-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ja bych pouze zareagoval na to, ze sluzebak sice mam, ale v Anglii :) Ja s nim nejezdim pravidelne do CR

To zparve a zadruhe mam knihu jizd, takze nejaky vylety nad 50km jsou drobet problem.
Autem jsem jel do UK a ted po 2 - 3 tydnech litam jen na vikendy letadlem zpatky (auto zustava na letisti). A zpatky do CR pojedu autem zase az v pulce prosince, kdy budu doma na Vanoce (+ dovolena). No a po novem roce auto zase nadlabnu a trada zpatky. No a dej se bude opakovat. Litat litat litat a nakonec zase karou zpet.
Ale uprimne, uz mi to tady zacina fakt srat. Zaprvy je tu stejne prd co delat (nemam ani s kym jit na pivko), za druhy absolutne vubec nestiham nejaky zajmy v CR a za treti se to cely (a to jsem do prace chodil i o dovolenej, vsecky lety mam ve svem volnu bez naroku na prescas - ba covic, jeste jsem predtim v praci a po praci jedu na letiste - doma v CR jsem tak ve 2 rano) na vejplatni pasce projevilo naprosto minimalne...

Asi budu muset zatlacit
Takze info pro vsechny - privezt neco z UK mozne je, ALE ! Pokud to bude neco vetsiho, tak jedine autem a to az v polovine prosince (+ se musi brat ohled na to, ze uz tak mam auto natriskany mejma vecma). Male veci je mozne dotahnout letadlem (pokud to bude neco co mi do letadla vemzou a narvu to do kufru k mejm vecem). Ve vsech pripadech ale plati, ze tady nemuzu zas tak moc volne jezdit i kdyby mi nekdo nabizel, ze naftu zaplati, tak mam hlidane kilometry. Samozrejme male sumy jdou rozepsat, ale 200km uz ukecam blbe. Jedna moznost jeste je, ze muzu poskytnout adresu hotelu a tam mi muze nekdo v ramci Anglie poslat balicek, ktery nasledne privezu do CR, ale otazkou je, jestli se to dotycnemu pak porad vyplati. Tod vse