skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Polohy
-> Majkí-110R:

vy tady furt řešíte ňákou zmrzlinu.......

-> charon: a jak to chces udelat?, to je ve me....
-> Mr.Lumpy: ja diety tky nedrzim, naposled jsem zkousel tu, co mi Lucka poslala s celerovou polivkou, no sice jsem shazoval, ale jak jsem to prestal jist, tak jsem to mel hned z5 i s urokama

Teda než že bych přibíral sem chtěl napsat ...
-> Jarda: Ser na deprese ... Ale já teda při depkách spíš hubnu, než že bych se přejídal ...
-> Jarda: podle mě je to spíš o dědičných předpokladech. Já jim normal netloustnu ale zase mě je 18. Nicméně posiluju abych měl trochu svalový hmoty a nevypadal jak z kulturista z Osvětimi
-> p.b.: jo, ja kdyz jsem vpoho, tak hubnu ikdyz normalne jim, ale jak ne, tak mi staci malo mohu se i hybat a tloustnu, treba tyden vubec nejdu na zachod atak... pri nejhorsi depce v zivote jsem se z 70ti kg dostal na 136 za pul roku a to jsem se nijak neprejidal..... po navratu z madarska jsem mel 99kg a ted uz zas mam 104kg
-> Mr.Lumpy: Však sem psal, že na nějaký diety seru, mám sice kvůli svejm širokejm ramenům trošku problémy v úzkejch prostorách, ale tak dokud se tam vejdu naštorc, tak je to v pohodě ... A my, poněkud prostorově výraznější lidi, jsme z 95% klidnější, bodřejší a žoviální. A je s nám větší prdel
-> M@rtin: no tak to já si na SH na rychlost nestěžuju...ale abych dostal banána a pak byl dva měsíce bez netu, tak na to se můžu víš co....jediný co nejde pohlídat je ftp

-> Jarda: Já si myslim, že hubnutí je hlavně o pravidelný stravě a s ničim to nepřehánět. Žrát můžeš podle mě klidně všecko, když to nebude příliš tereotypní. A nemyslim si, že posilování by bylo ideálním pohybem ke zhubnutí. Jak říká klasitk, nejzdravější je pohyb na zdravém těle

-> pyroman: No zlatě mít to doma, veřejná IP a jde mi všechno. Jen by to chtělo rychlejší linku. 1Mbps s limitem 80MB za hodinu je málo
-> Jarda: jo dá když budeš žrát denně jedno rajče. Prosimtě už se prober laskavě

-> havlik: No jen tim kolem to určitě nebylo, nicméně pořád je to aerobní zátež. Já hlavně nemůžu moc běhat a ani to kolo pro mě nejni nic extra, páč mám od jednoho potkání se s autem na motorce poněkud dojebaný koleno ...
-> havlik: tky nic posilovat nechci, na zakladce jsem na kole najezdil vic jak 40tis. km, shodit se tim samo da

-> charon: fůůůůůůj dieta
-> Jarda: o psychice? to moc nechápu, podle mě to je jednoduchý: žeru hodně (hlavně sladký), hejbu se málo -> tloustnu, žeru míň (ale pravidelně), hejbu se hodně (chodím do posilovny atp) -> tuk se ztrácí... takhle to teda alespoň funguje u mě...
No a k těm polohám.. co takhle 69tka
No a k těm polohám.. co takhle 69tka

-> charon: mno ale seš si opravdu jistej že to bylo tim kolem?
navíc 25km je tak akorát na zahřatí

-> havlik: No já nevim, jestli ježděním na kolech nezhubneš, já když sem blahý paměti tejral tělo dietama, tak jsem prostě vypustil maštění, majolky a tadle pytloviny, nežral jsem sladký /to teda nežeru pořád, páč nejlepší zákusek je pěknej kousek pečenýho bůčku ...) žral jsem rejž, žestoviny celozrnný rohliky a podobný věci, jedl jsem trochu pravidelně každý 3 hodiny, denně sem dával těch 25 km na kole a za prázdniny sem dal nějakejch 15 kilo dolů v pohodě. A vydrželo mi to do vánoc, pád m,ám velmi rád chlebíčky ... Jínak já se můžu na nějaký diety a hubnutí vysrat, žeru furt stejně, vážim taky furt stejně a nepotřebuju vypadat jak reklama na hlad ... Protože nás, krásných, je málo

-> M@rtin: nj...výhoda být doma... u nás na koleji je DCčko apod zakázaný a co tam byl projekt na nahrávání filmů z telky tak ten zkončil
-> pyroman: Já jí sleduju každej den, jednou jsem jí tahal z DC++, ale už nevim kam jsem to dal jestli jsem si to vypalil a nebo ne. A kdyz neni cas koukat, tak nahravam do kompa pres TV-kartu
-> M@rtin:

-> havlik: černý pivo a cukr? No to radši nic, to radši budu takovej jakej jsem
-> Jarda: jenže pokud si někdy koukal co se týče anatomie a že na kole už mam naježdíno tak 15tis km spíš víc tak nikdy sem na kole neposílil nic jínýho než nohy a ani sem nic nezhubnul ježděnim na kole vůbec nic ale fyzičku sem měl celkem dobrou
-> havlik 31.08.07 12:14:18: tak ja nic sladkeho nepiju, v madarsku jsme to koupili no..., ted tu mam pred sebou vodu, jim jen zeleninu, cvicit nebudu, na to se mohu vys***, ale vcera jsem najel na kole pres 90km, vis to pribirani je o psychice, o nicem jinym.....
-> M@rtin: čéče hospodu sem neviděl ani nepamatuju... ti lojzové ji dávají vždycky, když sem v práci a nebo na cestě z práce
-> M@rtin: svářej si černý pivo s cukrem a ono to pak půjde samo

-> havlik: No jo tak Jarda kterej přibere jen co se koukne na zmrzlinu, taky bych potřeboval něco přibrat mojí postavou, ale nedaří se
-> pyroman: No to já taky ne, ale tuhle o kvartálech povídala manželka Nováka ze seriálu Hospoda
-> M@rtin: sem si dělal prdel ale přišlo mi že jarda si to myslí podle toho co napsal

-> M@rtin: mno tak to já ty kartály už ani nepočítám

-> pyroman: Tak to za mě taky, já jí plním s bídou jednou za kvartál
-> havlik: Prej základní stavební kámen vztahu, to by mělo bejt něco jinýho než je citrónová zmrzlina
-> Lucík: Jak asi, no to by jsi měla přece vedět přesnějc
-> havlik: já si ho dám na palubovku vod eRka

-> havlik: mno jo mno moc ne ale aspon něco

-> M@rtin: njn.... za mě tu povinnost taky plní někdo jinej
-> Majkí-110R: to potěší ve 13-ti sis moc neužil
-> Majkí-110R: tak to si měl teda hoodně velký štěstí....

jo mimochodem včera sem si ho utrhl ale česká my to zaplatí do pěti dnů

-> havlik: njn

-> Lucík:

-> havlik: tys to teda uhod, na tom něco bude

-> M@rtin: no jistě zmrzlina je základní stavební kámen ve vztahu a hlavně citronová

-> M@rtin:
no asi jo

-> Jarda: No myslíš že bych si opravdu rozumněl s Lucíkem? To by mohlo bejt zajímavý ..... Nauč mě taky abych po rajčeti přibral .......
-> pyroman: Jo to máš pravdu, no ale zrovna teďka se mi nedaří sehnat ani jednu variantu
-> Jarda: kokos vyser se na všechny debilní diety a začni cvičit přestaň chlastat ty slazený sračky cos pil v maďarsku dej si minerálku a zační jíst normálně pravidělně 3krát denně nebo spíš 5 po malejch dávkách a bude to lepší jak ty tvoje rajčata

-> M@rtin: tak Lucka tu citronovou, to si padnete do oka
jinak ja ani nevim, temer vsechny, nekdy vanilkovou, skoro vsechny ovocny... cokoladovou, oriskovou, ale ted nemohu nic
jsem totiz ve stadiu, kdy priberu 1kg po jednom rajceti

-> M@rtin: no a ne......