-> P@nis: Nebudu nic brát. Jsem spokojenej, přestože se musí cvičit furt, jinak to snadněji mizí. Dostanu se ale jen 3x týdně, takže vždycky den mezi volnem. Nohy klasika, legpress, dřepy, lejtka a mrtváka., kterej je na nohy jen částečně. Nic víc na ně necvičím. Jak říkám, nemám tuky, takže jsem oblečenej na pohled celkově droboučkej, ale prej mám sílu jako kráva

, tak já nevím. Já jsem furt nespokojenej. Furt srovnávám sebe a ty hovadský váhy co zvedají ty nasypaný opice vážící 100 kg a víc. Což je nesrovnatelné. No ale říkám si, že za ty roky na tom nejsem tak špatně.
Kolik váží ta pohyblivá konstrukce samotná na legpressu ? Protože, když si tam naházíš stovku, tak odhadem samotný to šouple bude mít kolem 25 - 30 kg určitě , nebo ne ?
Bench necvičím vůbec, kozy jen v konstrukci a dolaďuji jednoruč. Po přechodu z jiné posilky před cca pěti rokama mají v téhle blbý a malý háčky na pověšení činky no a ona kunda vyjela a naštípla mi nosní přepážku. On totiž nebyl nikdo kolem, kdo by mi pomohl se na ty miniháčky na konci trefit. Všichni si honili ono léto péra na plážích. Od té doby se mi na něj nechce a cvičím kozy převážně v konstrukci na stroji a vzhledem k dámské velikosti mého poprsí to asi funguje. Jen si polohuji dle potřeby sedačku během cvičení. O váhách se dá mluvit těžko, protože každej stroj je jinej a jinak zpřevodovanej, tady jsou mašiny od KWK. Na kozomašině zvedám momentálně max. 60 kg, což je na benchi humor, ale na té mašině je nejvíc 70 kg na které se chystám

. A funí na ní jooo hovada třeba pod 40 kg. Takže těžko soudit. Až začne bejt pro mě málo, budu se muset asi vrátit k benchi s něčí jištěním. Biceps cvičím s jednoručkami a na kladce. Jednoručky, tak mívám podle momentálního rozpoložení v ruce : na rozjezd 4,5 / 10 / pak 12 / 14 a 16 kg / kus. Triceps na kladce, ale to je taky těžký říct, když je tam kladka jen s vrchním ukotvením, kde 45 kg je moc a pak je tam kombinovaná se spodním a vrchním uchycením a 45 kg je tam legrace. To se fakt nedá rozlišovat. Někdy se třeba i divím, jak chlapi větší než já o hlavu a půl můžou bejt másloví a slabí. Rád běhám, ale aerobní cviky v posilce vynechávám. Rekord mám předběhnutí kolegině s náskokem jedoucí na plný kule na inlajnech.

Jsem malá skurvená lasička.
Nic už si asi kupovat nebudu až se přemůžu a dojedu to, max. jen ten kreténin.
Někdy si říkám, co z toho ti sypači mají, když riskují srdeční potíže, játra, ledviny, problémy s varlaty a potencí, jen aby se mohli předvádět. A jak někteří čumí jak dementi, to je hrůza. Takovej tupej prázdnej pohled. No nic, stokrát milejší mi bude člověk, kterej si tam chodí jen udržovat kondici a ne ze sebe dělat pana Boulovatce.