-> Bajou: všiml sis jak směrem od Maliňáku k Červenýmu kostelu na té ulici už asi 3 měsíce popojíždí sem a tam červená stovka se zahrádkou ? První model uplně krutě až na vybledlej lak zachovalá dokonce registrovaná buhví kdy pač má ještě jednu z prvních dvoumístných značek na Vyškovsku VY - xx xx ? Taky v tom někdo spává.. mám pořád nutkání tam dát lísteček koupím
-> disco_punk 11.10.15 18:26:12: podla tej dobúchanej kasne na tom asi chodí voláky Rudo z dediny non-stop naliaty z krčmy cez pole domov a vymetá každú medzu
-> aDAm: To jsem tím říct nechtěl. Ale přijde mi hloupý tady urážet někoho za to, že je mladej. Vlastně i za cokoliv jinýho. Myslím si, že nás tu všechny spojuje, že máme rádi škodovky. A pokud je někdo do patnácti let, do osmnácti let, kdo je má rád, tak mě to těší. Je to mnohem lepší, než když potkávám trávou zavánějící hloučky bez jakýhokoliv zájmu. Navíc si vzpomínám, jak mi taky ještě nebylo osmnáct a bavilo mě to. Chtěl jsem to auto mít... A kdyby se tu do mě někdo takhle navážel, tak bych si asi řek, že ta grupa lidí za moc nestojí a odrazovalo by mě to. Naštěstí mám zkušenosti opačné. Mít škodovku je super a ty lidi kolem škodovek co znám jsou ještě lepší. Byl bych rád, kdyby to takhle měli všichni. A těm mladejm, který se zatím baví jen třeba focením nebo modelama přeju, aby se jim splnil škodováckej sen, jako třeba mě. To je vše. sry za OT.
-> Alex41: Je to divný, ale nikdy jsem nad tím takhle nepřemýšlel, spíš mi vždycky přišla hrozně protekční ta číselná kombinace. Jinak o ulici dál stojí umírající stovka RKB 52-85, čekající na smrt, a u té 100% vím že nemá původní značky.
-> Honzaloun 29.08.15 08:09:36: To je celkem zvlášní, že to auto mělo SPZ RKB - 12 - 00. Podle mě to musela být užovka s přehozenou karosérií, protože moje ouža ze sedmdesátýhodevátýho roku měla RKB - 17 - 84. Pochybuju, že by tu spztku sušili ještě dalších cca 5 let někde na úřadě, než jí vydali
-> Luky: to je někde u toho Noveho Jicina ne? eRka se jeste nedavno srotovaly, pred par lety jsem jel u Holetína rapidem a rikam, to je docela slusny eRko, to bych bral..., jedu zpatky a uz ho měl rozrezany na pulky
-> Lukyn Fakír: takhle bohuzel funguje vetsina ekolikvidaci, mam na jedny kamarada a sef mu to dovolume skladovat max 2 dny, potom to musi do vykupu ...