skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Pavel P..: když to nejde opravit gafou, tak to znamená, že si jí použil málo 

jj Combo... díru velikosti cédéčka zalepenou hnědou lepící páskou u zadního lemu jsem nestihnul vyfotit, ta byla taky exkluzivní

-> Pavel P..: Ha, myslel jsem, že všechny tyhle nástavby jsou laminátový...

-> Pavel P..: že by Combo?? 

koroze je prevít... hlavně u sOpla, ale už tam čile roste mech

-> m8rinek 30.01.13 18:37:42:
Nádherný auto to bylo...

-> Majki88: tak to jo,díky

-> aDAm: Hele netušim, Radka jsem měl na drátě a ani mě nenapadlo se ho na to zeptat.
Předek z hrocha jsem ukořistil já :).
Předek z hrocha jsem ukořistil já :).
a jak dopadl tristan? taky šel do šmelcu?
-> Radek Retro eLeSo: Má vyhřívání...
-> afro100: blbě se zeptám asi,ale co je tak vzácnýho na zadnim vokně z Hrocha??
-> m8rinek: auto.bazos.cz/inzerat/...
/Zadni-blatniky.php
-> Rapi1: tak hlavne ze sa nevyhodilo
-> afro100: pokial mi je zname tak zadne okno ma Lada Cetll ci ako sa to pise.Bolo to niekde na fb ked robil fotku ktoru si tu nizsie daval

-> m8rinek: nj .. vzory mladia odchadzaju .. btw. kde skoncilo zadne okno nevies ?
-> Vilda: na tom místě stojí co já kolem jezdím, takže 5 let určitě, a nikdo se k ní nemá
-> m8rinek: ziadna vyhra
-> castrol: v rapida

-> m8rinek: bude reinkarnace ?
-> m8rinek:

-> m8rinek: neni zac, LL to ma na FB dakde vo velkom, viem ze som to videl u neho, ale nemozem to vyhrabat. Vedel som ale, kde to tu prebehlo na fore...
-> afro100: Dík nemohl jsem to najít... On hroch ve šrotě zas tak uplně neni ;).
-> m8rinek: img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../7_1_85852__2012-
11-11_00-22-35_44.jpg totok ?
Nemáte tu někdo fotku Hrocha ve šrotě?
-> Joey 120 LS: Proč vrak? Vždyť je to obyč 1203 valník 

-> doking: ten to celý ještě drží
je to už slušnej poločas rozpadu...

je to už slušnej poločas rozpadu...

-> Pavel P..: matka zem si ju berie k sebe 

-> andyrs: Vždyť ten B sloupek vypadá pořád použitelně

-> Pavel P..: no tak to je už naozaj neopraviteľné štádium rozkladu

-> palinator:
Nojo, ale tahle už je přezrálá, budeme muset počkat, až se vysemení a pak hlídat úrodu
Nojo, ale tahle už je přezrálá, budeme muset počkat, až se vysemení a pak hlídat úrodu

-> Pavel P..:
Jůůůůů, velký Sever, náš vzor ve všem! To je pořád - ve Skandinávii tohle, ve Skandinávii tamto. A přitom žábrovky ze země nerostou ani u nás.
Jůůůůů, velký Sever, náš vzor ve všem! To je pořád - ve Skandinávii tohle, ve Skandinávii tamto. A přitom žábrovky ze země nerostou ani u nás.

možná jsem to už jednou sem dával... kdyžtak smažu, ale je to ukázka toho co sem patří a né běžný auta z ulice....
je to někde na severu... Finsko tušim.
je to někde na severu... Finsko tušim.
-> Tomaso435: Jestli je na vrakovišti tak už asi není mezi námy..vůbec kde to je?
-> Honzaloun: zajed k vilímkoj. tam toho končívá dost . odváží zdarma
Tak s tou 110 u lidlu v rychnově to ta paní asi skoncovala.. už tam není a šance že to někdo koupil 2/10
-> Enggik: u mě ne, já nic nekupuju (jako celý auta myslim) 

-> Joey 120 LS: U vás dvou nikdy nikdo neví

-> Enggik: proč bych měl hned s někým kšeftovat? obyčejná prohlídka zahrádky ne? 

-> Enggik: a o tomto vravim bud chcu nekrestanske peniaze alebo proste nepredaju a za cas ked je uz na "prach" dak ide do smelcu
-> Enggik: Ty hagusy jsou dobrý peklo 

-> Joey 120 LS: Twl, s kým to zas kšeftuješ??
13.01.13 18:19:03: Zajímavý ty hagusy

13.01.13 18:19:03: Zajímavý ty hagusy

Dnešní úlovek č.7 - užovka Všechny tyto škodovky (kilo, litr, užovka a emko) patří jednomu majiteli (sběrateli údajně) a jsou neprodejné
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar