skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> minno: Zahrada šílené, ale prádlo evidentně perou tak alespoň něco.
-> minno 17.04.24 08:08:24: na tom bilym je panel hella nebo polak?
-> minno: Takove rozkvetle jarni zatisi 

Súkromné domáce vrakovisko v Ružomberku
Odfotené len na rýchlo. Favoritov tam má asi 10 + 1 úžovka, z druhej strany domu má nejaké staré Lady a Mercedesy, zopár vrakov stojí aj na ceste pri dome.

Odfotené len na rýchlo. Favoritov tam má asi 10 + 1 úžovka, z druhej strany domu má nejaké staré Lady a Mercedesy, zopár vrakov stojí aj na ceste pri dome.
-> minno 17.01.24 20:29:31:
ja kdysi dal jv jedne firme zlepsovak, vse benzinove prestavet na LPG, bylo kvuli tomu sezeni, smetli to ze stolu, ze to se nemuze vratit, ze to jsou vraky uz a pry jeste bezpecnostni rizika a ze s tim nikdo nebude chtit jezdit, tak jsem tam placnul, jeste tem dvojkam udelat prahy a nejakou dobu vydrzej, pak si to vyvareni prahu podal jako zlepsovak vedouci udrzby a dostal za to odmenu, docela velko, nevim kolik, ale davalo se 10% z usetrene castky
-> isti 17.01.24 23:31:35: kolega tam diru nemel, ale tekla mu pod listou rez, tak jsem to pred STK vzal praskem na nadobi

ja kdysi dal jv jedne firme zlepsovak, vse benzinove prestavet na LPG, bylo kvuli tomu sezeni, smetli to ze stolu, ze to se nemuze vratit, ze to jsou vraky uz a pry jeste bezpecnostni rizika a ze s tim nikdo nebude chtit jezdit, tak jsem tam placnul, jeste tem dvojkam udelat prahy a nejakou dobu vydrzej, pak si to vyvareni prahu podal jako zlepsovak vedouci udrzby a dostal za to odmenu, docela velko, nevim kolik, ale davalo se 10% z usetrene castky
-> isti 17.01.24 23:31:35: kolega tam diru nemel, ale tekla mu pod listou rez, tak jsem to pred STK vzal praskem na nadobi

-> minno: Nedávno som videl jednu jedničkovú ktorý mal dieru ako päsť vo vodičových dverách
(vpredu pod lištou)

-> ajok: Irónia osudu

-> minno 17.01.24 13:59:40: namacklej prah a blatak, ale tady jezdi horsi, dvojky uz casto nemaji prahy a zacina to uz i u jednicek

-> minno 17.01.24 13:59:40: Tvl. To ta moje nová černé je těžce ve vůni 

Jeden (zdá sa) pojazdný vrak od nás z mesta
Druhá strana auta detto...

-> john simple 29.12.23 06:11:29: s tím slovem náhradních bych nakládal opatrně
-> HLT: akorát že neprodává Škodu 110R , ale soubor náhradních dílu 

-> ajok 28.12.23 04:01:10: no když to nemělo podlahu :( ta zmizela někde v zemi 

-> HLT 27.12.23 22:30:19: tvl, takto to zlomit a ten olej tam na zemi...

-> saskyn2 26.12.23 15:17:30: ta zásuvka na tažný 

-> saskyn2 26.12.23 15:17:30: A hele, plynová tabáková M1 s tažným...

-> saskyn2 26.12.23 15:18:54: chce to alespon plachtu pod to, na hline to je vrazda pro auto, sice z venku opryska, ale podvozek neohnije a v tech blatnikach by ted taky nebyly diry, ja mel skoro 10 let 136 rapida na plachte a zespodu stale stejnej, dobre, ze do neho nezatekalo, minulej majitel ho mel ve stodole, ale na mokre hline a tam dostal zabrat vic
Tady jeden clovek uz odstavil na zahradu 2 kila a rozpadaji se mu a jedno docela pekny nekde sehnal bez papiru, tak ho dal na Vcka a uz mu to zas stoji na hline

Tady jeden clovek uz odstavil na zahradu 2 kila a rozpadaji se mu a jedno docela pekny nekde sehnal bez papiru, tak ho dal na Vcka a uz mu to zas stoji na hline

Pamatuju jak to tam zaparkovali jako normální hezký auto. Škoda ho.
-> ajok: možná kecám, možná poškrábané (byl jsem tam cca 10 minut, takže na žádné větší obhlídky nebyl čas), ale vím, že přední a zadní okno nepoužitelné 

-> ajok: zadní sklo tam neni
-> HLT 21.12.23 02:33:30: rapid ma zadni kaleny, eRko ma zadni lepeny?
ja jen, ze kaleny nepraskne, to se vysype...

ja jen, ze kaleny nepraskne, to se vysype...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 20.12.23 21:48:08: ano je to ono. Z toho místa to nedostane nikdo tak jak to vidíš, protože se to při sebemenším pohybu rozpadne.
Ve zkratce - shnilejší erko jsem na vlastní oči neviděl.
A vzhledem k tomu, že to mají pod palcem cigani, se kterýma se nejde domluvit, tak tam ještě dlouho stát bude.
Jediné cenné na tomhle vraku je motor a pár drobností, jinak je to kupa opravdu fest shnilých plechů.
Ani ty skla za to nestojí - přední prasklé, zadní taky a zadní torpédo mi zůstalo v ruce, když ciganovi vysvětluju, jaké díly sháním (zadní panty)
Ve zkratce - shnilejší erko jsem na vlastní oči neviděl.
A vzhledem k tomu, že to mají pod palcem cigani, se kterýma se nejde domluvit, tak tam ještě dlouho stát bude.
Jediné cenné na tomhle vraku je motor a pár drobností, jinak je to kupa opravdu fest shnilých plechů.
Ani ty skla za to nestojí - přední prasklé, zadní taky a zadní torpédo mi zůstalo v ruce, když ciganovi vysvětluju, jaké díly sháním (zadní panty)

-> saskyn2 21.12.23 00:42:42: podobnou, jen teda 110 LS mi nabizi kolega s pudou dilu za desitku, tak jsem mu rikal, ze az neco (jednu az dve nivy) prodam, tak ze to asi vezmu... motor po 10 letech stani se mi podarilo natocit
-> ajok: dneska by za to lidi utrhali ruce skoda-virt.cz/cz/.../1379
08-skoda-110r-bez-dokladu-
spise-na-nd
-> ajok 21.12.23 00:12:24: to je stejně strašný, já si pamatuju jak jsem před 13 lety prodával erko v mnohem lepším stavu a nikdo to nechtěl ani za 6000 a dneska se vyvařujou takovýle hrůzy.
www.carbrothers.cz/skoda-
r?fbclid=IwA...
kdysi jsem s nima zacal projednavat vyvareni LUXe, jenze pak zemrela mamka a uz jsem na nic nemel naladu...
kdysi jsem s nima zacal projednavat vyvareni LUXe, jenze pak zemrela mamka a uz jsem na nic nemel naladu...
-> HLT 12.12.23 21:46:26: to je z toho rozprodeje mercedes servisu? Co za to chtěl ,předpokládám že to držejí pohromadě okna
-> Pavel P.. 12.12.23 21:49:05: jo tohle jsem viděl. To zelené je v podstatě ve stejném stavu.
Jinak jsou i ještě horší
Jinak jsou i ještě horší

-> HLT: jsou i horší...
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-110r-1970-erka-over ovaci-serie-prototyp.php

auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-110r-1970-erka-over ovaci-serie-prototyp.php
-> ajok 20.11.23 20:38:05: tyhle kostky jdou do drtiče,ten už v dnešní době umí roztřídit vše.
Do teď jsme rozebírali komplet vše.Bohužel už se to moc nevyplácí a tak se přejde i k této variantě,kterou jede 90% likvidací už x let.
Do teď jsme rozebírali komplet vše.Bohužel už se to moc nevyplácí a tak se přejde i k této variantě,kterou jede 90% likvidací už x let.
-> ajok 20.11.23 20:38:05: Inu - "ekologická likvidace"
V dnešní době máš prakticky jistotu, že když je v názvu čehokoli zmíněno "ekologický" nebo "eko", tak to se skutečnou ekologičností nemá kromě názvu společné zhola nic...

V dnešní době máš prakticky jistotu, že když je v názvu čehokoli zmíněno "ekologický" nebo "eko", tak to se skutečnou ekologičností nemá kromě názvu společné zhola nic...

-> ajok: 5 a 6 kombík jsou defakto stejný kastle - zazadu je na první pohled skoro nepoznáš (viz: skoda-virt.cz/cz/.../1760
19-volant-vw?gotopost=4... Levej černej je G6, pravej černej G5). Jen tam jsou jiný přední světla (a tím i blatníky a kapota) a interier. Bohužel si ta G6 vzala z té G5 i tu nemilou vlastnost koroze 

-> Syny 20.11.23 20:27:38: 5 a 6 je stejna platforma?
-> venni 20.11.23 19:57:00: jsem myslel, ze do lisu jde cisty zelezo, bez plastu, bez skla...

-> venni 20.11.23 19:57:00: jsem myslel, ze do lisu jde cisty zelezo, bez plastu, bez skla...
-> venni: Az tam budes mit nejakej G5/G6, tak dej vedet :)
Ta černá Octa, co jsem teď pořídil, tu stála cca 2 měsíce nabouraná s TK propadlou od února a nikdo to neodtáhnul. Ani když probíhalo blokové čištění. To mu tam dali MP jen nějakej papír za stěrač.
-> ajok: Mňa takto chytili v lete
Toto predpokladám že nebude mať nálepku,už to nelepia.

-> minno: Ale len u nás,u susedov nelietajú pokuty.A tento vrak čo si postoval by rovno mali odtiahnúť,a šup pod lis.Také neekologiské autá by sme už dávno nemali vídať na cestách,veď už vynašli elektrické 

-> minno 18.11.23 09:39:36: a u nas zas ted muzes prihlasit i auto bez STK, to driv neslo (nebo podle vykladu urednika), ale zas na silnici tezko vyjet, protoze policie ma v autech automaticke upozorneni, ze nemas STK
ale u te octy schvalne mrkni na ty nalepky, do kdy kontroly jsou :)
ale u te octy schvalne mrkni na ty nalepky, do kdy kontroly jsou :)
-> minno 18.11.23 09:39:36: Možná na SK, v ČR nemusí. Jen nemá s propadlou STK co dělat na veřejné komunikaci - byť stojící na veřejném parkovišti.
-> minno: ale dodrzuje, ved nechaj prepadnut kontroly a uvidis 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar