skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
minibike ilegal racing
-> Zdany: to skladovani je fakt napikacu no ... to ted mam stejne jine v ydaje tak minik musi pockat..
já to mam ale na kousky
a o víkendu jsem v mimoni

-> Májinka: Sem s ni. Zdravotni doprovod potrebujeme. :))) Jinak to neni muj prvni uraz. Jsem si roztrhnul lytko hned druhy den, co jsem ho mel o jeden vycnivajici sroubek na brzde. :)
-> TUNER: Ja bych do toho sel, koleno se da uz jakz takz ohnout. :) A kdyztak budu padat na druhou stranu. :)-> Nwkt: Tydle sestricky bereme taky.... :)
-> TUNER: Ja bych do toho sel, koleno se da uz jakz takz ohnout. :) A kdyztak budu padat na druhou stranu. :)-> Nwkt: Tydle sestricky bereme taky.... :)
-> Luděk: No oni tu jsou i ty děti

Májinka 31.07.07 15:49:01 napsal: -> MATTESS: -> Nwkt: Ona je to vlastně budoucí doktorka.....ale dětská no to nevadí,však ono je tady většina lidí taky jako malé děti

-> Májinka: super zdany je takovy detatko sice trosko vyrostlo :-))

-> MATTESS: -> Nwkt: Ona je to vlastně budoucí doktorka.....ale dětská

-> Nwkt: vypadaj vselijak ale nabizej asi jine sluzby ne :-)
-> Májinka: tak mu jí dovez, ať má, kdo by ho ošetřil

Příště ssebou preventyvně (pro Zdanyho především) nějakou zdravotní sestřičku...co?
Mám jednu známou...

-> fine_ray: -> Zdany: Tak kdy uděláme nějakou akcičku? Zdany by mohl bejt po 14 dnech už trochu srostlej,tak že by jsme dali repete?
Já musim vyměnit válečky,asi už mají dost....a mam vlažný rozjezdy.....
Že by jsme svolali gang...

Já musim vyměnit válečky,asi už mají dost....a mam vlažný rozjezdy.....

Že by jsme svolali gang...

-> gim: no já ho mam na balkoně a stejnak to smrdí.
-> Zdany: ta duše znovu ušla..takže musim znovu sundat, slepit,nandat a ještě i ty pružinky..se asi nesvezu
-> Zdany: ta duše znovu ušla..takže musim znovu sundat, slepit,nandat a ještě i ty pružinky..se asi nesvezu

-> gim: Hmm, tak ja bych taky mohl v predsini, ale nevim nevim, smrdi z toho benzin.
-> Zdany: kamarad ma vodnika a parkuje ho v obyvaku pred televizi :-)
-> TUNER: Vsak ti delam reklamu, vsude kde chodim. :)
-> fine_ray: Ja vynechal to posledni... Probehla samolecba. :)))))))))))))))
-> Majkl: Tak ja ho budu vozit s sebou.. :))))))))))) Je mi to jedno. Oktavka ma kufr velikej. :)) Ale nevim, kde to tu budu garazovat. Doma se mi ve 2+kk bez sklepa nechce...
-> Majkl: Tak ja ho budu vozit s sebou.. :))))))))))) Je mi to jedno. Oktavka ma kufr velikej. :)) Ale nevim, kde to tu budu garazovat. Doma se mi ve 2+kk bez sklepa nechce...
-> Alchymista: zatim sem po ulici nejezdil, ono sem vlastně už 4 týdny nejezdil 
dnes nasadit pneu, po víkendu pružinky a pak do nemocnice

dnes nasadit pneu, po víkendu pružinky a pak do nemocnice

Co na to rikaji sousedi kdyz jezdite na mini biku v ulici ?
-> chooki: to znam, ale ja chci nejakyho znamyho treba odsud.. ne cizi lidi
jaky teply?
jaky teply?
-> Majkl: v prahe je klub teplych minibikerov...mozes sa pozriet tam... www.minibikepraha.cz/
-> fine_ray: na kolena jsem se jeste nedostal

proc nejezdi nikdo z prahy? nemam vubec motivaci toho vodnika kupovat

-> Zdany:

-> Alchymista: pěknej bavoráček!
vítej do klubu a bacha na kolena 

-> Alchymista: pěknej bavoráček!

-> TUNER: uz sem se polepsil ale od tebe jsem daleko
-> Zdany: No no,ty by jsi měl bejt rád a všude mě chválit....když je máš zadarmo.....

-> fine_ray: www.vseza500odtunera.cz :))))))))
-> Alchymista: Škoda že nemáš vyplněnou ID kartu aby jsme veděli odkud jsi...... zkus se polepšit....
-> Jerry: tak jsem se byl o víkendu projet na letišti ve Vejvanově a nějakej dobrák odvezl pneu z tratě...

zdary... pružinky určo beru pokud budou...

......+ přidam pár ilustračních fotek.....

-> Zdany: www.vsechnoodtunera.cz

A klidně vám k balení vytisknu doklad že to jsou zázračný pružinky a že schodí každýho kdo si na "opružinkovanýho&quo
t; bajka sedne......

No tak to abych nasadil pořádný ceny abych si taky něco vydělal....třeba 500 za jednu pružinku,když je o ně takovej zájem....))))))))))

-> Tuner#2: Myslim, ze ho to asi bolelo, ze to nebylo jako stipnuti vosy. :(( Asi se na dragstery asi vykasle. :)
-> fine_ray: Tak tak TUNER´s MotoShop
-> fine_ray: Tak tak TUNER´s MotoShop
-> Zdany: To muselo asi bolet...a jinak souhlas a chápu.

-> Zdany: takvej další minišop.

-> Tuner#2: Jaka antireklama.. Zacne k pruzinkam prodavat jeste vybavu na minika, helmy, rukavice a tak. :)))
-> Tuner#2: Hlavne by je asi bral Michalovo bracha, nebot mu praskaji jako na bezicim pasu. :))
-> TUNER: No klokani tam jsou, ma to potencial, ale ta tryska je fakt mala a i ten prumer difuzoru v karbu neni nic moc. :)
-> Tuner#2 24.07.07 16:23:16: Jeste zpet k infu.. Byl to jen takovy zamer, jak zvysit vykon a vrtani.. Ale usili vynalozone do vyvoje by bylo asi daleko vetsi nez by bylo do koupe vodnika jako takoveho a overeneho. .) Prasknu, ze se jednalo o pokusnou montaz s provedenou fotodokumentaci a hrozivym napadem v hlave to uskutecnit. Ale nerad bych dopadnul jako ten manik na tom dragsteru a byl jenom pravak. :)
-> Tuner#2 24.07.07 16:23:16: Jeste zpet k infu.. Byl to jen takovy zamer, jak zvysit vykon a vrtani.. Ale usili vynalozone do vyvoje by bylo asi daleko vetsi nez by bylo do koupe vodnika jako takoveho a overeneho. .) Prasknu, ze se jednalo o pokusnou montaz s provedenou fotodokumentaci a hrozivym napadem v hlave to uskutecnit. Ale nerad bych dopadnul jako ten manik na tom dragsteru a byl jenom pravak. :)
-> TUNER: hele pro mě dvě sady(kámoš)..a klidně si vezmu na pokus i ty druhý co už si udělal (zřejmě tedy měkčí) 

-> TUNER: ale nesmíš tady dělat pružinkám takovou antireklamu se zdanyho packama - to si je pak nikdo ze strachu nekoupí

-> TUNER: taky si myslím, že by je kluci vzali