-> růža 26.08.22 22:51:34: ale on Bukaj vi že to nemyslim špatně a ze jsem za nějrad, fakt jsem se takhle dlouho nezasmal. Navíc si Teda naběhl sám když mě zmínil, pač jinak bych tu fotku vůbec nerozklikl a o celou akci tak přišel
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no prave :) nejvic se mi asi libi otocny ovladani (jako treba v Kia Sportage)... ale my mame obe AT auta jeste s klasickym volicem, nez se do Suzuk dostane neco jinyho, tak uz mozna spalovaky ani nebudou :))
-> michael: na to mam padla pod volantem ne? "Zablokovani" kvaltu se deje stejne pres M rezim a tam asi opet padla... nebo ma DSG na volici i polohy 12345?
-> U-Geen: Jako jo no, stejne das D a jedes. Takhle kdyz mam paku klasickou a pujcil jsem auto technikovi, co neni na automat zvyklej, tak si musel dat levou nohu za krk a sednout si na pravou ruku, aby ho to nenutilo radit
-> Bukaj 26.08.22 23:01:52: No bohuzel, je to napevno... nejak jsem si na to zvykl, ale design 0. Zlata i40, ta mela televizi zakomponovanou do palubky.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak pak poreferuj, auto by mě zajímalo i jako takový. Trošku jsem nad ním slintal na Legendách (koneckonců, MPV mizí až nepochopitelným způsobem).
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ale to už taky bude (dle Saskyna) v kategorii "veterán", ne? Aspoň soudím dle toho mobilu pod tím displejem - to je tak 15 let starej model, ne?
-> palinator: reál je samozřejmě jinde. www.spritmonitor.de/en/..
./1133002.html ... jako dá se se i za míň, ale to jsem si moh koupit neco jinýho jak přihřátej poklop