

-> conwoy69: Právě jsem viděl také jen fotky s tímto veteránem, ale skutečný vzor ne. Tak nevím :).
-> miroussm: Dobovou fotku jsem zatím neviděl ale jelikož Barkasy se dovážely do ČSSR ještě dlouho po roce 1975, je pravděpodobné, že některý s posledních určený pro Bezpečnost, dostal nový kabát. Než bylo dostatek š-1203. Dodnes jezdí jeden veterán z r.1975 v těchto barvách ale jest-li majitel měl konkrétní předlohu, to nevím.
IXO/IST vydá Barkase v barvách VB a já se ptám místních znalců, jezdily u VB Barkasy ve žlutobílé?
scontent-a-fra.xx.fbcdn.n et/hphotos-xpf1/.../104791 87_475420425925412_4705589 323903348207_n.jpg
scontent-a-fra.xx.fbcdn.n et/hphotos-xpf1/.../104791 87_475420425925412_4705589 323903348207_n.jpg
ano našel jsem to na FB kyperské policie kam chodím každý den :) (sdílel to Tue) 

-> Burák: nejezdi? skoda-virt.cz/cz/.../8444
-s-120-gls-cyprus
aby nebyly priste mejlky: cs.wikipedia.org/wiki/Str ana_provozu
aby nebyly priste mejlky: cs.wikipedia.org/wiki/Str ana_provozu
-> Burák: Kypr a Malta jako Anglie a Irsko - teda v tom tureckým kusu asi už nee..

-> miroussm: Ja bych rekl, ze to nasel na facebooku
ale na Kypru se nejezdi vlevo, ne?

Tak to já taky. Kde si tu fotku našel? to je asi na Kypru nebo ne?
Ano. Jde to. Limit je 1,7, pokud je vetsi, nejsou uz valce v rade, ale vrtaji se mirne do V. Je to obvykla hasicska prasarna, diky ktere stoji i zadreny motor 1,5l kolem 3 tis. S tou 1,7 se da dokonce i jezdit v aute, ale vyzaduje to plechove tesneni, pac vydrzi tak 10tis km. Ale trea kamaradovi v kempu slouzi dobre.
teď mi vyprávěl nejake hasič že ty požární stříkačky s motorama z ještěrky se daj přestavět na dvoulitr - změnou vrtání a zdvihu - jakože na soutěže ,,,, tak jsem mu řikal že to je nějaká blbost, že dobře vim že hranice těch bloků je 1.6 a on na to nene nenene to není auto - to je stříkačka - ten motor na soutěži běží stejně jenom minutu , přehřát se nestihne a pak se stejně staví novej,, 

-> dna69: pravdu máš :)
..ale než se na na to vůbec chytne, je třeba zvážit všechny varianty + ikdyž je to "dobová stavba", třeba se mě podaří sehnat "originál" kempa :p
..ale než se na na to vůbec chytne, je třeba zvážit všechny varianty + ikdyž je to "dobová stavba", třeba se mě podaří sehnat "originál" kempa :p
-> krup: Takže perníková pošta, jo? Na co vlastně, když to je přestavěný na obytňák? Předpokládám, že zpátky to přestavovat nebudeš, když tohle je pro tvoje účely ideální.
-> conwoy69 09.05.14 10:09:18:
-> conwoy69 07.05.14 12:03:18:
-> conwoy69 07.05.14 12:02:28:
-> conwoy69 09.05.14 10:09:18:
-> conwoy69 07.05.14 12:03:18:
-> conwoy69 07.05.14 12:02:28:
-> krup: Akorát tahle filmová...
Přátelé, náhodou auťáky pošty? 1203? 1969-1975? 

Několik narychlo pořízených obrázků z filmu. Tatry VB, leden 1989.
Kozel je byvaly RTH, ale i tak je parada, ze to postavili
Pěkný Kozel... jediný kousek v republice zachráněn na Slovensku a teď je v Nymburce v ČSAP
-> Gryzly: svět je malej 

-> Burák: Jo to SUV byla moje Frontera
-> miroussm: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : az bude moznost vyfotim, pravidelne parkuje u panelaku naproti hospode
-> Gryzly: Tak tos potkal spravne, vim, ze nekdo blikal, nejaky SUV, pokud si dobre pamatuju. Nikoho dalsiho jsem nevidel.
-> Mr._Nosferatu: To leda tak nějaká ochranná služba. A nebo nějakej "provokatér".
-> Mr._Nosferatu: Policie má VW Phaeton? :O To slyším poprvé..
Vim ze to sem zrovna nepatri, ale nevite jaky motory ma policie cr v volkswagen phaeton ? Pripadne u jaky jednotky jsou, jednoho potkavam stat na ulici ... foto bohuzel nemam, ale jsou videt stroboskopy a za oknem je cedulka s policejnim znakem ...
Tak tady tu oranžovou autoškolu jsem asi dnes potkal v rapotíně okres Šumperk. Jsem na ni blikal u skláren.
-> Pavel P..: Přitlučený na zadní sajtně valníkový autoškolský V3S?
-> Pavel P.. 23.05.14 16:33:06: Si to pamatuju z dětství hlavně z náklaďáků - zejména vojenský auta to vozily hodně hodně dlouho.. ještě v 80. tých.
-> Pavel P..: -> myschaak AZNP K.Hora: 

Ona to neni GLS, ale dobovej tuning
-> Pavel P..: Cedle se pouzivala od 50 let a jeste na stovkach byvala videt.

-> Pavel P..: Cedle se pouzivala od 50 let a jeste na stovkach byvala videt.
-> Pavel P..: u nás stačí CSka)
-> myschaak AZNP K.Hora: to jo... třeba k vám do Asie, ale to už potřebuju i CZku

-> Pavel P..: to bys měl mít za sklem když vyjíždíš mimo Strašnice

neví někdo na čem se vozila tahle cedulka? velikost cca 20cm.

-> Burák: pěkný!....jen na tu glsu se to nehodí....kterej svazarm by koupil auto v plný palbě k tomu aby se na ní lidi učili jezdit
ikdyž třeba to někde měli)

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.