skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Foťáky a příslušenství
prohledat
3704 příspěvků (zobrazeno 3701 až 3704) od 29.06.2007 do 24.04.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> stana1: no co sem videl fotky z kodaku tak dost hruza, pravda je to tak 2 roky z5
No nevím jaký typ bych ti doporučil ale co jsem slyšel o Panasonicu tak jsou prej na prd protože se v nich serou ty mpx čipy (slyšel jsem to od více lidí) a právě vychvalovaly výše zmíněný Canon a Kodak,dělají pekné fotky. Bratr má Canon PowerShot A530 a je s ním hodně spokojený kupoval ho za 7tis. před dvěma lety
me se fotky z panasonicu nejak moc nelibej, prijdou mi dost zasumeny ale moc sem na to nekoukal (spis na kompakty)
Osobne bych volil nejakej kompaktnejsi fotak treba od Canonu, zalezi taky na co to mas... pokud to bude umet plnej manual tak se s tim daj fotit fajn fotky bez toho abys tahal takovou kravu jako je ten Panasonic :) je fakt ze optiku to ma lepsi...
Jesi chces mrknout na vetsi fotky z dovoleny a pod. z myho prumernyho 2roky staryho kompaktu tak za chvili posilam na mail par linku :-)
Osobne bych volil nejakej kompaktnejsi fotak treba od Canonu, zalezi taky na co to mas... pokud to bude umet plnej manual tak se s tim daj fotit fajn fotky bez toho abys tahal takovou kravu jako je ten Panasonic :) je fakt ze optiku to ma lepsi...
Jesi chces mrknout na vetsi fotky z dovoleny a pod. z myho prumernyho 2roky staryho kompaktu tak za chvili posilam na mail par linku :-)
V podstatě už máme vybráno, ale včera mě v jednom obchodě řekli, že panasonic jsou plečky a až se naučí dělat foťáky jako canon, tak teprve je budou brát na sklad... Byl to jen jouda, co nechce prodávat komerci, byť je dobrá?
Máme vybráno tohle: www.panasonic.cz/vyrobek. aspx?id=BBK_367...
Nebo je něco lepšího kolem 9tKč? Vím že už třeba za 13 je Nikon D40 zrcadlovka, ale už je to zas moc velký a těžký foťák.
Máme vybráno tohle: www.panasonic.cz/vyrobek. aspx?id=BBK_367...
Nebo je něco lepšího kolem 9tKč? Vím že už třeba za 13 je Nikon D40 zrcadlovka, ale už je to zas moc velký a těžký foťák.