skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Pavel P..: Myslim, že podlahu bys prošlápl :D
-> Pavel P..: hezkej interiér, stačí vyčistit...vypadá jen opršeně..prostě hezká původní...
nevypadá hnile na to jak dlouho tam má stát.... aukro.cz/skoda-1000-mb-r-
v-1967-i3111255510.html
-> GRED-Činpokomon :D: Audio Powered by DEXON. ;-) Jako mě docela štvou, že přestali repráky do aut vyrábět. Za ty peníze to fungovalo velice slušně... ;-)
-> GRED-Činpokomon :D: o tom sem nikdy neslysel, ale mel v platu megahustokrutoprisny repraky votoceny smerem do kufru :D
-> Zeke-ten šestý: audio powered by dexton

Vevnitř hlavně pořádnou muziku, repra přes celý zadní plato :D
"Ečková" SPZ v Praze.... to pujde hodně rychle, aneb čůrácká felda z Prahy 4
Není to sice úplně vrak, ale byla by škoda, kdyby tak skončil...
V Praze na ulici Milady horákové u křižovatky s Badeniho ulicí stojí už cca 14 dní na chodníku od pohledu zachovalý Favorit v barvě béžové 2040 bez známek koroze (jel jsem kolem dvakrát autem, nezkoumal jsem blíže, ale vypadá opravdu zachovale). Auto je bez SPZ a má botičku ("parkuje" na chodníku - cca tady: maps.google.com/maps?q=mi lady+h... )
Přemýšlím, jestli někomu nechybí - že by jej někdo ukradl a odstavil...
V Praze na ulici Milady horákové u křižovatky s Badeniho ulicí stojí už cca 14 dní na chodníku od pohledu zachovalý Favorit v barvě béžové 2040 bez známek koroze (jel jsem kolem dvakrát autem, nezkoumal jsem blíže, ale vypadá opravdu zachovale). Auto je bez SPZ a má botičku ("parkuje" na chodníku - cca tady: maps.google.com/maps?q=mi lady+h... )
Přemýšlím, jestli někomu nechybí - že by jej někdo ukradl a odstavil...

-> dejvi3052 17.03.13 08:04:59: tu fotk usem na report dával já...a navíc tady tyhle auta už proběhli...
-> dejvi3052 17.03.13 08:04:59: Troska tam ještě je a to druhy je na prodej, tusim ze za 12tkc nebo neco takovyho

-> dejvi3052: och to ero
-> Mr_Kubas: Aha, zmátly mě údaje z tvé ID :)
-> kyfkař: toto je novější typ 2140
moskvič 412

-> dejvi3052: ..to je moskvič ?
-> Domajz: Nene, Přestavlky u Roudnice nad Labem 

-> Domajz: okna vypadaj nezrezle

-> Pavel P..: ty jo, myslíš že se z toho bude dát ještě něco vytěžit? vždyť ty dveře co tam jsou opřený jsou urvaný i s pantama a kusem blatníku
-> Mr_Kubas: který kasárna? Na vinici nebo Pod Radobýlem?

-> Mr_Kubas: který kasárna? Na vinici nebo Pod Radobýlem?
taky jedna octávka... ale už v posledním stádiu vrakoviny
auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam-Skoda-Octavia-Supe r-rv1960.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam-Skoda-Octavia-Supe r-rv1960.php
Na fotbale jsme se šli proběhnout do lesa kolem starejch kasáren a hle 

-> cPetan: quattro
-> mirecek.666: Jo slyšel jsem že se to tam střídá..
-> dejvi3052: kolik jich tam je? 

-> Lukyn Fakír: Kde je to focené, zustane tajemstvím :D možná moc dlouho ne..
-> Honzaloun 13.03.13 14:35:04: to je kousek od nás, tady se to celkem střídá ty auta, často tam koukám
-> dejvi3052: kdepak to je focené?
-> dejvi3052: taká škoda!

-> Luky: To máš pravdu je vidět že je majitel asi bude renovovat a nenechá je jen tak schnít

-> Honzaloun: ten waránek, přesně tohodle měl děda.... img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../5856_2011-06
-16_17-35-21_76.jpg 

-> Honzaloun: no aspoň že jsou pod střechou ;)
-> TechniX: Nejsem si jist, jestli v té obci nějaký obecní úřad vůbec je. Jinak stojí na návsi pod lípou v obci Luhy (myslím, že okres Příbram)
-> Vojťas 05.03.13 21:00:39: fajn vetrak
Bukaj 02.12.12 23:49:48 napsal:
Ale přední spoiler netknutý – paradox – na to, že s tím jezdí na
pole a do lesa
EDIT: jinak je na LPG a má tvrzená sedla ventilů…
Tuhle jsem už jednou v životě viděl a stál u ní, někdy zhruba v roce 2010 v květnu, blízko byl co by kamenem dohodil obecní úřad že ? ale už si nevzpomínám na název obce
Ale přední spoiler netknutý – paradox – na to, že s tím jezdí na
pole a do lesa

EDIT: jinak je na LPG a má tvrzená sedla ventilů…
Tuhle jsem už jednou v životě viděl a stál u ní, někdy zhruba v roce 2010 v květnu, blízko byl co by kamenem dohodil obecní úřad že ? ale už si nevzpomínám na název obce
-> Pavel P..: Njn. stává se, i u těch mladších a málo jetých to šlo jako první ve velkém.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar