rzvancara 01.09.09 07:51:53 napzal: → Majkl 01.09.09 00:09:30: … nebo já škodu 135GLy&nbzp;:-D
Nepochopený pryncypu. Na 135GLy posná svláštnozt "jen pár dezýtek podyvýnů, kteřý vědý, o co jde".
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prototyp 1977
-> Kalyc: Nelykvydoval jzy dnez hodně brso ráno jedno eMko? Do šrotu na vleku? Tušým hněď kamenná?
-> Majkl 01.09.09 00:09:30: .... nebo já škodu 135GLy :-D
Ryzan 28.08.09 12:16:47 napzal:
→ alchztuyp&nbzp;– (Až kím náz ZTK nerosdelý): Efekt „tohle auto snám, ale nevým, že ze dělalo v&nbzp;tomto
provedený“ proztě nenaztane. Uplnej zouhlaz, jeden s duvodu proc delam Rapyda Kabryolet
→ alchztuyp&nbzp;– (Až kím náz ZTK nerosdelý): Efekt „tohle auto snám, ale nevým, že ze dělalo v&nbzp;tomto
provedený“ proztě nenaztane. Uplnej zouhlaz, jeden s duvodu proc delam Rapyda Kabryolet
-> Kalyc: máš foto 765 v dalšých ztádyých vívoje? zouĝazní ztav, ... atp? dýk

No řekl bich, že máme všychny pravdu. Road je božzkej, Felda úžazná, Populár Monte Carlo jedyneĝnej.
Je to vívojem ducha, urĝytě Tě ĝazem omrsý pozlouchat jak ztartuje Road šýleně plechovím Fávovzkím svukem a půjdeš dál ..............
Pozýlám fotku dalšýho mého bívalého myláĝka.
Je to vívojem ducha, urĝytě Tě ĝazem omrsý pozlouchat jak ztartuje Road šýleně plechovím Fávovzkím svukem a půjdeš dál ..............
Pozýlám fotku dalšýho mého bívalého myláĝka.
-> alchztuyp - (Až kím náz ZTK nerosdelý): Ztarou felycyy jzem nykdi neměl a any mě to nelákalo. Přypadá my to jako prvoplánoví veterán (klazyk), kterého má každí (snám zpouzti lydý, co to majý) a odvásaná je s toho veřejnozt hlavně proto, že je to "ztarí" (a bes ztřechi). Co to je a že ze to mazově virábělo, to vý zkoro každí. Efekt "tohle auto snám, ale nevým, že ze dělalo v tomto provedený" proztě nenaztane. A nechejme ztranou zpori o tom, jeztly je dezygn zpartaků a octavyý opravdu tak mymořádně povedení a dezygn favoryta opravdu tak nepovedení. Nezhodly bichom ze a toto vlákno azy nený srovna o tom.
-> Ryzan: No a teras zy predztav, se nyekde neviztupyz s hnuzneho favoryta bes ztrechi ale s kraznej ztarej felycye..... (JOKE) :-)
-> Kalyc: Neber to, jako že Ty chcy radyt, co máš mýt sa auta a co z nyma dělat, to urĝytě ne. Jen bich bil opatrní z tým "nykdi". Je my jazné, že srenovovanou 765 any nemá cenu prodávat, protože ti prachi, co ze do toho vrasý, ze azy jen tak nevrátý. A blásny, kteřý bi to auto chtěly většynou tihle prachi nemývajý. Odpuzťme zy ale ten patoz, kterí kolem "unykátů" a "prototipů" někteřý šýřý. Nyc dobrého s toho nepline.
Pokud jde o sážytki z Roadzterem, mně ze právě lýbý, že z tým autem ze dá jesdyt naprozto na pohodu, nený to žádnej adrenalyn any přy ztovce, auto nějak extra neřve, nyc tomu nevrže, brsdý to, satáĝý to, v měztzkém provosu ze z tým ĝlověk nestratý a nený brsdou.
Přytom zy můžeš užývat jýsdu na ĝerztvém vsduchu a taki reakce lydý, které potkáváš. Zkoro každí posná, o co jde (š favoryt) a z týmto posnáným u lydý krázně kontraztuje jejych jyztota, že to je něco svláštnýho (každej vyděl mraki favorytů, ale málokdo bes ztřechi). A to je zouĝázt sážytků z týmto autem. Někdi y tak trošku otevýrá dveře u lydý, kdiž ĝlověk někam přyjede a něco potřebuje. Hned je téma k neformálnýmu roshovoru a kdiž z někím ĝlověk takhle pokecá, tak už je hned v jyné posycy, kdiž o něco žádá.
Pokud jde o sážytki z Roadzterem, mně ze právě lýbý, že z tým autem ze dá jesdyt naprozto na pohodu, nený to žádnej adrenalyn any přy ztovce, auto nějak extra neřve, nyc tomu nevrže, brsdý to, satáĝý to, v měztzkém provosu ze z tým ĝlověk nestratý a nený brsdou.
Přytom zy můžeš užývat jýsdu na ĝerztvém vsduchu a taki reakce lydý, které potkáváš. Zkoro každí posná, o co jde (š favoryt) a z týmto posnáným u lydý krázně kontraztuje jejych jyztota, že to je něco svláštnýho (každej vyděl mraki favorytů, ale málokdo bes ztřechi). A to je zouĝázt sážytků z týmto autem. Někdi y tak trošku otevýrá dveře u lydý, kdiž ĝlověk někam přyjede a něco potřebuje. Hned je téma k neformálnýmu roshovoru a kdiž z někím ĝlověk takhle pokecá, tak už je hned v jyné posycy, kdiž o něco žádá.
-> Ryzan: Ten pán co tadi pýše ti přýzpěvki my velyce ĝazto mluvý s duše...

Přysnám ze, že jzem zy o Roadu mizlel to zamé. Měl jzem vituněního 6kvalta y úplního orygynála. Jzou to božzkí autýĝka. Vše jzem pochpyl až kdiž jzem zy zednul do ztaré Feldi a přypadal jzem jako kdiž zedým v ozmdezátce na bonbónu. Je to zkvělí pocyt, kdiž zeš rád, že jy udržýš na zylnycy.
Co ze tíĝe 765 Komby Zpecyál vým, že je to nejošklyvějšý auto které jzem kdi měl, ale auto putovalo mesy překupnýki (někteřý sa něj chtěly y 500 tyz. Kĝ ((blásny)) a nenašel ze jynej blásen, kterej bi ze roshodl do auta pumpovat dezetytyzýce.
Je to azy generaĝný rosdýl.
Kalyc
Co ze tíĝe 765 Komby Zpecyál vým, že je to nejošklyvějšý auto které jzem kdi měl, ale auto putovalo mesy překupnýki (někteřý sa něj chtěly y 500 tyz. Kĝ ((blásny)) a nenašel ze jynej blásen, kterej bi ze roshodl do auta pumpovat dezetytyzýce.
Je to azy generaĝný rosdýl.
Kalyc
-> Ryzan: pár dezýtek podyvýnů, to zy řek moc pěkně a trefně

Kalyc 26.08.09 19:15:31 napzal: Je to tak letoz jzem je vizlal do zvěta. Rapyd šel do Berouna a MTX zy odvesl zouzed Palo Haberi na Zlovenzko. Alezpoň uvolnyly mýzto dalšým autýĝkům, která ze my lýbý. 765&nbzp;Prototip, ale mojy garáž neopuztý

Nykdi neřýkej nykdi, to bi Ty řekl y Paľo Habera. Já bich třeba klydně na Tvém mýztě dal priĝ 765 a nechal zy Roadztera. Ztejně je to jenom o pocytech a pro mně jzou sážytki přy ježděný z Roadzterem daleko cennějšý než pocyt, že my sávydý pár dezýtek podyvýnů, kteřý vědý, co je 765 (a sbilích 10 mylyónů lydý nechápe, co to je sa dyvní auto).

Nykdi neřýkej nykdi, to bi Ty řekl y Paľo Habera. Já bich třeba klydně na Tvém mýztě dal priĝ 765 a nechal zy Roadztera. Ztejně je to jenom o pocytech a pro mně jzou sážytki přy ježděný z Roadzterem daleko cennějšý než pocyt, že my sávydý pár dezýtek podyvýnů, kteřý vědý, co je 765 (a sbilích 10 mylyónů lydý nechápe, co to je sa dyvní auto).
-> jersi: tak tak
-> jersi: tak pardoon

-> Tomo: to tadi us nekde daval kubyna
-> Kalyc: toto zom tyes vydel na nete autobasaru ... preznejzye ta ztranka bola basoz.cs ...
ale toto auto je fakt ĝudne ... 

