skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 1327 až 1376) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Flasch1994: A bude, až ty nový plečky taky shnijou. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A je dodnes

-> minno: Modrá obouchaná shnilotina byla pro Českou Poštu vždy typická. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 18.05.14 23:45:26: česká pošta a taká obúchaná zhnilotina

-> mischicka: / -> Burák: Teda vy máte kukadla jak zrcadla, pánové.. mě to připomíná siluetu sedícího pštrosa..

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nojo, máš pravdu, on ten monitor už neni, co bejval
Mě ten znak přijde jako hasičská přilba se sekerkou, ale současný znak SDH v České Lípě je jiný.
-> Burák: Maják je oranžovej, ne červenej. Je to 1994, viz popis fotky.
-> Burák: co nějaký černý šerifové....řekněme bezpečnostní služba-výjezdové vozidlo když to vidim před poštou
-> Domajz 20.05.14 06:07:41: Byl jsem línej to v noci hledat.. a ty reálie okolní 90. léta jsou..
-> Domajz: Jo, taky mě to napadlo, tipuju na něco těsně porevolučního, což by značil i červenej maják. Tenkrát bylo bezvládí 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : muze to bejt nejaka lesni straz, ten znak mi spis pripomina nejakou mestskou polici nebo bezpecnostni agenturu, asi bych sel timhle smerem....
-> Jozka: Ta SPZ je okresu Ceska Lipa, ne Chomutov, ten mel CV
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Fakt divný, 613, majáky, světla .. že by nějaká Důlní záchranná služba .. SPZ Chomutov (?) = doly Bílina, Tušimice..?
-> miroussm: To já vím, že jo. Ale jednak je divná ta barva a jednak nikde žádný nápis (zbytek, stopy po něm, ...). Takže je otázkou, jestli to je nebo není...
Ale mě nejvíc zaujala ta Tatra. Neví někdo, co to je? To "logo" mi zatím nic neříká a na nějaký Spoje (když je vzadu pošta) to nevypadá.
Ale mě nejvíc zaujala ta Tatra. Neví někdo, co to je? To "logo" mi zatím nic neříká a na nějaký Spoje (když je vzadu pošta) to nevypadá.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ano, pokud vím, tak Spoje normálně Trabanty používaly.
Ještě tohle, možná taky ex Spoje? Rok 1990
Více autobusů, trolejbusů, vlaků a dalšího z ranných 90.let v Československu zde:
www.flickr.com/photos/... /72157611200579952
Více autobusů, trolejbusů, vlaků a dalšího z ranných 90.let v Československu zde:
www.flickr.com/photos/... /72157611200579952
Vysvětlí mi někdo, co jsem to zase našel? 

No a nejlepší...
Česká Lípa Post Office and Tatra 613, 1994
Česká Lípa Post Office and Tatra 613, 1994
To má být co, Trabant (ex?) Spoje?
Žatec Chmelařství, Czech republic Hop drying plant and trabant, March 1994
Zlin Škoda Tr14 Trolejbus 148 with Škoda van. Feb 1992
A ještě jedna:
Žatec March 1994
Žatec March 1994
Tuhle fotku jistě všichni známe, ale poprvé jsem jí našel i s popisem...
Zatec, Feb 1994
Zatec, Feb 1994
-> myschaak AZNP K.Hora: To už zní chytřeji. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nene, tahle mela obe varianty. Presne tohle jezdilo i u taty ve fabrice
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : dál podle sajten...kapota mi přijde vyšší,138ce jde oblouk rychle dolů...nevim,nebyl jsem tam ale tipuju na 90% 148ku
-> Domajz: Mě je nějakej polskej "mutant" víš kde...
Holt nějaký poválečný zbytky.
-> Burák: Já měl za to, že jednomístná byla ta starší zakulacená a ty novější hranatý už byly normálně dvoumístný.

-> Burák: Já měl za to, že jednomístná byla ta starší zakulacená a ty novější hranatý už byly normálně dvoumístný.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 18.05.14 13:20:04: Ty vole tady je mnohem zajimavejsi nez nejaka tatra ten mutant co stoji vedle ni... Jestli se nepletu, tak kapotaz je z US REO M-35!!! Ale ten zbytek kabiny urcite ne.
en.wikipedia.org/wiki/M35 _2%C2%BD-ton_cargo_truck
en.wikipedia.org/wiki/M35 _2%C2%BD-ton_cargo_truck
Mimchodem, ta multikara byla jednokabina normalne, dvoulabiny prisly az pozdeji
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Trochu v tom také tápu a ani na tatrováckém webu člověk moc nezmoudří. Dvoubarevnou T-148 jsem na fotkách také nenašel ale podle korby, umístění rezervy a zpětných zrcátek, to bude 148. Ta Tatra na předcházejícím obrázku má vše typické na T-138 až na dveře, které odpovídají T-148. Těžko rozhodnout.
-> myschaak AZNP K.Hora: To tak nějak neberu jako stěžejní, protože to je na dobových fotkách i na nějakých T138.
Jaká jsou další poznávací znamení kromě masky?
Jaká jsou další poznávací znamení kromě masky?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : má lapače prachu tak by to měla bejt t148
-> conwoy69: To už je lepší!
A nemůže to být 138? U těch bývala tahle část jinak barevná.

Dám tedy detail Tatry, K Multicaru M 24 se ještě vrátím...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Asi hornú časť kabíny.
-> conwoy69 17.05.14 23:36:11: Co je na té Tatře dvoubarevného (krom odřené a orezlé korby)?
-> conwoy69 17.05.14 23:41:35: Myslíš tu Multikrávu? Co to má mít za spešl nástavbu, že má jen půl kabiny?
-> conwoy69 17.05.14 23:41:35: Myslíš tu Multikrávu? Co to má mít za spešl nástavbu, že má jen půl kabiny?
Na tomto obrázku je snad zajímavá jen dvoubarevná Tatra 148.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Je to tak. Dávám detail. Obrázek po komprimaci je někdy nečitelný.
-> conwoy69: Cože to tam je napsaný, Jednotný Bezpečnostní Systém hl. m. Prahy?
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.