Je to v pi*i

prohledat
204 příspěvků (zobrazeno 201 až 204) od 15.05.2007 do 18.06.2007, založil/a Peca
řadit dle data
20:21:55
15.05.2007
105
-> kaprik faster: : nebo za benzín3 3
20:20:21
15.05.2007
Kapřík
taky je otázka co s tím motorem je....jestli to je nějakej umělec, třeba tomu nic není, jen to nenastartoval3 3 A taky nevíš jak se k tomu 3 týdny choval...nová motorka, lítal na tom třeba jak prase, bůhví co tam nalil za olej......
20:18:13
15.05.2007
Kapřík
-> Peca: nijak bych to neřešil...pokud to není nějakej tvůj kamoš nebo známej, ser na to!! Podepsali jste smlouvu, o žádné záruce řeč nebyla, motorka normálně jela a ty víš že v tom žádná levárna nebyla, takže máš čistý svědomí...Bohužel je to jen stroj a ten se porouchává...prostě smůla..no....Prodal jsi X let starou Jawku...a starý motorky jsou starý motorky..(taky mám doma 2)...
20:11:58
15.05.2007
Peca
mam dotaz na prodej motocyklu Jawa. Prodal jsem pouzity motocykl zajmeci pres inzerat. Po trech tydnech se mi ozval, ze se mu motocykl porouchal a misto opravy chce odemne kompletne stornovat obchod a penize vratit. Jak postupovat v tomto pripade? Pri predani i pred tim byl motocykl v poradku, o drobnych vadach kupujici vedel, sam se na motocyklu svezl a rekl ze je spokojeny. Pak jsme podepsali smlouvu o tom, ze on prebira motocykl s doklady a ja penize.
Jak je to s tim navracenim, ma narok dostat vsechny penize zpet, i kdyz se mu motocykl porouchal 3 tydny po prodeji? Nejede mu motor a ten ma vymazane cislo motoru, takze je to nahradni dil, ne soucast vozidla ... Diky za kazdou radu. Ja ani predchozi majitel "JK" jsme do motoru nezasahovali, slouzil nekolik let.
Extreme Tyres