-> Pavel P. 21.06.08 21:09:59: Mno to je zajimaci - i ta hmotnost, ze to je nebrzdeny. Ale ja sem si predstavoval neco vetsiho, ovsem to uz sou pak ceny kolem 30 000 + Sem koukal na jeden krasnej - se skodovackejma plechacema peknej stav a 36 000
-> David29: nevim nejsem v žádný zkušebně... ale pokud to bude podle plánů kterýma to doložíš a bude ta stavba schválená pro provoz tak proč by ne? nevim ale jak to přesně chodí
Koukal sem na karavany a docela me prekvapili ceny vs stav Asi sem z levnyho kraje tyjo. Sem cekal trosku lidovejsi... Rad bych si nejakej poridil, ale za 30 klacku to je na me teda trochu dost moc
-> Peca 17.07.07 22:07:35: Tekova otazecka - co stoji tenhleten karavan kdyz se sezene v nejakym rozumnym stavu? Nema nekdo prehled ci dokonce na prodej?
-> VeTëV: neboj...až tu skřínku jednou rozděláš,vyhodíš písty,kliku a zjištíš že už tam nic neni...nepřijde ti to složitý :-) jen to chce nebej hr a předejít ti mzbytečným škodám
-> Max: a druha vec - ja strasne rad prichazim vecem an kloub a ocenuju kdyz se nekdo do neceho pusti sam - takovy to udeljte me to na klic u me nevitezi .... jediny do ceho sme se jeste nedokazal navrtat sou motorove casti - tam mam porad respekt
-> Max: rozrezavat to nejak neci - ale chci to pekne rozebrat a co je dreveny nahradit novym bo prelakovat, kovove casty pekne nalakovat, nechat usit novou celtovinu... a pak smele na vylety :-)) sak vis jak - ja musim mit secko cimrdlich a jak rekl Labros - Vetev jak nekde vidi kousek rzi ej to u nej srac na vyhozeni :-)) sem na to alergische
Tak kdo se letos někam chystá s přívěsem? Já minulej tejden v Brdech potkal zajímavej škoda gang s německejma značkama, první jela stará felda, druhý hodně široký a hodně snížený kilo s karavanem a za ním 120LS v origu taky s karavanem. No co vám budu povídat, hned jsem si říkal že by nebylo špatnýho ho taky mít :)
Docela by mě zajímalo jak těžce se shání takový co se daj tahat se šáde...