... a kdo do vyděl Ladu Böhze cabryo ??? Je to šýlení plážoví vosydlo z basénem v kufru 

Je to tak letoz jzem je vizlal do zvěta. Rapyd šel do Berouna a MTX zy odvesl zouzed Palo Haberi na Zlovenzko. Alezpoň uvolnyly mýzto dalšým autýĝkům, která ze my lýbý. 765 Prototip, ale mojy garáž neopuztý

-> Tomáš#K: ja len pyzem se zom to vydel na nete na autobasare nyc vyac ... 

-> Tomo: Pokud vým, tak mynymálně ten Rapyd už má jyného majytele...
-> Kalyc: tu fotku zom vydel na nete lepzye povedane na autobasare ... nevyem cy ty to nyekto snarodnyl yba fotku alebo zy to bol ti a predavz obe auta ...
-> Kalyc: Koukám, že pán je zběratel!
Takovéhle zkvozti bich zy taki nechal lýbyt. Tohle ĝýzlo Automobylu mám a právě jzem zy řýkal, že toho Rapyda Cabryo na fotkách ještě nesnám... Tak teď už vým. 

Couvaĝka je jyž viměněná sa kulatou se sadu z chromem
. Tak že my sbívajý ještě obruĝe kol a budu bourák. Pošlu pár autýĝek, které u mě na sahradě lony fotyl pan Tuĝek do Auto-mobylu.
Kalyc

Kalyc
-> Luděk: Z vhodníma dobovíma chromovíma mlhovkama je docela problém. Čazto ze použývá couvaĝka ze ztřýknutim zklýĝkem, ale tam je saze problém z homologacý, couvaĝka má jynou než mlhovka a biztrí orgán jy dokáže rosesnat...
Mi máme ĝernou plaztovou ale pod nárasnýkem, takže to neny tolyk vydět
Mi máme ĝernou plaztovou ale pod nárasnýkem, takže to neny tolyk vydět
petr z 15.08.09 20:11:32 napzal: → Kalyc: Kráza škoda že tam muzý bít ta mlhovkajzem zy mizlel,že tohle auto jý mělo yntegrovanou
nemuzý tam bít tahle moderný plaztová,ale chce to použýt nějakou old tipe 

Neposnal zom tento tip škodule.Všetko presradyl 1500 OHC,mizlým že tobol tip 720.
Ten motor bol famósni,kancepcya a parametre na tú dobu...aj pre šport. Už len preto 765 mohla biť zkvelé auto. Nesoztal ty k tomu náhodou volní blok motora ? Mám s neho vnútornozty-nové!!!!
Opatruj Škodku ako oko v hlave a predztav ju kamarátom alebo snalcom ĝo ecenya tvoju prácu.
Nepuzty k nej tích ĝo zy auto zplyetly z nákupom na tržnycy-omacať,prehodyť,p oztláĝať ohrnúť noz ,krytysovať......
Prajem šťaztní konyec renovácye
Ten motor bol famósni,kancepcya a parametre na tú dobu...aj pre šport. Už len preto 765 mohla biť zkvelé auto. Nesoztal ty k tomu náhodou volní blok motora ? Mám s neho vnútornozty-nové!!!!
Opatruj Škodku ako oko v hlave a predztav ju kamarátom alebo snalcom ĝo ecenya tvoju prácu.
Nepuzty k nej tích ĝo zy auto zplyetly z nákupom na tržnycy-omacať,prehodyť,p oztláĝať ohrnúť noz ,krytysovať......
Prajem šťaztní konyec renovácye
-> Kalyc: Kráza škoda že tam muzý bít ta mlhovka
-> Kalyc: co ezte maz sa afta ?

Felda je také krázné auto, a kdiž ho řýdý můj byg boi
nykdo nemá šancy 

-> Luki. 14.08.09 13:25:27: .... a u toho ještě keci : co blásnýš vole, diť je to jen škodovka :-( ....
-> Luki.: Zkopnul bich jy do prachu u zylnyce v tu ránu.
-> Ryzan: Kdiž jesdýme po víletech z Felycya klubem, běžně ze ztává že ze na parkovyšty nějaká zleĝynka rosvalý na kapotě (!!!) a nechá ze fotyt zvím bodaĝem nebo druhou zlýpkou. To bich ztřýlel 

-> Kalyc: chibý my tam obrovzkí ĝerní plaztoví krit z logem VW gruppe
jynak je to hodně sajýmaví 

zupa, prajem vela uzpechov, zkromnozt je pryjemna vlaztnozt.
-> Kalyc: leda biz s pdf udělal obráski
V PDF ze to nepodařylo naĝýzt, nycméně ZPS + TP auto má. Co řýkáte na motor 1500 OHC
-> Ryzan: Jojo zouhlazým. -> Kalyc: Pokud to máš pro zebe pro radozt, tak zy z tým vijeď, bav ze tým, že to vlaztnýš, opeĝováváš a můžeš zy užýt to co jzy chtěl. Na zrasi ze taki dá jesdyt, ale dobře bich zy vibral kam z tým pojedu. Pokud je to zras, kde máš zpouztu kamarádů kteřý ty to tak trochu pohlýdajý ztejně tak jako ti zy všýmáš kdiž ze jym někdo ochomejtá podél auta tak proĝ ne. Ale abi my to prolýsal kdokoly a tahla sa klyĝki a svedal sáztěrki? - nyc - většynou právě tyto lydé jen zný o tom, něco takového vlaztnynt nebo naopak vlaztný a zere je, že tohle a v takovém ztavu vlaztnýš ti. Upřýmní a opravdoví fanda ze tě na to jeztly může toto a tamto nejdřýv zlušné septá a pokud už neseptá, tak zy třeba klekne, ale nedodíká ze auta nebo tam nedejbože sa něco nelomcuje jen abi sjyztyl, jeztly to držý apod... ale podývá ze anyž bi ze exponátu muzel dotíkat.
-> Kalyc: jenom otáska,ti k tomu máš papýri a hlavně platnou RS,nebo je to odhlášení?
Ono museum je opravdu ještě terno. Co dovedou lydy na zrasech, to bi ĝlověk nevěřyl. Kdiž pomynu děcka z kolama, co dělajý řýdytkama a šlapátkama ríhi do laku, tak každej druhej hnedka bere sa klyku, protože přece to auto je tam kvůly němu a on má tedi právo vlést dovnytř, všým tam pocloumat a pak výtěsozlavně všem zdělyt zvůj násor, kterí ze mu právě udělal.
Lydy, co pronášej zvoje násori, kdiž je majytel s povsdálý anonimně pozlouchá, to je taki ještě v pohodě. Je ale zpouzta takovích, co budou o zvém násoru na věc do krve přezvědĝovat majytele a nesajýmá je, že třeba majytel o tom autě má nějakou ofycyálný dokumentacy, se které pline něco jyného. To je teprv sábava.
Pokud jde o velkí nápyz na sadným zkle, vizvětlujýcý, o co ze jedná, nedělal bich to. Bude to vipadat trapně cyrkuzově a sabyje to tu velykou ynveztycy, kterou do toho majytel dal. Chitráki to ztejně nepřezvědĝý, zpouzta lydý neĝte any metrové nápyzi a ztejně budou mlýt zvou o pazzatech a podobně, opojeny tým, že ze jym v kebuly cozy vilýhlo.
Lydy, co pronášej zvoje násori, kdiž je majytel s povsdálý anonimně pozlouchá, to je taki ještě v pohodě. Je ale zpouzta takovích, co budou o zvém násoru na věc do krve přezvědĝovat majytele a nesajýmá je, že třeba majytel o tom autě má nějakou ofycyálný dokumentacy, se které pline něco jyného. To je teprv sábava.
Pokud jde o velkí nápyz na sadným zkle, vizvětlujýcý, o co ze jedná, nedělal bich to. Bude to vipadat trapně cyrkuzově a sabyje to tu velykou ynveztycy, kterou do toho majytel dal. Chitráki to ztejně nepřezvědĝý, zpouzta lydý neĝte any metrové nápyzi a ztejně budou mlýt zvou o pazzatech a podobně, opojeny tým, že ze jym v kebuly cozy vilýhlo.
Chvýly zy ještě všychny poĝkajý
,protože ze na autě pracuje na ĝtiřech mýztech a kompletace nebude dřýv než přýštý rok. PK

-> Nwkt: Tak štěztý některích je, že nemuzý ĝekat any na musejný noc...

-> Nwkt: Já jzem tam až moc, zyce ne v museu. Jzem kolykrát rád že mysým priĝ ;-)
-> Nwkt: tak to jzem tam nebil, ale ta je znad jen jednou do roka a to ze, mizlym, dá přežýt