204 příspěvků (zobrazeno 201 až 204) od 15.05.2007 do 18.06.2007, založil/a Peca
řadit dle data
20:21:55 15.05.2007
105
-> kaprik faster: : nebo za benzín
20:20:21 15.05.2007
Kapřík
taky je otázka co s tím motorem je....jestli to je nějakej umělec, třeba tomu nic není, jen to nenastartoval A taky nevíš jak se k tomu 3 týdny choval...nová motorka, lítal na tom třeba jak prase, bůhví co tam nalil za olej......
20:18:13 15.05.2007
Kapřík
-> Peca: nijak bych to neřešil...pokud to není nějakej tvůj kamoš nebo známej, ser na to!! Podepsali jste smlouvu, o žádné záruce řeč nebyla, motorka normálně jela a ty víš že v tom žádná levárna nebyla, takže máš čistý svědomí...Bohužel je to jen stroj a ten se porouchává...prostě smůla..no....Prodal jsi X let starou Jawku...a starý motorky jsou starý motorky..(taky mám doma 2)...
20:11:58 15.05.2007
Peca
mam dotaz na prodej motocyklu Jawa. Prodal jsem pouzity motocykl zajmeci pres inzerat. Po trech tydnech se mi ozval, ze se mu motocykl porouchal a misto opravy chce odemne kompletne stornovat obchod a penize vratit. Jak postupovat v tomto pripade? Pri predani i pred tim byl motocykl v poradku, o drobnych vadach kupujici vedel, sam se na motocyklu svezl a rekl ze je spokojeny. Pak jsme podepsali smlouvu o tom, ze on prebira motocykl s doklady a ja penize.
Jak je to s tim navracenim, ma narok dostat vsechny penize zpet, i kdyz se mu motocykl porouchal 3 tydny po prodeji? Nejede mu motor a ten ma vymazane cislo motoru, takze je to nahradni dil, ne soucast vozidla ... Diky za kazdou radu. Ja ani predchozi majitel "JK" jsme do motoru nezasahovali, slouzil nekolik let.