skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Polohy
-> Mr.Lumpy: já sem váš zmrzlinář jestli nákou chceš dobrou zmrzlinku tak řekni
-> Majkí-110R: ty krávo

tady jeden speciál pro LUCÍKA & SAMATUSE

-> Mr.Lumpy:

-> MerHanz: buď rád žes to nečetl podrobně

koukáým, že ce sem tu nebyl se tu probalo spousta věcí. Přaz různý narážka a zmrzlinu a ž nevím po co. Nemám čas to číst podrobně
-> pyroman: A koukám, že ty sis tu už domluvil Randewů.

-> Jarda: no to ja taky ne, mam uz dost dojebany zdravi dost a abych jeste kouril tak to nehrozi
w-> charon: no je to tvoje vec, ja ti to neberu ... strejda je taky palicatej s tim kourenim, a od toho hrobu uz nebyl moc daleko, a to mu je 50 ...
w-> charon: no je to tvoje vec, ja ti to neberu ... strejda je taky palicatej s tim kourenim, a od toho hrobu uz nebyl moc daleko, a to mu je 50 ...
-> Jarda: Ano ano kouření zabraňuje tloustnutí:o))) Sem kuřák a ať snim co snim tak ani kilo nahoru... Např dneska menší snídaně v podobě celý vánočky, pak svačinka: 5 rohlíků se sejrem a obídek: Hrachová polífka a gulášek s deseti:o) Teď konzumuju odpolední svačinku a pak se chystam na večeři:o)) A stejně v půl desátý budu mít hlad
A to mam furt svejch +- 68kg

-> charon: to byych treba netloustnul, kourit

Lucík : tak jsem to nenašel,pochlubiš znova?

-> Tom.t: Ty jsi nikdy neslyšel, že uzený vydrží dýl? Já třeba kouřim sportovně od nějakejch osmi let, opravdovej kuřák jsem tak od osmnácti. Vim, že si tim kopu hrob, ale prostě ,mi to chutná, pomáhá mi to zvládat stres, kterýho mám v práci dost (doma totiž v podstatě nekouřim, jen v práci a v autě). A jestli někdy přestanu kouřit, tak kvůli svejm dětem, až budou nějaký na cestě, protože proč by měly trpět tim, že maj otce magora, že?
-> charon: o vytoceni to tky neni, to po nem jen necim hodim...

-> pyroman: No jo zlatě to mít doma .... no FTP mi tady taky jede .... mám soft na FTP server, tak jsem to zkoušel ...
-> charon: kdybych se chtel vnucovat, tak nejsem ted doma, ale u ni nemyslis???Tom.t 31.08.07 14:45:02 napsal: no tady se to teda rozjelo
-> Lucík: proč si tak hezká holka ničí zdraví hulením
-> Majkí-110R: ty seš teda čune
kua kluci mít vaše problemy s hubnutím já za boha neužu pribrat ani kilo, ať žeru co žeru jj souhlas, nejde o to, ze je hezka, to je, kazdej, kdo kouri dela blbost, no ja si zas nicim zdravi, tim ze jsem tlustej, pred pul rokem jsem mel 120kg tlak 180/110 a doktorka mi rekla, ze mi dava max. 3 roky, ja totiz odmitam brat prasky na tlak, ted mam 104kg a tlak po bylinkovym caji na tlak kolem 130/90
kua kluci mít vaše problemy s hubnutím já za boha neužu pribrat ani kilo, ať žeru co žeru jj souhlas, nejde o to, ze je hezka, to je, kazdej, kdo kouri dela blbost, no ja si zas nicim zdravi, tim ze jsem tlustej, pred pul rokem jsem mel 120kg tlak 180/110 a doktorka mi rekla, ze mi dava max. 3 roky, ja totiz odmitam brat prasky na tlak, ted mam 104kg a tlak po bylinkovym caji na tlak kolem 130/90
-> charon: jakou druhou stranu
, starej se o sebe jo

-> Tom.t: jj taky nemůžu přibrat

no tady se to teda rozjelo
kua kluci mít vaše problemy s hubnutím
já za boha neužu pribrat ani kilo, ať žeru co žeru

kua kluci mít vaše problemy s hubnutím

A ruku na srdce, trošku mi to jako vnucování připadá ...
Jarda 31.08.07 13:55:21 napsal:
-> Lucík: jak chces
vnucovat se nebudu, uz jsem Ti rekl snad vsechno, doufam, ze mi zitra vyjde to rande.....Já nevim, já si nemůžu pomoct, ale takovýhle věci podle mě do veřejnýho fóra moc nepatřej, pokud netoužíš druhou stranu nasrat a vytočit ...

-> Jarda: A prooooooooooooooč? Je mi jasný, že řekneš, že pokud tě někdo nehorázně vytočí, tak se nebojíš ničeho ...
-> Mr.Lumpy: -> charon: to tu nebudu rozebirat, radeji

-> charon: co zas resim???, Ty se toho akorat porad chytas

Jarda 31.08.07 13:56:45 napsal:
-> charon: neboj, jsou okamziky, kdy se nebojim vubec niceho....Kdy třeba? Já sem třeba u sebe začal pozorovat ne obavu z konaní, ale celkem flegmatickej přístup k výsledku ...
-> charon: neboj, jsou okamziky, kdy se nebojim vubec niceho....Kdy třeba? Já sem třeba u sebe začal pozorovat ne obavu z konaní, ale celkem flegmatickej přístup k výsledku ...
-> Jarda:
například ?

-> Jarda: Ale, Jarine, no tak. Neřeš to furt tady. Takovýhle věci byste měli řešit nějakym soukromějšim způsobem, ne že to bude známý od Aše po Břeclav ...
-> charon: neboj, jsou okamziky, kdy se nebojim vubec niceho....
vnucovat se nebudu, uz jsem Ti rekl snad vsechno, doufam, ze mi zitra vyjde to rande.....

-> Jarda: Kdo se bojí, sere v síni. Odvahu budovati by mělo být tvoje heslo ...
nic valím do toho vašeho JZD tak zatím

-> Jarda: ale ke mně dneska nechoď

-> Jarda: CO nemám hulit? Já teď nejsem v práci, já lapim doma, neb sem si vzal 1/2 dne dovolený ...
-> charon: ja a odvahu, copak me neznas?

-> charon: uz to nehul

-> Jarda: Tak si na zajdi. A jestli máš odvahu, dáš si kakovou

-> Jarda: Kua mít v práci povolenej net, tak bych se taky chzěla mít ... Já mám problém i když jdu posvačit jednu nízkokalorickou, vysoce výživnou tabákovou tyčinku ...
-> charon: vy jsteb magori a ja na ni zrovna mel chut

-> Majkí-110R: na náměstí a už mám zpoždění, kvůli vám

-> Majkí-110R: Áááááá, kakaová ...
-> Lucík: ted delam na nejake hlukarine

-> Lucík: kde na JZD?

-> Lucík: pracuji ne? to nevidis

chudák kočka

-> Jarda: tak to máš blbý, a jaktože nepracuješ?
-> Majkí-110R: točit zmrzlinu

-> Lucík: jj, me je ted navic este blbe

-> Lucík: co posral kam deš??

-> Majkí-110R: tak to si po.ral
nic už nebude...jako já tam už jdu...
teď nad tím budu přemejšlet

-> Majkí-110R: ty dobytku