skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ostatni modely
-> castrol: Uvidim,každopádně nebudou,má jen dvě a je strašnej zájem,no nedivim se
-> skodovak: tak mozno po vianocach
-> castrol: nemocenská neni moc vysoká a ty poělaný vánoce :( ale asi budu litovat když nevezmu,když vidim ty ceny normálně
-> skodovak: tak to ber to je dobra cena 

-> castrol: 2400 ale když vezmu že mi poslal i jeté žhavítko s nabíječem a litr 16%paliva tak skoro též 2 tis...poštu počítal kylo ale platil asi 160 expres dobírka myslim si že velice solidní náhoda
-> skodovak: a co stala bugina ?
-> castrol: právě že za ty peníze určitě za 2tis RTR novej spalovák je hodně slušný si myslim...
-> skodovak: tak to by sa oplatilo mad zalohu 

-> castrol: spíš jsem myslel kuli motoru a elektronice víš kdyby něco...
-> skodovak: ked mas velku betonovu plochu tak sa to oplati
-> castrol: Jedna nádrž byla na volnoběh,druhá byla jen u nohy hrc prc,třetí už taková jízdní ale ne plnej a čtvrtou už jsem tak nějak střídal vše....snad se chytne..
-> castrol: ještě mi nabídl silniční na stejném základu se stejným motorem za 2tkč,už jen náhradní motor za tu cenu by se vyplatil...
-> skodovak: ok len zabehavaj ale ako som pisal opatrne
-> castrol: všechno bude zatim jsem s toho ještě neskutečně vyjevenej
a neni moc kde lítat nechci to moc zašvihat a odvařit elektriku,nehledě na to že vlastně zajíždim dá se říct

-> skodovak: no parada a este to vidjko ked budes mat cas a chut

-> skodovak: skus ved za to nic nedas
-> castrol: chápu věc....majitel mi posílal nějakou polskou stránku kde jsou,ale když nevím přesný model což neni schopen mi zdělit tak těžko dohledat..nevim myslíš že se mám radši mrknout po něčem jiném?
-> skodovak: ale si aj zistuj ci su na to este aj niejake nahradne diely ked ho rostrepes aby si nan nieco aj kupil
-> castrol: No jak vidíš hledám,jenže při tom potřebuju nějaké radní :-)
-> skodovak: tie cinske mrdky to je na nic,jedine tak hladat po inzeratoch tam sa daju kupit pekne stroje zapar korun
-> castrol: No měl jsem dlouhou pauzu a začlo mě to chybět...Fita chci rozchodit,ale zajímá mě nějakej vrtulník ten čínskej krám mě naladil..jenže zas nemám tolik financí abych koupil novou walkeeru a hned ji pokřtil
-> skodovak: a teraz staviam akrobata
-> castrol: já vim to už mám projitý

-> skodovak: tu sa mozes pozriet co mam skoda-virt.cz/cz/.../1392
88-rc-auticka?poffset=50
-> castrol: Fita jsem měl 2,0 motor...Vrtulník mám jen tu čínu Vulture 848B to je o ničem a ta technika je k ničemu.Protože i nabitej vyletíš zatočíš nebo chceš dopředu a vrtulník jde k zemi
ked tak na to pozeram asi si ties nieco zaobstaram 

-> skodovak: ale ked stavas lietadlo a nie kupujes tie polystyrenove sracky tak je to tiez dost zlozite naucit lietat
-> castrol: Se na to asi vyse....
nevim jestli bych to zvlád ona to nejni prdel,letadlo je proti tomu nic...

-> skodovak: ak mas daj to racej niekomu zalietat lebo ked padne tak je ponom
-> castrol: No vždyt to mi přijde akorát,podle toho co jsem hledal tak to tak nějak je.No tak s tim štelovánim jsi mě rozhodil teď nevím zda jo či ne.
Koukal jsem že stojej min.kolem tří

-> skodovak: podla mna okolo 50cm ale napis majitelovi to je istejsie 

-> castrol: Jak je to velké?
-> skodovak: ta cena by tomu aj sedela je to ta mensia rada ale tieto male vrtulniky je velky problem naucit lietat 

-> castrol: co tomu říkáš?
-> skodovak: tu mas pomocku www.volny.cz/vladimir__p/
HeliSetup.html
-> castrol: Pro začátečníka celkem těžkej počin teda...skusim to sem nějak narvat
-> skodovak: Vyvazuju sa rotorove listy a uhoj natocenia ,treba potom nastavit supravu aby siiel pekne rvno hore a dole,doprava a dolava.Nemas foto toho vrtaulniku?
-> castrol: našel jsem v inzerátech Walkeru 4 nějakej starší model 4 kanál,pán píše že je nepoškozená dva roky nelétaná,že koupil novou NiMh baterii pro jistotu,jsou k ní náhradní rot.listy,nějakej motor,cvičný kříž,nabíječky atd...píše zkrátka že je jen rozvážená.Cena je 1400 přijde mi to celkem málo..co si o tom myslíš? Krom šoupání baterkou atd.se vyvažuje jak?popřípadě co by tomu mohlo jinak být,vyzkoušení neni možný z důvodu vzdálenosti prodejce
-> skodovak: co presne by si chcel vediet ak budem vediet pomozem
Kluci kdo se tady trochu vyzná ve vrtulníkách?
-> Bobesh: super stránky