-> Ceskejparan10: nemam místo.. do rychnova to vozit nebudu zde nemam garáže:) a pořizovat je nebudu když se hodlam zas stěhovat jinam:)
jinač modryho škoda neni je nakaši... aspon o jedny Garde papiry míň :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Targa: proč vlastně máš takhle auta rozházená ???? v HK rychnově atd no škoda dobrý garde zmizelo tewwty tam nebude proč? no nic nebudu tu spamovat mimo téma.

-> Ceskejparan10 04.08.12 21:40:54: žlutej už se neobjevi,stříbrnej je v HK v garáži..a modrej je tu pouze dnes a do zitřejšiho dopoledne pak odjezd... už z nej je všechno pekny odstrojeny tak je to stejně vrak :D
-> Pavel P..: já vím a vím ale tohle sou opravdu vraky odstavené dlouho na jednom místě pod stromama sice to nejsou škodovky no ale ty tu moc nejsou ale někdy snad přidám ..

-> Targa: no on by to dal na vrakoviště ale když to chce opravit? já vím že vy máte rádi škodovenky a tohle ne ale kdo tyhle auta opravdu má rád tak je nedá na vrakoviště ale opraví je... mimochodem nikomu to tam nezavazí tak to tam muže mít jak chce.. co se tíče garde zítra to asi nestihnu no škoda že ho dáš pryč ale neva no bude tam stát tweety a ostantí možná taky..

-> Ceskejparan10: podivej se na první stránku na podstatu tématu.... pak ti dojde proč se to nelíbí.

-> Pavel P..: jo a mě to docela baví fotografovat ale nemám to kam dát ale sem to myslím patří no.. když jsem přidám šůtu šádě z parkoviště tak nelibí když pořidím fotky ze zahrad a tak tak taky nelíbí.
-> Ceskejparan10: ale tohle potkáš na každym většim parkovišti ve stejnym stavu odstavený.... a ukaž mi blázna co renovuje scorpio, sirku nebo moskviče aleko

-> Ceskejparan10: každej druhej den chodim okolo...měl by to spiš pán hodit na šroťák .... jinač modry Garde v ulici javornická zítra odjiždí na likvidaci

-> Pavel P..: ale já vím že mě nemáte v oblibě ale spoustu lidí sem dává vraky ne škodovek no a z tehle aut budou po renovaci vzácný krasný auta třeba ten moskvič
já myslel že se někdo aspon pokochá že jsem to vyfotil no já se docela divil tohle moc není k vidění v městě a mimochodem dřív o kousek dál stávaly fiátci no jeden myslím pojízdnej ale nejezdil a jeden to byl myslím boužel vrak.

-> Ceskejparan10: nic proti ale tohle sem moc nepatří, takový škopky stojej v každý druhý zahradě... to tu fakt nikoho nenadchne, nějaký plesnivý scorpio, BXko nebo moskal.
prej je to nákého pana volfa co bydlí ve městě ale vraky má na konci rychnova no a je tam i sierra bez narazníku myslím.každopádně pěkná zbírka a snad tu sierru pan volf nedá do šrotu.

nekvalitní fotka ale aspon něco a možná pořídím lepší fotku toho moskivče atd

francouz a bylo tam toho zpousta akorád nebly moc čas a vybitá baterie fotáku. ale francouuz není špatnej 

tu je dodávečka které je ovšem škoda takových moc není k vidění no obzvlášt v téhle valníkové podobě.

a náké mini vrakoviště no žačneme asi fordem

Žigulík kterej stojí kousek od kamaráda už tam stojí dlouho

Pavel P.. 30.07.12 21:57:30 napsal:
→ Joey 120 LS: to je jasný… stejně jako východní
skopčáci měli kübelwagen trabant tak tady měli obrněný 120ky

→ Joey 120 LS: to je jasný… stejně jako východní
skopčáci měli kübelwagen trabant tak tady měli obrněný 120ky

-> SexyStroj: akurat za H prejde skoro vsade ale to je uz o inom
Tak tohle je "napodobenina" humwee :-) ... ale to neva ...hledal jsem na netu jestli ČSLA, neměla bojové Škoda 120 ,,, ale nenašel a tak jsem si říkal, že by bylo hezké jednu takovou postavit, teréní Škoda 120 ...zkrátka zkusit něco jiného:-)
A to je niekde len tak vonku alebo v nieakom múzeu?
Vojenská Škodovka?:-) Proč ne ...Osobně bych ten nápad nezatracoval...je to výzva!?
Pravda tohle je trochu divočina, ale ?! ... je tam nápad .

Pravda tohle je trochu divočina, ale ?! ... je tam nápad .
-> Joey 120 LS: to je jasný... stejně jako východní skopčáci měli kübelwagen trabant tak tady měli obrněný 120ky

-> afro100: to se fakt dělalo pro armádu? to vidim poprvý v životě a líbí se mi to 

-> Joey 120 LS: To nemám, fotil kamrád
-> afro100: Takže to měli jako na cvičení nebo je to paintbolistů?
-> afro100: Takže to měli jako na cvičení nebo je to paintbolistů?
-> Michalides 24.07.12 09:43:34: chudinky

Hooovno ja myslel ze to byla fotomontaz 

-> afro100: Low cost humvee 

-> Ceskejparan10: tak se příště krom pochválení vany víc o tom autě rozepiš, ať se předchází sporům nebo hádkám

-> Bohyn: vic fotek není?
-> Ceskejparan10: neviem co mam cakat ,tak som sa len opytal
-> castrol: třeba že tam hnije takhle pomalu dva roky? a té gumy jsem si nevšiml ještě abych někomu očumoval káru.. mimochodem už nemá technickou a pochybuju že se podívá na cestu... přemýšlej asi sem nebudu cpát pojízdnou škodovku.
E : na techničák jsem nekoukal ale když tak stojí 2 roky tak aho asi mít nebude

E : na techničák jsem nekoukal ale když tak stojí 2 roky tak aho asi mít nebude
-> Bohyn: Máš viac foto?
-> Bohyn: Na co přístup? U bezúdržbového motoru? 

-> Bohyn: mozno rovnaky ako vo Furgonete... 

Zajímavý vojenský úlovek z Milovic. Jaký asi měli přístup k motoru?? Asi nic moc.

-> Vojtisek: tak to je blbe na virte je to sama skodovka 

-> castrol: dyť je to přeci smradlavá škodovka, to je automaticky vrak!!

-> Ceskejparan10: preco vrak ?lebo to ma prazne koleso ?
-> Michalides: Nevypadaj ještě tak tragicky. Zrenovovat by šly si myslím.
-> Michalides: tak sa tam ides kupat alebo ocumovat afta?
dalsie
Viem ze sa sem Volgy nehodia ale je to v Chorvatsku a bolo mi ich luto tak nech sa ludia pozru
Intros dokonale zachovali, exterier domlateny, prehnity a podla mna odpisany
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar