Je to v pi*i

prohledat
204 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 15.05.2007 do 18.06.2007, založil/a Peca
řadit dle data
11:10:01
18.06.2007
King
-> Gryzly: Ne, měl jinej nick, ale bude to asi stejná pohádka :)
10:32:32
18.06.2007
Gryzly
-> King: neměl přezdívku Servisák od Volkswagenu? Někde jsem na takovou osobu narazil.
09:00:58
17.06.2007
King
-> petr s: Tý voe! :) Ale smutnější je, když je to mechanik s letama praxe. A mojí souromou hitparádu pak vedou automechanici, co lezou do diskusí na netu a vohrnujou rypáky nad každým, kdo je schopnej si sám vyměnit tlumiče :) Namátkou si vzpomínám na jednoho z Techwebu, co mě a spol. označil za "pekaře, kterej fušuje Michellangelovi do řemesla" :) Ujistil jsem ho, že na Davidovu sochu si sice netroufnu, ale že si radši zprasím auto sám, než si ho nechat zprasit za prachy od nějakýho Michellangella :)
22:11:18
16.06.2007
petr s
-> Gryzly: Dnes mladí vyučení neznají ani jaký použít klíč na povolování kola vezmou stranový a až ohlodají matku tak se přijdou že to nejde povolit
22:04:06
16.06.2007
Gryzly
-> King: ktomu konci tvého dlouhého příspěvku bych jen dodal že muj brácha je automechanik s maturitou, takže přesně vím o čem mluvíš.
12:39:33
16.06.2007
King
-> Gryzly: A jen tak na okraj - tenhle web hlavně o tom, že si tady vyměňujeme servisní zkušenosti a většina z nás začínala tím, že problém byl i výměna žárovky a končí to generálkama motorů v obejváku :)
12:37:58
16.06.2007
U-Geen
-> King: hm :-) kamaradovi ve znackovym servise menili vodni pumpu... a trochu zapomeli dolejt vodu :-)
12:34:59
16.06.2007
King
-> Gryzly: Zajímavá story :) Bohužel mi nějak ne a ne dotýct, jak to souvisí s mojím příspěvkem4
Za další ta moje věta (btw. vytržená z kontextu) jaxi není rada a má i pokračování4
Moje slova byla směřována k Reeperovi (popř. obecně komukokoliv se škodovkou, kdo nemá v hlavě sračky), kde předpokládám, že když je v Machovi posaná výměna kebule motoru na x stránkách, tak si to člověk přečte, zamyslí se, popř. ujasní si nejasnosti s někým, kdo to už dělal a pak to s použitím mozku a nářadí zrealizuje. Jestli nějakej Pat&Mat dojebou výměnu makovice, protože kromě to, že nejsou s to porozumnět psanýmu textu a obrázkům a navíc jsou to střeva je fakt jiná pohádka. I já jsem třeba kdysi nasadil gufero do komíku převodovky obráceně, díky čemuž mi por tkm olej z převodovky zaastil lamelu, ale nechává mě to v klidu, protože vím co dokážou "profíci" :) Výuční list v oboru automechanik znamená dneska všechno možný, jenom ne jistotu, že všechno bude opraveno. Moje poslední zkušenost se značkovým servisem nejmenované značky je např. taková, že jsem si vyzved auto po garančce 40tkm a po pár km se mi mějak nezdálo, že to nějak divně kope do volantu na volnoběh, zatočil jsem zpátky na dvůr servisu, ale tam už nebyla ani noha. Nemusel jsem hledat dlouho - levý přední kolo mělo už slušnou vůli díky povolenejm šroubům, takže jsem vzal z kufru fajfku a dotáhnul to s anatomickým expresívním výrazivem ceděným mezi zuby. Příval "čuráků" a "broskviček" zmohutněl po té, co jsem zjistil, že atentát na moji maličkost byl posichrovanej nedotažením šroubů na všech kolech! 8
00:21:13
16.06.2007
Gryzly
-> Honza M: Já vím, ale k té kingové radě je to akorát. těch histrek bych mohl napsat víc, třeba jsem už zminoval lonské měnění svíček, kabelu s následným znefunčněním motoru a roztavením drátku ke kondíku.
00:01:37
16.06.2007
Honza M
-> Gryzly: tohle jsi už jednou psal. Jinak dobrá story 3
22:37:07
15.06.2007
Gryzly
za další týden si koupil v bazaru daewoo za 40 000,- takže o škodáka míň. škodovku koupil nějaký automechanik pro svého otce. ve stavu v jakém zustala.
22:34:08
15.06.2007
Gryzly
King rustikálně jednoduchá šáde je ideální platforma pro automechaniky-amatéry Todle bych považoval jako šíření poplašné zprávy, po tom co jeden takový amatér po tom co jsem mu oznámil že nemám ted během dvou dnů čas abych mu vyměnil těsnění na Š120, prohlásil že by si to vyměnil sám. tak jsem ho v sobotu dopoledne vybavil novým těsněním, momenťákem, nějakýma klíčema a knížkou od macha kde má přesně popsaný jak se sundává hlava, nasazuje těsnění a montuje hlava a jak se dotahuje.
Přijel v neděli po obědě. že jako dobrý ale teče z toho trochu oleje. koukám že má mokrou převodovku pod domkem termostatu. to mi přišlo divný, tak jsme mu řekl at to nastartuje, strčil jsem tam ruku a mezi hlavou a blokem cákal olej na stěnu nad převodovkou. Tak jsem mu řekl že to udělal blbě, al e že s tím nesmý nikam jet jenom domů, protože na delší cestu by mu nemusel zbýt olej.
Po týdnu jsem se dozvěděl že sundal matky na hlavě co jsou pod svíčkama a jelikož mu nešla sundat hlava tak do ní z boku bacil mnohokrát kladivem, pak zavolal Mata ( Pat & Mat) a zjistili že pod tím plechovým víkem jsou další šrouby, sundali hlavu, vyndali těsnění a to nové namazali silikonovým tmelem na motory, aby to těsnilo. hlavu dotáhli a ono to i jelo, akorát ot nedrželo volnoběh.
Takže Kingu
važ slova!!
19:45:40
15.06.2007
Max
-> Peca: nepřestávám se divt jaký lidi běhaj po světě....
Věcí jsem prodal spoustu,každýho upozorňuju že to jsou starý auta,takže nic neni 100% přesto že jsem udělal co bylo třeba...
A třeba zrovna kámošovi po měsíci odešel altik. Což mě zrovna u něj mrzelo...ale normální lidi (jako on) to vzali v pohodě...že je to stará kára,že něco odejít klidně může.
Myslim že soudění ho předjde přinejmenším až se pujde někde zeptat a právníkovi řekne že se v tom vrtalo už x lidí... to je taky tvuj pádný argument. 4
15:08:17
15.06.2007
Reeaper
-> King: tak tak, máš pravdu 6 jenže jednomu, byť i s knížkou v ruce se to těžko dělá..ale to je o něčem jiným 5
-> Labros: a poč si byl CHYTRÁK? tak je rozdíl, jselit chceš z toho druhýho vytáhnout prachy za krávoviny, jako se to snaží ten prďola na Pecovi a nebo to, co píšeš ty..

btw dneska si jedu pro papíry k autu a taky se mu pokusím nadhodit, že jsem musel měnit hlavu, na což mě neupozornil a pochybuju, že o tom nevěděl.. stálo mě to 2.700 kč a to pro mě nejsou malý peníze.. tak to alespoň zkusím uhrát na solidní jednání..ale pochybuji o úspěchu..
10:40:00
15.06.2007
Labros
-> King: No tak s takovou ženskou pracovat, to můsí bejt horší jak galeje. To už bych si radši ani na ten zájezd nevydělal, abych s ní nemusel sedět v autobuse 1
10:21:58
15.06.2007
Labros
-> Peca: Můžu tě uklidnit, že i já jsem byl takový chytrák, že jsem si koupil škodovku za 15 tisíc (2 tisíce mi později prodávající vrátil) a po týdnu mu ji chtěl vracet, že má o sto tisíc km víc, než kolik mi řekl a že opravy kvůli technické budou stát majlant. A taky jsem mu (jí) vyhrožoval soudem 3 Dopadlo to samozřejmě tak, že jsem nikoho nesoudil, dotyčnou už nikdy nekontaktoval a (snad) se ze mě stal rozumný člověk. Což znamená, že jsem do škodovky investoval asi 80 tisíc, aby jezdila a jezdila i o něco líp, než normální škodovka. A dneska toho nelituju, kdybych původní majitelku potkal tak bych si s ní rád poklábosil, i když ona by asi neměla zájem - musela na mě mít podobný názor, jako tenhle člověk na tebe 3
09:49:11
15.06.2007
King
-> Reeaper: Právě, že dneska máš jako začátečník ideální podmínky: veškerá dokumentace a literatura je dostupná na netu a problémy se daj probrat na fóru atd. V 96tým byl I-net hračka pro pár vyvolených a tak se informace scháněly kde se dalo. Přístup "když tomu nerozumím, nevrtám se v tom" je opodstatněnej v pyrotechnice, ale rustikálně jednoduchá šáde je ideální platforma pro automechaniky-amatéry. Samozřejmě, že jako začátečník se nebudu pouštět do generálky brzd před panelákem4
14:23:50
14.06.2007
Reeaper
-> King: mno tak mě to teď sice napadlo, ale auto mě stálo 9tkč a myslím, že podobný by se těžko hledalo v mým okolí i s těma chybama. naštěstí disponuji vlastním parkovištěm v podobě dvora před garáží a za plotem, takže se taky snažím do toho vrtat, samožřejmě s heslem ´I když to je posraný, nevrtám do toho, neb tomu nerozumím a jistojistě všechno jde posrat ještě víc. Mekánik na mě má čas jen opravdu nutně8 naštěstí si zatím stačím sám..s knihama a Virtem v práci6 mít šikovnýho kamaráda, kterej by pomohl i osobně, rád bych ocáskoval a přiučil se 2
Ale pořád jsou nějaký kodexy a zákony, který se porušovat nemají..jenže někdy, když se jimi člověk řídí, tak ještě vypadá jako blbec 716
14:04:11
14.06.2007
King
-> Reeaper: seřvat vlastní ozvěnu3
Já jsem začínal stejně - po ŘP jsem koupil od kolegy z práce hundrtku za 5000 její opravu a STK jsem kompletně outsourcoval známýmu mechanikovi, což mě stálo dalších 6tkč, ale nějak mě nenapadlo, abych reklamoval zadní prasátka na 30let starým autě nebo že motor s 120tkm na hrbu trošku žere olej. Pak jsem začal na parkovišti opravovat a "upgradovat", z automechanikem jsem se zkámošil a na autě jsem větší věci dělal v jeho garáži pod jeho metodickým vedením :) On ze mě částečně udělal automechanika, já mu trošku osvětlil věci kolem elektriky. No tak začala cesta do pekel zvaná vlastnictví shade :)
13:23:30
14.06.2007
Peca
-> King: A ted jsem si vzpomnel, jestli ta samice s deckem nahodou neletela i s nama. V charterovym letadle jsme totiz nemeli mistenky, a tak si lidi posedali jak to slo. Nejaka machna tam prisla s manzelem a urvanym deckem, prosla ulickou a kdzy zjistila, ze si nemuzousednout vsichni tri vedle sebe, protoze musi poblitymu decku utirat pusu, zacala na cely letadlo vyrvavat, co je to za poradek, jak je to vychcany ze si kazdy poseda jak chce a oni pak nemaji tri sedadla vedle sebe.
Uz jsem ji chtel uvolnit misto, ale neudelal jsem to. Kdyby totiz misto toho rvani a stezovani slusne nekoho poprosila, ze potrebuje sedet vedle svyho decka a manzela, urcite by se nekdo nasel. Takto samozvane jecela v letadle na plny kolo, decko stresovala a cekala, ze se jako nekdo sam od sebe zvedne a jeste se ji omluvi. No, nestalo se.
13:20:38
14.06.2007
Reeaper
-> Peca: tak to, co píše King.. to byla ženská a některý jak se rozeřvou, sou schopný ječet na svou ozvěnu v lese, ať už drží hubu 833 a v tom amoku jim nedojde, že by měly sedět na pipce, mlčet a těšit se na nafukování rukávků u móře 40
13:18:06
14.06.2007
Reeaper
-> King: Tak já jsem asi taky ta ryba, neb jsem tomu rozumněl jak Majkrosoft počítačovýmu softvéru 40 Ale Škůdky se mi líbily a líbí a šel jsem do toho a učím se a zajímá mě to.. Za tu dobu, co tu jsem, sem pochytil dost věcí, ale stejně nemám znalosti a ani možnoisti (to je překážka jak cyp) se v tom ukrutně vrtat..takže se mnou vyjebat bazar, tak jsem prostě nahranej a platím ty těžký kačenky.. 8 Ty a spousta dalších tady šáhnete, protočíte a je to..a něco montovat? no-problem víš.. 4 ale jinak souhlas 40
prej tydýtům 333 tos mě pobavil 40
A k tomu vejletu no-cmnt, ještě že je šéf na obědě, sem se málem posral smíchy 33
13:16:57
14.06.2007
Peca
-> King: Tak to my jsme byli ve velmi podobny situaci, akorat jsme misto rvani jasali, ze nam dali misto polopenze dali all inclusive a o dva dny zadara prodlouzili pobyt. A nadavat? Ani napad!
Je fakt, to fsechno je o lidech. S jednim se domluvis, a druhy je nejchytrejsi na svete ...
12:43:07
14.06.2007
King
-> Peca: Trošku mi to přípomíná jistou blbku, která se vydala na dovolenou se stejnou cestovkou jako my. Potíž byla v tom, že se na cestu vydal z Ostravy, letadlo letělo z Prahy a místo přistání na Krétě se taky změnilo, takže jsme ještě ve finále museli jéchat 140km po pobřeží autobusem(docela fajn vejlet zadara :).
(N)astertivní blbka už však byla řádně nasraná z toho, že:
-s půlročním miminem a 70letou tchýní jela x hodin Ova-Pha (tak už to bejvá při 400km vzdálenosti)
-odlet z ruzyně byl o 1,5 hodiny opožděnej (to se stává i na regulérních letech, natož u čártrů)
-přistály jsme o 140km jinde (to nasere, ale hlavně, že jsme na zemi :)
-na letišti na Krétě se ji dočasně ztratil kočárek, kterej byl mezi zavazadlama (nic neobvyklýho)
....delegáti se k ni chovali slušně, snažili se jí pomoc s dohledáním kočárku (ač to byl vlasně problém ona vs. řeckej airport), ale samice byla strašně uražená, myslela, že jedná asertivně, ale byla to typická nic neřešící nasertivita. Buhužel se blbka musela usadit v autobuse za náma, takže emotivní komunikaci s delegátem zájezdu jsem měl na plný pecky do ouška 8
Aby to nebylo všechno, dorazili ještě tím, že ji budou muset ubytovat v jiným hotelu (hotely se overbookujou kvůli odřeknutým zájezdům a tentokrát to prostě nějak nevyšlo) - ovšem o hvězdičku lepším, skoro na pláži a all inclusive. Samice byla ovšem už v ráži a tak se chovala jak utržená ze řetězu. A nejlepší na tom všem bylo, že když nezískala sympatie ostatních účastníků zájezdu, začala na celej autobus vyřvávat, že jsme jak ty ofce, co je vezou na porážku, co se ani neozvou! 1 A dorazilo to oblíbeným zmrdím zaklínadlem "Kdybych já takhle pracovala v práci, tak si na ten zájezd ani nevydělám!" :)) To už mi fakt cukal pravej loket, protože jednoduchým pohybem dozadu moh skočit ve ksichtě blbky, ale zase do toho kecalo moje lepší já, takže nerealizováno :)
12:30:45
14.06.2007
Peca
-> King: ... husa blesku 3 3 3
12:28:08
14.06.2007
Peca
-> Johny Death: Tak na tu formulaci od soudu jsem zvedavej, urcite to sem dej 4 Diky.
-> Reeaper: 3 3
12:21:05
14.06.2007
King
-> Reeaper: Jasně, já netvrdím, že ta smlouva je košer a líbí se mi - je to svým způsobem pěkná levá, ale trošinku chápu ten bazar, že se tak sichruje proti těm největším tydýtům, co si u nich koupěj 20let starou shade s čerstvou STK a očekávaj, že budou do další STK jenom dolejvat benzín a nádobku ostřikovače. Každýmu normálnímu člověku je přitom jasný, že když koupí ojetinu, musí minimálně udělat brzdy, vyměnit kapaliny a počítat s tím, žze do toho vrazí minimálně dalších 10-20pct pořizovací ceny (a pokud je hračička tak i daleko víc :) Kdyby se mi např. po koupi shade v bazaru vysypala převodovka, tak já osobně bych prostě koupil za pár stovek jinou, přetěsnil ji a jezdil vesele dál. Když se tohle stane totální "rybě", bude ji oprava stát několik tisíc a bude volat Občanský judo a brečet, jak s ní bazar vyjebal. Buď se v něčem vyznám a pak si můžu dovolit kupovat použitý (lacinější) zboží nebo jsem "ryba", nemám kontakty a zkušenosti, a pak radši platím ranec za nový zboží a "pojišťuju" se tím proti případným závadám. Pecův příklad je příkladem ryby, která s koupí 33letýho stroje očekává záruční podmínky a poruchovost jako kdyby koupil novou jawku u autorizovanýho dealera a pak se diví jak husa blesku....
11:57:12
14.06.2007
Johny Death
-> Peca: 3 3 3 3 no ty voe tak sem si to dočet konečně do konce. jedno téma asi po pul roce celý a nestačím se popadat za břicho 3 borca s tou fakturou už normálně pošli do prdele. on už v tomto případě nemá nárok na žádný vyrovnávání. Pokud chceš mít klid na duší pošli mu dva šroubky jednu vložku HELICOL tesnění a jeden velkej odjíštěnej granát... bejt tebou tak s ním ukončím komunikaci se slovy že podstata smluvního ujednání nebyla porušena a pokud se zdá být poškozen že at se stejně jako ty jsi to udělal poradí s právníkem který mu znění zákona o koupi partiového zboží řekne svoje. Až se mi přihlásí na icq kamoška co je nekde v šumperku na soudě tak ji řeknu at ti napíše nejakou peknou formulaci zákona kterou mu mužeš poslat a at se z toho už posere. Tohle je fakt domluva s idiotem kterej nemá všech 5 pohromadě a nebo si z něj dělaj prdel i ti servisáci 3 3 3
11:31:52
14.06.2007
Reeaper
-> Peca: mno, co si budeme nalhávat..myslím, že kdyby za tebou stálo 5 kamarádu, včetně rádoby veterináře, zoologa a Meg Gajvra, taky bys uvěřil, že prdí hadi, i když tomu nerozumíš 40
(možná rozumíš, chápeš, jak sem to myslel 3)
11:11:50
14.06.2007
Peca
no, myslim ze dotycny typ je opravdu mix obojiho. A ta jeho sebejistota ... 8
11:07:37
14.06.2007
Reeaper
-> King: hmm, nikdo tě nenutil, máš pravdu.. ale přecejen to je dost divný jednání..kdybys to nepodepsal, budeš bez auta a dřív či později bys stejnou/podobnou smlouvu podepsal jinde a nebo právě na tom samým místě.. Donutily by tě k tomu okolnosti, stejně, jako se někomu prostě auto zalíbí, chce ho mít, tak to podepíše.. a nebo tak ne, to je pravda..mno pak ale pude jinam a tam......a znova.
A celá takhle debata je o tom, že ten moula chce vytáhnout z Pecy prachy, to je mi teď už jasný. Ale ze začátku to tak jasný nebylo a vypadalo to skutečně jen na skrytý vady (o kterejch Peca vědět mohl, ale samože vědět nemusel!). Takže teď je postup jasnej-nasrat tomu maníkovi na hlavu a rozmazat a přetáhnout mu trenky přes hlavu..
