skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> suri: tu nejde o riadenie zemegule. Tu ide o sproste decka, ich vyjadrovanie, spamovanie, zahlcovanie zbytocne fora, len aby sa vyjadrili. Tiez som tu uz dlho, ale ticho sledujem co sa deje, ak potrebujem nejaky dotaz, tak sa opytam, niekde prispejem. Ako som uz pisal, kedysi to bola normalna parta normalnych ludi, teraz sem pride 10r drbko, ktory chybal asi na slovencine ked sa prve 4roky preberala, ma potrebu pisat somariny, aj viackrat to iste lebo jeho gramotnost v tomto smere je uboha. Ja nehovorim, mozno som nebol iny ked som mal 10, ale toto by som urcite nerobil. Automobil potrebuje investiciu, pise tu debility a pritom to aktualne bude za 8r!!! Aj ja som zberal obrazky obdivoval, doteraz to mam niekde ulozene, ale nemal som potrebu niekde nieco vypisovat. Ked sa tu zacinalo, boli tu rady, napady, inzercia kde sa dalo aj nieco zohnat. Teraz same debility, 100x vytiahnute stare temy, lebo decko sa tu hrabalo. Kekesko kupi 120cinu od suseda za 50eur a predava z toho aj spaky z popolnika...
-> Honzaloun: Abych pravdu řek,u nás ve třídě jsem jediný koho škodovky zajímají 

-> miguelias: hele my nejsme ani mezi starýma ani mezi mladýma nás se to netýká
tak pššššt
*3*

-> itchy 07.11.15 10:49:02: Neviem či je dobré hrať sa na riaditeľa zemegule a diktovať niekomu čomu sa má venovať . Nevidím na tom nič zlé a ani nikomu neubližujú , alebo je vážne lepšie byť ako ich rovesníci a stokovať kade tade po uliciach a robiť veci ktoré naozaj k tomu veku nepatria ?
-> itchy 07.11.15 10:49:02: To jsem mu psal, jestli si to vzal k srdci nevím.
-> suri: to nie je stary VS mlady, osobne si myslim, ze tu take decka nemaju co robit, vsetko ma svoj cas a auta myslim zvlast 

-> suri: To nemá význam jim cokoliv říkat....
Pozerám že čo sa týka hádok starých vs. mladých je všetko v pôvodnom stave ... :-D
Niekedy to chce trochu pokoja a nadhľadu ...
Niekedy to chce trochu pokoja a nadhľadu ...
-> Honzaloun: aj som rozmyslal nad nejakym poucnym komentarom, ale zistil som, ze tu je kazda rada marna
-> vlkousek: Docela zajímavé, jak tu dnešní skupina zkažených puberťáků obsazuje web o starých škodovkách :) Tím to nemyslím špatně, spíš zajímavý že to ještě někoho zajímá :)
-> Nwkt: přesně tak....

-> blue-dog 06.11.15 20:02:16: Nejde o věk, ale o rozum 

-> castrol: Tak, tak, už to tu kdysi bylo...
-> MimiMB: nehody skodoviek 

-> Pavel P.. 04.11.15 18:38:59: Když už se tady bavíte o dětech doufám že vám nevadí že mi je 13náct 

-> MimiMB: Žádná zpráva mi nedošla. Ale něco jsem ti sám napsal.
-> itchy: 

-> Honzaloun: vsetko ma svoj cas a malo by mat aj uroven, az chlapec prekona problem 6tej triedy zakladnej skoly, co je aspon zakladna uroven pravopisu ok. Detsky kutik je niekde inde, doprial by som ti vidiet vsetky tie sracky co tu su z mojej strany, ludia ako on a jemu podobni, ale aj starsi, sposobili moj narastajuci odpor k skodovkam ako takym. Uz sa netesim na zrazy, nemam chut nieco robit, pretoze sa zdruzuju okolo tychto aut "socky". Ked nemam na auto, kupim si korcule alebo bicykel. Na vsetko som si zarobil na brigadach, pred 12timi rokmi som vsetko 3x preplatil, lebo nicoho nebolo. Teraz v inzercii odpadky a vo fore sracky...
-> Pavel P..: Jsem tady od roku 2009, už na x tý registraci. Jestli je j_j krysa nebo jiná verbeš nevím a je mi to u prdele. Hlavní je že v tomhle případě neřeší kojotiny. A že chceš aby něco mělo úroveň? dej nám pár let..Tím narážím i na mimiho, do kterýho tady každej kope, přitom máte bejt rádi že to je zapálenej škodovkář, znám dvanáctiletý mrdky co kouří jako fabrika a dovolují si na starší, to mimi evidentně není. Znám spoustu lidí kteří byly v našem věku přesně jako my, a vyrostly z toho, takže o nás se fakt bát nemusíte(to kdyby tady na nás zase někdo posílal chocholouška)....
-> Honzaloun: evidentně tu nejsi dlouho, jinak bys tady j_j nechválil jako slušnýho člena... on je jen krysa, která na jednu stranu pomlouvá a uráží a pak píše SZ že něco potřebuje.... poradit v diskuzích neumí, jen vysírá..
A jinak se o mě neboj... já tím neztrácím čas, jen se občas snažim aby to mělo nějakou úroveň... takže se odhlaš a vrať se až z toho vyrosteš.

A jinak se o mě neboj... já tím neztrácím čas, jen se občas snažim aby to mělo nějakou úroveň... takže se odhlaš a vrať se až z toho vyrosteš.

-> Pavel P..: Nechápu co tady urážíš slušnýho člena. Radši rej do mě a jeho nech jo? By the way, žádný rozbitý hračky od popelnic tady neprezentuju, jestli myslíš tu kliklak kastlu z fáčka a orezlýho Igra náklaďáka, tak je to dávno pryč a bylo to pár let zpět. Já se nesnažím zviditelnit, spíš mě baví jak se mnou ztrácíte čas, pořád dokola. Já z toho vyrostu, ale jak už psal j_j, vám to táhne na třicet a řešíte úplný hovna. Já mít auto jako ty.... Slintal jsem ti nad tím v Opočně v rámci pohofestu a dokonalost, a tady řešíš tohle.
-> itchy: A tohle už nechápu vůbec. Je mu dvanáct let do píče, buďte rádi že ho to baví.
-> itchy: A tohle už nechápu vůbec. Je mu dvanáct let do píče, buďte rádi že ho to baví.
-> MimiMB: setrit nemusis. To si len teraz taky nabudeny debil, az budes mat vodicak a trosku rozumu, zoberies peniazky co ti daju babky k 18tke a kupis na bazosi nejaku hondu so 400tis na krku za 7kil a bude pokoj. Ono ta to prejde, dovtedy hladaj taketo obrazky, pravidelne masturbuj a casom sa to vyriesi samo.
-> j_j: tak si můžeš s tvým novým kamarádem posílat fotky soukromě..... nikoho tady nezajímá, že se nějakej cucák musí zviditelňovat na internetu za každou cenu, když nemá jinou zábavu.... fotit běžný orezlý auta , sbírat a fotit nalezený poklice a rozbitý hračky od popelnic... to možná zaujme blbý dítě jako seš ty... ostatním to přijde spíš trapný.
-> Bukaj 31.10.15 14:13:41: ja ani nepoznal, ze to jsou brizy

-> Honzaloun: Ale j_j neřek že nejseš kokot.
-> j_j: A hlavně že jsem kokot a chlubím se plastovejma půklícema
přitom se nechlubím, téma se jmenuje co jste dnes našli 

-> Pavel P..:
táhne Vám na 30 a peskujete 15ti letý kluky co je a co není vrak, co je poloshnilý, nahnilý a skororezavý :) prostě páni 

-> MimiMB: tak pokial je to vcetne toho kila a erka tak budis, ale inak ... "nenarocna renovacia" 

-> Bukaj: CZ to není na 99% - a jo, taky bych tipnul buď nějakej sever Evropy či US nebo Kanadu.. ale zdá se mi to velmi malebné..
-> Jozka: Ten remízek nevypadá vůbec česky - tipoval bych nějakou severskou zemi (podle toho, jak jsou ty břízy rostlé)...

-> j_j: ty už jdi taky do prdele...

-> Honzaloun: toho si nevšímej, oni se vždycky vyhlásí za papeže a určují co je a co není vrak, spamují víc než Ty :) Ty aspoň dáváš fotky a něco se tu děje.
-> Joey 120 LS: Aha.
-> Pavel P.. 25.10.15 19:27:13: on to nepochopil a nikdy nepochopí. Už moc lidí mu to tady vysvětlovalo a minulo se to účinkem
-> Pavel P..: 

-> Pavel P..: 

-> Dauntless24: Chudinka 

-> Honzaloun: tady neni o čem polemizovat.... 

Vo tom kdo je blbej by se dalo polemizovat, ale jo trollím
To už se snad dalo poznat z toho textu co jsem u těch obrázků psal, ne?

-> Honzaloun: ty seš asi fakt blbej....
ale možná z toho vyrosteš
-> aDAm: stále kvoká, stále kvoká....:-)

-> aDAm: stále kvoká, stále kvoká....:-)
-> Honzaloun: seš opravdu tak natvrdlý nebo jen trollíš? Pavel ti jasně napsal že foto co vkládá je příklad toho co se má do tohoto tématu vkládat a ne to co tu plodíš ty.
-> Pavel P..: Tohle už tady bylo xkrát, ani to není tvoje fotka, tak se laskavě uklidni. Až ulovíš něco ty, tak teprv tady do mě rej. rofl.
-> disco_punk: rekl bych, ze bude mit zavarenej dif., ale nechtel bych se dostat do situace, kdy by stim bylo potreba couvat (kdyz uz by to neslo dopredu), skoda tech ramecku svetel, takhle je znicit

-> Pavel P..: asi greenline 

-> Pavel P..: tak to je dobrý

-> Honzaloun: Jseš jenom blbej nebo to děláš schválně? Pochopils o čem je tohle téma? Né sem za každou cenu srát mrtě fotek bežně omlácenejch 120tek z parkovišť..... tady za množství fotek nic nevyhraješ!!
pro příklad co do tohodle tématu skutečně patří a někoho to zaujme....!!
pro příklad co do tohodle tématu skutečně patří a někoho to zaujme....!!
ze zadoboku taky nic moc, tipuju že to je na dojezd pak odstrojit co je f poho a zbytek pryč
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar