skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
Tato škodovka stála dřív kousek od tety pak se odstehovala a co se sní stalo dál nevime foto tuning .com
-> Lukaso358: On uz mel sezranou podlahu tenkrat a co teprv po deseti letech stani venku 
Ikdyz zaklad na rat by to byl dobrej

Ikdyz zaklad na rat by to byl dobrej

-> MATTESS: taky mam ten pocit... no na druhou stranu, neni sam :-)
-> MATTESS: už neraguj spamujeme téma
SZ!

-> Ceskejparan10 17.08.12 19:31:43: Nemáš problem s chápáním čteného textu?
-> cPetan: Já najít rodinou škodovku, tak už to tahám domů...
-> MATTESS: už nemám žádný vraky teda ješte vetarány.-> Vilda: naco pane? 

Ceskejparan10 04.08.12 21:08:41 napsal: Žigulík kterej stojí kousek od kamaráda už tam stojí dlouho
Mě spíše zajímá ten vozejk 

Ceskejparan10 14.08.12 16:26:59 napsal: tato škodovky šla tento rok do šrotu. radši nekomentujem dřív to byla nádherná škodovka.
Co to bylo zač, když byla tak nádherná (foto v době největší slávy)? Z tý fotky je těžko poznat, že to vůbec je škodovka
Co to bylo zač, když byla tak nádherná (foto v době největší slávy)? Z tý fotky je těžko poznat, že to vůbec je škodovka
-> Ceskejparan10: jde o to že sem nemusíš za každou cenu něco dávat... pochop že tady nikoho nějakej Opel nezajímá a rozkuchaná škodovka kdesi v dálce taky moc nezaujme... to může fotit každej na svym dvorku svoje auta při opravách a bude to stejný.
-> Vojťas: přidal jsem škodovku a k tomu jako bonus i oplíka ... tohle téma není ve škodovkách ani v jiních znučkách aut tak nevím .
-> Ceskejparan10: to jako budem kazdej vkladat vsechny fotky co sme vyfotili? nebo holt nefot kazdou picovinu 

-> Ceskejparan10: hlavně se nauč nejdřív česky,pak teprv něco vkládej

-> Joey 120 LS: a škodovka 120 není česká? za opla se omlouvám ale když jsem to už fotil

-> Ceskejparan10: prosím zkus vkládat fotky škodovek nebo jiných vozů československé výroby. Občasná odbočka do řad cizích vozů jakékoliv výroby neuškodí, ale ty je vkládáš skoro pořád :(
-> Ceskejparan10: nepoučitelnej...
a oplík z té samé zahrádky. myslím že na té zahradě zrovna někdo byl.. tak proto jen takovéto foto.
tato škodovky šla tento rok do šrotu. radši nekomentujem dřív to byla nádherná škodovka.
-> Michal N 283: ne srandu si nedělám já vždicky potkám jen 2 oka jinak žadní 4 !! já sem nato kurveskej smolař. EDIT .ok v poho jen sem tohle nečekal 

-> Ceskejparan10: to je v poriadku, že si to pridal, za to ťa nikto neodsudzuje, len mi to prišlo divné, že také veci píšeš...že si videl málo takých áut,to nevadí ale každý ,aj menej znalý, škodovkár by to mal vedieť, alebo si to aspoň zistiť-len na to som chcel upozorniť-skús si overiť fakty predtým ako niečo napíšeš...nič viac..peace

-> Ceskejparan10: s takymto pisanym prejavom sa ani nedivim, ze ta malo ludi chape.
Tohle je nahovno cokoliv člověk napíše přidá člověk ho zato hned chce ukamenovat.... to erko sem pro vás jako kretén scháněl u kamarádá a vy .. radši nic.....
hold jsem viděl 3 za život 4 oký ero no a? fakt sem něco přidat snažit se je to marný... malo lidí mě chápe..

-> Ceskejparan10 09.08.12 18:02:02: radši nepřispívej..........

-> Ceskejparan10:

-> Ceskejparan10: www.skoda110r.com/view.ph
p?cisloclank...
4 oko sa montovalo na erko od 1/1973 do 12/1980, s výnimkou originálnych 130 RS ktoré ho nemali
4 oko sa montovalo na erko od 1/1973 do 12/1980, s výnimkou originálnych 130 RS ktoré ho nemali
-> Ceskejparan10: kaviárový tousty...to je vůl 

-> Ceskejparan10: Michal N 283 09.08.12 18:05:41 napsal:
Ceskejparan10 09.08.12 18:02:02 napsal: →
castrol: a ještě 4 oko sem snad nikdy neviděl na erku.to si
robíš srandu?!…okrem prvých typov to mali všetky z výroby…skôr je
problém stretnúť erku s dvojokom

Ceskejparan10 09.08.12 18:02:02 napsal: →
castrol: a ještě 4 oko sem snad nikdy neviděl na erku.to si
robíš srandu?!…okrem prvých typov to mali všetky z výroby…skôr je
problém stretnúť erku s dvojokom

Ceskejparan10 09.08.12 18:02:02 napsal: → castrol: a ještě 4 oko sem snad nikdy neviděl na erku.to si robíš srandu?!...okrem prvých typov to mali všetky z výroby...skôr je problém stretnúť erku s dvojokom

-> Ceskejparan10:
To snad ne..

Ceskejparan10 09.08.12 18:02:02 napsal:
→ castrol: a ještě 4 oko sem snad nikdy neviděl
na erku....cože...
→ castrol: a ještě 4 oko sem snad nikdy neviděl
na erku....cože...

-> castrol: a ještě 4 oko sem snad nikdy neviděl na erku.
-> Ceskejparan10: skoda era -> Hřib: tak nech ju na srotak odvezie, povelim Vojtiska nech mi ju demontuje 

-> Ceskejparan10 08.08.12 13:42:52: tvl tvůj pravopis je vážně úžasnej

-> Ceskejparan10: stoji to psevsi u jicina cestou na podebrady u kopidlna a majitel to prodat nechce uz se ho ptalo vic lidi!!!!
-> castrol: jak panáček zjistí, že je zájem o masku, tak to bude "to je raryta, za dvacet tisíc f celku, pokud ne f celku, tak pude na šroťák, ale masku zvlášť ani za pjet tysic" 

nefotil jsem já ale kámarád'! pořítří nebo zítra k němu jedu tak se ho zeptám jestly by se dalo domluvit s majitelem a hlavně kde to stojí.
-> Vojtisek: nechcem to zadarmo ale echt gold za nu nedam
pozistuj a daj vediet 

-> castrol: zjistím na katastru majitele a dám na krávu velký lísteček

-> Vojtisek: co pane toreadore ides na to ?maska na dosah a nemas odvahu 

-> castrol: pokud přeskočíš ohradník, vyhneš se nasraný krávě, beranovi a koňovi, proč ne

-> Vojtisek: a co ta maska ?nedala by sa predat mne
Jeden "Volkswagen" ve Velkém Beranově směrem od Žďáru nad Sázavou
-> Všichny : když to nezaujalo tak aspon můžu sehnat info o tom žigulíkovy to je pravej vrak a mám to kousek ( je z rychnova)
-> Pavel P..: o tom vím že tohle existovalo , a viděl jsem to i na trabi srazu pár let zpět , ale smál jsem se té představě bojové svodvacítky

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar