skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
minibike ilegal racing
-> TUNER: No jo, urcite ma nejakou odlisnost oproti jinym. :)) Uvidime... Jak to bude s jinejma pruzinkama..
-> fine_ray: NJ,máš asi nějakej atypickej stroj.....uvidíme co s tim udělají ty ZDANYho pružinky.... ;-) Ale já tady budu až 12.9.... :-(
-> Jarda2: tak fajn, aspoň u někoho

Tak pružinky celkem v poho... Jde to víc do otáček při rozjezdu...

jsem pro
někdy kolem 4tý mam volno..

Zdravím všechny pacienty... co vy na to? neděle 2.9. 2007 race ve Lhotě???.... bylo by to fajnes zase nějaká akcička

-> TUNER: ozvu se zítra nějak na mobil a domluvíme se... byl jsem v praze
-> Zdany: ten tvůj mini je takovej popravčí...

-> TUNER: -> fine_ray: Ok. Je testnu a uvidí se...
Jináč mohlo by se dát nějaký hromadný testovaníčko třeba ve Lhotě, kdyby přálo počasí...

-> Tuner#2: Jeste se zahojuju, koleno furt tvori nove a nove vrstvy kuze, v prstu mam zaseknutej nejakej nesmysl, tak to zkusim nejak dostat ven. Jinak neodradilo, ale mam respekt. :)
-> TUNER: Kolego mladej. Chtel nam ukazet, jak na tom umi. Dal tomu cocku, fictl se zvednul, jel tak 2 m po zadnim, pak sebou sviknul. :)
-> TUNER: Kolego mladej. Chtel nam ukazet, jak na tom umi. Dal tomu cocku, fictl se zvednul, jel tak 2 m po zadnim, pak sebou sviknul. :)
-> Zdany: Vy jste blázni, ale fandím - koukám, že Tě to neodradilo :o)))
-> Zdany: Nekeceeeeej
Kdopak byl ten odvážlivec?

Takze dalsi clovek okusil silu stroje a drsnost asfaltu. Ten stroj opravdu vyzaduje respekt. :)))) A mensi predni kolo. :) Ted je blbe vyvazeny teziste a snadno se zveda na zadek.... Stroj ma dalsi sramy.... :(((
-> fine_ray: Oki,a jak s těma tvejma co mam u sebe? + ty kroužky?
Chceš to v tejdu někam hodit?
Chceš to v tejdu někam hodit?
-> TUNER: Nu hele Zdany byl víkend v praze, takže žádný zkoušení nebylo :-( Ale snad jindy..
-> Jarda2: jasně, sadu klidně půjčim, stačí se nějak ozvat..nejlíp na mejl, ten mi běž furt
-> Jarda2: jasně, sadu klidně půjčim, stačí se nějak ozvat..nejlíp na mejl, ten mi běž furt

-> fine_ray: Co tam zkusit ty Zdanyho původní...?
-> Jarda2: No a tobě by mohl půjčit Kája tu druhou sadu co je pro něj moc tvrdá....
-> Jarda2: No a tobě by mohl půjčit Kája tu druhou sadu co je pro něj moc tvrdá....

-> Jarda2: hustý... :-) u mě pružinky furt moc tvrdý..takže čekám na novou serii, nová pneumatika furt nejela.. jen pro info..jistě znáte... forum co se rozjíždí.. www.mujminibike.cz/forum

Tak včera se dařilo... Další pružinka K.O. a navíc se mi povolil šroubek co drží přední brzdič a ubrousil se o kotouč...

-> TUNER, Zdany: hele tenhle víkend, mam úplně mega giga volnej.. takže takže..takže..

-> Zdany: Zatim nejsou....neny čas...
Ale včera jsem s nim mluvil,tak možná během víkendu nebo tak nějak mu dam další zakázku....
Jinak asi by bylo nejlepší porovnat ty vaše spojky najednou a pokud by to při přendání pružinek ze Zdanyho stoje na Kájovo nefungovalo,tak je jasný kde je zakopanej pes...
Ale včera jsem s nim mluvil,tak možná během víkendu nebo tak nějak mu dam další zakázku....
Jinak asi by bylo nejlepší porovnat ty vaše spojky najednou a pokud by to při přendání pružinek ze Zdanyho stoje na Kájovo nefungovalo,tak je jasný kde je zakopanej pes...

-> fine_ray: je to fakt divny.. No nic, jsou ve vyrobe dalsi.. Teda doufam. :)
-> Zdany: jedině bych to musel nějak špatně namontovat, ale když sem si cilindr sundal a nastartoval, tak při lehkým přidání všechny tři pakny maj tendenci se rozjet odstředivkou, kopírujou pěkně plyn, ale asi je to málo.
-> fine_ray: Divny... divny..
-> TUNER: Ne nee, vsak jsme na to spolu koukali a ty jsi rikal, jestli tam nedam na tu testovaci jizdu ty mekci. :)) A hned jsme tam foukli ty s tim zavitem min. :)
-> fine_ray: Hmmm,tak jedině nějako tu neděli....
-> TUNER, Zdany: no po montáži se zdálo vše v klidu, na volno se zvedlou gumou se pěkně nechá protočit a pak až zabere, ale jak ho zatížim spojka topí a nejede... ještě sem s tim nic nedělal, mam to odkrytý, jenže mam teď víkend zas zaseklej, až v neděli k večeru, nebo dnes..
-> fine_ray: Hovnooo,to točíš na volnoběh a nic joooo.
Tak to může bejt v tom že máte se zdanym každej jinou spojku.Třeba máš lehčí pakny a ty nejsou schopný při těch otáčkách to svojí vahou "otevřít". A nebo se Zdany spletl a dal si tam ty míň tužší a tyhle tužší už jsou moc tvrdý...Chtělo by to udělat nějaký to testováníčko...
Tak to může bejt v tom že máte se zdanym každej jinou spojku.Třeba máš lehčí pakny a ty nejsou schopný při těch otáčkách to svojí vahou "otevřít". A nebo se Zdany spletl a dal si tam ty míň tužší a tyhle tužší už jsou moc tvrdý...Chtělo by to udělat nějaký to testováníčko...

-> fine_ray: To je divny. A to mas tu druhou variantu, kde je o zavit vic, nez mam ja, a meli by byt naopak mekci....
tak jsem nasadil pružinky.. a jsou asi moc tuhý, bajk nezabere:-( Když si sundam cilinder, tak se hejbou od středu, ale asi jsou pružinky moc tuhý.. v montáži se mi chyba nezdá

Tak velká záhada vyřešena :-D byl to jen bordel na svičce, už zas fičím jako drak.
-> Jerry: To mi delalo taky a byl to jenom zavrenej systic. :))
TUNER to je vůůůl

-> TUNER:

Takhle je to těžký,to by cvhtělo vidět co to dělá......možná to bude chtít ty pružinky za 500 od TUNERA......

-> Jerry: koupit koloběžku a hodit do šrotu

-> Jarda2: P.S. mnooo nevim, jestli to driv nehodim ze skály

-> Jarda2: trysky jsou v pohode... a kohoutek mám udelanej jako prutokáč, takze tim to taky nebude....

-> Jerry: Zkoušel jsi trysku v tom karburátoru ? Nebo kohoutek na palivo je zrádnej... p.s. Kdy někam vyrazíme ?

-> Majkl: výkon pořád stejnej ale jak na to sednu a i lehce vemu za plyn tak to cuká... slezu z toho a uteklo by me to z ruky

-> Jerry: chybejici vykon a kroutak zeby?
čus pacienti. Mám takovej problémek...když dlábnu bika a prizvednu ho a dám plnej plyn tak toci jako fík, ale když na nej sednu a vemu za nej tak to zacne kuckat a škytat a nechce vubec táhnout...pls co s tím? karbec vyčistenej, na spojku jsme tedka koukal a porád stejny

-> Nwkt: juuu hip hap hop bylo supeeeer
-> Nwkt: jj na čétédvojce ale pak se to probojovala skoro do prajmtajmu

-> fine_ray: Hip hap hop? To dávali v TV ne

-> fine_ray: To je stejný....

-> TUNER: Hip Hop T-Mobile Jamu 

-> Jarda2: čus.. tak to je nejakej blbec ne??? včera jsem se vrátil z dovolene a jak jsem jel okolo brna tak jsem litoval ze nemám sebou bika

-> Májinka: No pani Tunejova, muzes ji to rict.. Obinadel, facu a leukoplasti neni nikdy dostatek. :) Jo a jeste kyslicniku.. :))
-> fine_ray: ....Leda tak mezi ožralejma na HIP-HOP kempu.....

-> Májinka: týjo...že bych to ještě na rychlo složil

Řeknu jí co chystáte- jestli bude mít chuť využít to jako svou praxi...až vás bude omotávat fáčema...