Ale jak se chovat v případě, resp. jaký šance by měl ten chlap, kdyby mu šlo opravdu jen o ty vady, prostě kdyby jednal férově? a kdyby naopak Peca férově nejednal a nenabídl mu fin. částku za, tuším, spojku. Měl by ten chlap vůbec nákou šanci? Nebo máme každej prostě smůlu, když podepíšeme smlouvu, podle který sme si předmět prohlédli zepředu, zezadu, zespodu, shora a jak to jen jde, víme přesně, co kupujeme a jsme smířeni s tím, že kupujeme starej vrak, hodnej tka akorát na ND apod..? Takto vedeno ve smlouvě a ve skutečnosti auto vypadá krásně a s tím nám bylo i představeno. Prodavač o něm básní a ve smlouvě to je vrak..jůůůů 98 Dobře věděli, proč ti, Kingu, prodávali to auto s takovou smlouvou..a co to je kua za jednání? Náš zákazník, náš pán? hmm..a nebo Kup, mlč a šoupej nohama..

(sry za román..)
10:42:35
14.06.2007
King
-> Peca: Mnooo, nezávidím ti to, ale dobře, že ses podělil o zajímavou zkušenost se zmrdem. Těžko říct, jestli je vychcanej či tupej popř. nakolik je to mix obojího. Dokážu si ale představit, jak ty jeho "kámoši-experti" ; mu raděj proti tobě a utvrzujou ho v tom, že je v právu :)
Ale je fajn vědět, jakýmu typu lidí se vyhnout při prodeji čehokoliv.
Částečně chápu i dodatek ke kupní smlouvě, kterou jsem kdysi podepsal v Auto Esa při kopi 105ky. Prostě potřeboval jsem auto rychle a neměl jsem náladu na objíždění důchodců, co prodávaj shadiny :) Tak jsem si vyhlíd auto v bazaru a prostě ho koopil. Auto mělo čerstvou STK, bez náznaků koroze, prostě s přimhouřeným okem - voňavka :) Ovšem příloha smlouvy o tech. stavu klasifikovala ve všech směrech auto jako totální neprovozovatelnej vrak - na tuhle game jsem byl předem připravenej , takže jsem prostě podepsal. Proto mě ani nepřekvapilo, že po cestě domů mi AC pumpou, jejíž víko drželo na 2 šroubkách, uteklo asi 10l benálu, ani že brzdová soustava je ve stavu, ve kterým mohla projít jedině virtuální STK :) Ani ve snu by mě nenapadlo, abych korespondoval s autobazarem o takovejch ptákovinách a dožadoval se nějaký slevy - nikdo mě nenutil to kupovat ani podepisovat tu zmrdskou smlouvu.

11:21:18
13.06.2007
Peca
tak jeste se neozval, asi kuje pikle nebo na to sere
12:12:55
12.06.2007
Luděk
-> Peca: být Tebou,tak to pustím z hlavy,protože ten člověk je fakt přinejmenším divnej,resp. se podle mě z Tebe jen snaží dostat peníze a Ty jakoukoli další komunikací ho budeš utvrzovat v tom,že jseš ochoten mu i něco dát8
11:52:07
12.06.2007
pyroman
-> Peca: tak to je na houby.... takovýhle popsaný papír seženeš i za flašku.... a navíc jak se říká, papír snese všechno
10:36:45
12.06.2007
Peca
-> pyroman: husty ... Tady se bohuzel vsechny zavady a opravy konaly bez me pritomnosti, nevidel jsem ani servis, ani motorku ani dily, jen dva popsany naskenovany papiry co tomu jako melo byt.
10:22:41
12.06.2007
pyroman
Stolo se mi něco pobodnýho...prodával sem relativně novou motorku - jetou dvě sezóny a po týdnu a něco se ten dotyčný ozval, že je zadřenej motor...Domluvil sem se s prodejcem (byl sem první majitel) že se tam ta motorka vezme, aby se zjistilo co a jak... po týdnu přišlo vyjádření, že motorka byla cca 200 km jetá bez oleje...nový majitel na ní najel asi 500 km, takže si mohl stěžovat akorát sám na sebe.....4
09:54:47
12.06.2007
Peca
a nevite kdo, kolik a komu se plati pri obcansko - pravnim soudnim procesu?
22:53:43
11.06.2007
JoseA
-> Peca: Tak to bys mosel ale přikrýt nečím palivoměr, aby to byla opravdu "SKRYTÁ ZÁVADA"3 3 3
21:54:40
11.06.2007
Peca
-> JoseA: Jenze co kdyby mu dosel benzin v nadrzi? To si taky nevsimne, takze skryta vada je na svete a mel bych Yamahu/Hondu zpet 1
17:11:44
11.06.2007
JoseA
To je fakt debil vychcaný. Za třináct tisíc mohl být rád, že to vůbec jezdí kuva. Dal za motorku deset, dalších sedm za opravu a do investic počítá asi aj přepis, povinné ručení a benzín s olejem. To bys mu měl určitě taky proplatit. Napiš mu, že si měl koupit HONDU/YAMAHU, pokud čekal spolehlivý stroj a lil by jenom benzín do nádrže, občas koupil novou pneumatiku za 5tis/kus, vyměnil syntetiku a řetězovu sadu 5
15:40:26
11.06.2007
Peca
-> Kalibán123: To je fakt 1
15:36:13
11.06.2007
Kalibán123 - zrušená registrace
-> Peca: tak správně a at si jde hrát k soudu a s tím znalcem nevím asi to určitě mělo být před, ale to on neví tak si ho přece může jen tak zaplatit ne 3
15:27:03
11.06.2007
Peca
-> petr s: To jsem mel na mysli 4
Jinak jsem mu zase odepsal (dalsi dil story Srazka s blbcem, cast ctvrta: Konec v nedohlednu)

Takze,
Motocykl byl poradku, protože kdyby nebyl, netroufl bych si na nem vozit na jare sebe i svoji tehotnou zenu. Krome toho je v sedmem mesici a ma se fajn. Kdyby nebyl motocykl v poradku, tak byste se na nem asi neprojel a spokojene nepodepsal kupni smlouvu.
Nemyslete si, ze jsem se nebyl nikde ptat, jak mam postupovat. Mam cisty svedomi a kupni smlouvu. To, ze jste jel pro motocykl a vzal si s sebou partu lidi, aniz by kdokoliv z vas tomu rozumnel, je pouze vas problem. Vetsinou se jezdi vozidla třeba do bazaru vybirat s nejakym znamym automechanikem atp., ktery auto proleze do sroubku. I tak si myslim, ze by motocykl obstal. Jak rikam, me a predchozimu majiteli, ktery na nem prijel za mnou 300km z Benesova do Brna, slouzil dobre.
A nezapomente, ze motocykl je papirove stary 33 let. Takze pokud chcete, tak nashledanou.

PS: Nabidl jsem se na uhradu materialu nove spojky, nicmene zrejme nemate zajem. Dobre. Delejte, co uznate za vhodne.

Na shledanou
15:21:30
11.06.2007
petr s
-> Peca: Při rozebírání měl být přítomen soudní znalec a měla být udělána dokumentace
15:06:21
11.06.2007
Reeaper
-> Peca: jasně, když si něco koupíš v shopu, posere se ti to, co uděláš? opravíš a pak jdeš reklamovat? 6 už tímhle podle mě udělal chybu..
15:05:01
11.06.2007
Peca
-> petr s: Takze?
15:04:33
11.06.2007
Reeaper
-> Pedros: už jsme to tu dával -> Reeaper: 16.05.07 08:39:44

ajko je mě jasný, o co se jedná, ale pokud si ten maňas (3) najde solidního právníka, může dělat problémy.. i když snad není možný, aby vyhrál..
-> Kalibán123: 47 to ho na pár tisíc přijde a snad ho to přejde..
15:03:30
11.06.2007
petr s
-> Peca: Právě že měl
15:03:07
11.06.2007
Pedros
-> Peca: asi by to tak mělo být,když se do toho začne jebat,tak potom už toho moc nepozná..pak už to může být jen doměnka
Extreme Tyres