-> Syny: co tohle?
www.eautobazar.com/detail
_inzerat.php?id=TRIOBAZ...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
taháte někdo se šáde karavan ?
-> Pavel P.: Aháá.. běžet do háje, každej tomu řiká jinak 

-> David29: ale to je to samý co má Peca jen na jinym podvozku.... a tomu se furt řiká ponorka

-> David29: Ted te nevim jestli karavanu nebo taznemu vozidlu rady 742 

Syny 21.06.08 20:51:37 napsal:
-> petr s: Ja sem ale taky slysel ze se nejakymu karavanu rikalo rakev :)
Konečně někdo rozumnej

Konečně někdo rozumnej

petr s 21.06.08 20:50:46 napsal:
-> David29: A tohle je nástavba podle časopisu udělej si sám
No, tak sem to řikal správně
Nevim jestli se tomu řikala rakev nebo ne, každopádně sem si to splet, pač to vypadá dost podobně...
btw: Jak se tomu řikalo?
No, tak sem to řikal správně

btw: Jak se tomu řikalo?
-> David29: Rakev se používá na pohřbech
-> Pavel P, petr s.: Tak je to něco jinýhoo já mluvil o tomhle:
-> Pavel P, petr s.: Tak to neni ono, ale něco jinýho.. ale vypadá to podobně...
Koukal sem na karavany a docela me prekvapili ceny vs stav
Asi sem z levnyho kraje tyjo. Sem cekal trosku lidovejsi... Rad bych si nejakej poridil, ale za 30 klacku to je na me teda trochu dost moc 

-> David29: Co sem pleteš rakev?
-> David29: sám seš rakev vole... tomuhle se řiká ponorka.. počkej Dale Estelle ti o tom udělá přednášku až sem zavitá

-> Syny: Jinak to co má Peca, je myslim "rakev"... tehdejší samo-domo karavan dle návodu v časopisu nebo tak něco...
-> Syny: Kousek od nás je bazar na karavany
Jinak známý kupovali něco takovýdleho za 35 000,-Kč

Jinak známý kupovali něco takovýdleho za 35 000,-Kč
-> Peca 17.07.07 22:07:35: Tekova otazecka - co stoji tenhleten karavan kdyz se sezene v nejakym rozumnym stavu? Nema nekdo prehled ci dokonce na prodej?
-> Max: no to u větéfky nehrozí.. by mu to nešlo, tak by to naštípal kladivem do hliníku
stejně jako blatník

-> VeTëV: neboj...až tu skřínku jednou rozděláš,vyhodíš písty,kliku a zjištíš že už tam nic neni...nepřijde ti to složitý :-) jen to chce nebej hr a předejít ti mzbytečným škodám 

-> Max: a druha vec - ja strasne rad prichazim vecem an kloub a ocenuju kdyz se nekdo do neceho pusti sam - takovy to udeljte me to na klic u me nevitezi .... jediny do ceho sme se jeste nedokazal navrtat sou motorove casti - tam mam porad respekt 

-> Max: rozrezavat to nejak neci - ale chci to pekne rozebrat a co je dreveny nahradit novym bo prelakovat, kovove casty pekne nalakovat, nechat usit novou celtovinu... a pak smele na vylety :-)) sak vis jak - ja musim mit secko cimrdlich a jak rekl Labros - Vetev jak nekde vidi kousek rzi ej to u nej srac na vyhozeni :-)) sem na to alergische 

-> VeTëV: zas to kompletně rozřežeš a rozděláš co...ty bys nebyl ty :-)
a jak budeš vyvařovat ty hliníkový tyčky ?
a jak budeš vyvařovat ty hliníkový tyčky ?

-> Max: no ceka ho renovacia :-)) je sice maximalne zachovalej ale ja to musim mit :-))
-> VeTëV: taky dobrý....já se mužu vyspat leda tak v pikapu na korbě....se skrčenejma nohama 

ja mam jen pojizdnej stan :-))
Tak kdo se letos někam chystá s přívěsem? Já minulej tejden v Brdech potkal zajímavej škoda gang s německejma značkama, první jela stará felda, druhý hodně široký a hodně snížený kilo s karavanem a za ním 120LS v origu taky s karavanem. No co vám budu povídat, hned jsem si říkal že by nebylo špatnýho ho taky mít :)
Docela by mě zajímalo jak těžce se shání takový co se daj tahat se šáde...
Docela by mě zajímalo jak těžce se shání takový co se daj tahat se šáde...
hmotnost v techničáku je 400 kg a taková rozumná max. je na rovince na pěkný silnici 90 km/h. Asi by dal i víc, ale už začíná trochu vlnit
Vojtík a jak rýchlo sa s tím da ísť resp. hmotnosť?
Nasadili ste mi chrobaka do hlavy nádhera
Nasadili ste mi chrobaka do hlavy nádhera

-> Peca: tak jak to vypadá čeče pokročili ste se stavbou nějak ?
My máme s maldou tenhle kurnik, byl za 5 000,- a 136 s LPG si s tim hraje docela v pohodě

-> Syny: Svině rejou

-> Bagrr: proc? 

-> Syny: Jééé zejtra bude ale hezky

-> Nwkt: kdyby sis neznicil tu 130
Ale dyt si tma mel tu 120
Takovej drak 

-> Syny: Auto bez motoru jezdí blbě 

-> Nwkt: kdyby sis nekoupil motor - moch si mit 3 

Tak to tu obnovíme ne, mě by se líbílo tohle, škoda že na to nemam peníze 
www.aukro.cz/item29602596 5_obytny_karavan_750kg_brz deny.html

www.aukro.cz/item29602596 5_obytny_karavan_750kg_brz deny.html
-> pajavlk: paráda

-> Jirik : je to jen 400kilo to většinou nemám ani na vozejku plným písku ten má daleko přes rozjezdy nejsou problém ale rychlost
Ale stejnak se musí ta šůta zapotit, což ?
Myslím rozjezdy v kopečkách a tak.
Myslím rozjezdy v kopečkách a tak.
pod lavicema sou termoboxy na žrádlo takže stačí zaledovat a pohoda
takhle vypadá když se složí stůl a rozloží postel 4 lidi se v tom vyspěj nádherně
takhle vypadal náš karavan a pecův když byl funglovka tenhle stav chcem docílit
-> Tom.t: je vydraženej z aukra a když ho dám do cajku tak myslím že patnáct a byl by ještě levnej kdysme ho chtěli prodat
-> pajavlk: ty jo tak to je docela levny ... tady by to stalo o hodne vic..
-> Peca: jj to já právě koukal že to spouštěcí podlahu jak harmoniku... vypadalo to zajímavě.
-> havlik: akorát nemam foto po renovaci
a navíc je znova v lakovně

-> Pavel P.: tvar je vyborne aerodinamicky, ma to spousteci podlahu a vytahovaci strechu, celohlinikovy ... zadny drevo jako ta krabice od Karosy. Ale zase je tezsi.