-> Jozka: Jo, čím novější software, tím víc si žije svým vlastním životem...
...třeba můj aktuální počítač (Dell Latitude E7240) s nějakými Windousy (ani nevím, jakými - něco mezi 8 a 11) mne vytáčí tím, že software, ovládající interní zvukové zařízení, má několik chyb, které mi ničí nervy - dvě jsou fakt otravné:
1) Poté, co pustím jakoukoli zvukovou stopu (ať už MP3 interním přehrávačem Windows, MID přes MuseScore nebo jakékoli video (přes VLC nebo odkaz z internetu), zvukový hardware se zapne až 3 vteřiny poté (první 3 vteřiny je ticho, než se začne něco ozývat), takže musím vždy vrátit na začátek stopy (videa), abych nepřišel o začátek...
2) Když pustím zvuk do externího výstupu (3,5 mm jack) - ať do sluchátek, nebo do zesilovače, tak signál je slabý, takže musím zesílit výstup zesilovače. Ale v případě, že zvukovou stopu (video) pauznu a znovu spustím, signál se vrátí na normální úroveň - tedy musím výstup zesilovače zase ztlumit - přitom softwarové ovládací prvky na počítači (ovládání hlasitosti přehrávače i zvukového zařízení počítače) zůstávají stále na stejné úrovni...
![21](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/21.gif)