skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> minno: Nedávno som videl jednu jedničkovú ktorý mal dieru ako päsť vo vodičových dverách
(vpredu pod lištou)

-> ajok: Irónia osudu

-> minno 17.01.24 13:59:40: namacklej prah a blatak, ale tady jezdi horsi, dvojky uz casto nemaji prahy a zacina to uz i u jednicek

-> minno 17.01.24 13:59:40: Tvl. To ta moje nová černé je těžce ve vůni 

Jeden (zdá sa) pojazdný vrak od nás z mesta
Druhá strana auta detto...

-> john simple 29.12.23 06:11:29: s tím slovem náhradních bych nakládal opatrně
-> HLT: akorát že neprodává Škodu 110R , ale soubor náhradních dílu 

-> ajok 28.12.23 04:01:10: no když to nemělo podlahu :( ta zmizela někde v zemi 

-> HLT 27.12.23 22:30:19: tvl, takto to zlomit a ten olej tam na zemi...

-> saskyn2 26.12.23 15:17:30: ta zásuvka na tažný 

-> saskyn2 26.12.23 15:17:30: A hele, plynová tabáková M1 s tažným...

-> saskyn2 26.12.23 15:18:54: chce to alespon plachtu pod to, na hline to je vrazda pro auto, sice z venku opryska, ale podvozek neohnije a v tech blatnikach by ted taky nebyly diry, ja mel skoro 10 let 136 rapida na plachte a zespodu stale stejnej, dobre, ze do neho nezatekalo, minulej majitel ho mel ve stodole, ale na mokre hline a tam dostal zabrat vic
Tady jeden clovek uz odstavil na zahradu 2 kila a rozpadaji se mu a jedno docela pekny nekde sehnal bez papiru, tak ho dal na Vcka a uz mu to zas stoji na hline

Tady jeden clovek uz odstavil na zahradu 2 kila a rozpadaji se mu a jedno docela pekny nekde sehnal bez papiru, tak ho dal na Vcka a uz mu to zas stoji na hline

Pamatuju jak to tam zaparkovali jako normální hezký auto. Škoda ho.
-> ajok: možná kecám, možná poškrábané (byl jsem tam cca 10 minut, takže na žádné větší obhlídky nebyl čas), ale vím, že přední a zadní okno nepoužitelné 

-> ajok: zadní sklo tam neni
-> HLT 21.12.23 02:33:30: rapid ma zadni kaleny, eRko ma zadni lepeny?
ja jen, ze kaleny nepraskne, to se vysype...

ja jen, ze kaleny nepraskne, to se vysype...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 20.12.23 21:48:08: ano je to ono. Z toho místa to nedostane nikdo tak jak to vidíš, protože se to při sebemenším pohybu rozpadne.
Ve zkratce - shnilejší erko jsem na vlastní oči neviděl.
A vzhledem k tomu, že to mají pod palcem cigani, se kterýma se nejde domluvit, tak tam ještě dlouho stát bude.
Jediné cenné na tomhle vraku je motor a pár drobností, jinak je to kupa opravdu fest shnilých plechů.
Ani ty skla za to nestojí - přední prasklé, zadní taky a zadní torpédo mi zůstalo v ruce, když ciganovi vysvětluju, jaké díly sháním (zadní panty)
Ve zkratce - shnilejší erko jsem na vlastní oči neviděl.
A vzhledem k tomu, že to mají pod palcem cigani, se kterýma se nejde domluvit, tak tam ještě dlouho stát bude.
Jediné cenné na tomhle vraku je motor a pár drobností, jinak je to kupa opravdu fest shnilých plechů.
Ani ty skla za to nestojí - přední prasklé, zadní taky a zadní torpédo mi zůstalo v ruce, když ciganovi vysvětluju, jaké díly sháním (zadní panty)

-> saskyn2 21.12.23 00:42:42: podobnou, jen teda 110 LS mi nabizi kolega s pudou dilu za desitku, tak jsem mu rikal, ze az neco (jednu az dve nivy) prodam, tak ze to asi vezmu... motor po 10 letech stani se mi podarilo natocit
-> ajok: dneska by za to lidi utrhali ruce skoda-virt.cz/cz/.../1379
08-skoda-110r-bez-dokladu-
spise-na-nd
-> ajok 21.12.23 00:12:24: to je stejně strašný, já si pamatuju jak jsem před 13 lety prodával erko v mnohem lepším stavu a nikdo to nechtěl ani za 6000 a dneska se vyvařujou takovýle hrůzy.
www.carbrothers.cz/skoda-
r?fbclid=IwA...
kdysi jsem s nima zacal projednavat vyvareni LUXe, jenze pak zemrela mamka a uz jsem na nic nemel naladu...
kdysi jsem s nima zacal projednavat vyvareni LUXe, jenze pak zemrela mamka a uz jsem na nic nemel naladu...
-> HLT 12.12.23 21:46:26: to je z toho rozprodeje mercedes servisu? Co za to chtěl ,předpokládám že to držejí pohromadě okna
-> Pavel P.. 12.12.23 21:49:05: jo tohle jsem viděl. To zelené je v podstatě ve stejném stavu.
Jinak jsou i ještě horší
Jinak jsou i ještě horší

-> HLT: jsou i horší...
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-110r-1970-erka-over ovaci-serie-prototyp.php

auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-110r-1970-erka-over ovaci-serie-prototyp.php
-> ajok 20.11.23 20:38:05: tyhle kostky jdou do drtiče,ten už v dnešní době umí roztřídit vše.
Do teď jsme rozebírali komplet vše.Bohužel už se to moc nevyplácí a tak se přejde i k této variantě,kterou jede 90% likvidací už x let.
Do teď jsme rozebírali komplet vše.Bohužel už se to moc nevyplácí a tak se přejde i k této variantě,kterou jede 90% likvidací už x let.
-> ajok 20.11.23 20:38:05: Inu - "ekologická likvidace"
V dnešní době máš prakticky jistotu, že když je v názvu čehokoli zmíněno "ekologický" nebo "eko", tak to se skutečnou ekologičností nemá kromě názvu společné zhola nic...

V dnešní době máš prakticky jistotu, že když je v názvu čehokoli zmíněno "ekologický" nebo "eko", tak to se skutečnou ekologičností nemá kromě názvu společné zhola nic...

-> ajok: 5 a 6 kombík jsou defakto stejný kastle - zazadu je na první pohled skoro nepoznáš (viz: skoda-virt.cz/cz/.../1760
19-volant-vw?gotopost=4... Levej černej je G6, pravej černej G5). Jen tam jsou jiný přední světla (a tím i blatníky a kapota) a interier. Bohužel si ta G6 vzala z té G5 i tu nemilou vlastnost koroze 

-> Syny 20.11.23 20:27:38: 5 a 6 je stejna platforma?
-> venni 20.11.23 19:57:00: jsem myslel, ze do lisu jde cisty zelezo, bez plastu, bez skla...

-> venni 20.11.23 19:57:00: jsem myslel, ze do lisu jde cisty zelezo, bez plastu, bez skla...
-> venni: Az tam budes mit nejakej G5/G6, tak dej vedet :)
Ta černá Octa, co jsem teď pořídil, tu stála cca 2 měsíce nabouraná s TK propadlou od února a nikdo to neodtáhnul. Ani když probíhalo blokové čištění. To mu tam dali MP jen nějakej papír za stěrač.
-> ajok: Mňa takto chytili v lete
Toto predpokladám že nebude mať nálepku,už to nelepia.

-> minno: Ale len u nás,u susedov nelietajú pokuty.A tento vrak čo si postoval by rovno mali odtiahnúť,a šup pod lis.Také neekologiské autá by sme už dávno nemali vídať na cestách,veď už vynašli elektrické 

-> minno 18.11.23 09:39:36: a u nas zas ted muzes prihlasit i auto bez STK, to driv neslo (nebo podle vykladu urednika), ale zas na silnici tezko vyjet, protoze policie ma v autech automaticke upozorneni, ze nemas STK
ale u te octy schvalne mrkni na ty nalepky, do kdy kontroly jsou :)
ale u te octy schvalne mrkni na ty nalepky, do kdy kontroly jsou :)
-> minno 18.11.23 09:39:36: Možná na SK, v ČR nemusí. Jen nemá s propadlou STK co dělat na veřejné komunikaci - byť stojící na veřejném parkovišti.
-> minno: ale dodrzuje, ved nechaj prepadnut kontroly a uvidis 

-> ajok 17.11.23 22:42:34: Platnú STK musí mať každé prihlásené auto, inak pokuta (aj poštou) - ale asi sa to tak moc nedodržuje, neviem.
-> saskyn2 18.11.23 00:12:25: pul roku propadla STK jim pry staci
edit: www.auto.cz/odtahovali-js me-auta-s-propadlou-stk-zm izi-konecne-z-ulic-129499

edit: www.auto.cz/odtahovali-js me-auta-s-propadlou-stk-zm izi-konecne-z-ulic-129499
-> ajok 18.11.23 00:05:47: Protože kdysi se vraky válely všude a dost aktivně se to odtahovalo, od té doby co je ekolikvidace a hlavně buzeruje čkp tak těch vraků stojí po ulicích minimum a moc aktivně se to neřeší. Hlavně nevím o tom že auto bez STK by někdo automaticky měl považovat za vrak, to spíš když to nemá značky, kola atp. Tady u školky stála nějaká astra a nemohli se toho zbavit docela dlouho přesto že to mělo vymlácený boční okno a dost to tam překáželo.
-> saskyn2 17.11.23 23:30:04: divny, ze za tak dlouho bez STK to nikdo neodtahne a pritom Davidovi tenkrat takto zlikvidovali garde.
Spíš bude majitel v base, nebo to bude v dědictví, nebo něco takového. Tady stojí nějaká lancie dneska už je to starej pekáč, ale když to někdo odložil, tak to bylo tak rok starý
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar